X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ej, a ja cię wołałam na czereśnie!
    foch.
    Kajam sie w popiele i ide doczytac porzadnie, bo po katach to tak po lebkach ino...

ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam spac,Volo przyszedł,polozył mi sie na klawaturze :) tzn ze chce spac :)
    Dobranoc :)

ComeToMeBaby, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i ja idę. ziew...
    krycha nadrabiaj- żebyś na jutro była gotowa na zajęcia wyrównawcze wieczorem :)
    i ja się pytam gdzie Krakonka?

Mega, efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Dziewczyny, może pora późna i chyba poruszę ten temat jeszcze, ale musicie mi koniecznie powiedziec jak to jest z lataniem samolotem przez ciężarne tzn czy wymagane sa jakieś kwitki od gina? Bo ja będę pierwszy raz w życiu leciała i to jeszcze w ciąży :-)
    Oj, jeszcze mam tyle wątpliwości co do bagażu podręcznego. Bo znajomi nas namówili na bagaż podręczny tylko i nie wiem co ja tam mogę i mój K włożyć, tzn czego nie mogę. Masakra. My się zmieścimy w tych torbach, bo o dziwo nie są one małe a ubrania tylko letnie i to na 10 dni, ale czy mąz może wziąc golarkę elektryczną?

Mozesz latac do 28 tyg bez swistka, potem potrzebny (pytalam na lotnisku).
    Do walizki podrecznej wkladasz wszystko oprocz plynow powzej 100ml I ostrych przedmiotow. Golarka jest ok.

Pewnie I tak juz ktos opowiedzial. :-)

megan8, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry! A mi sie w nocy jakies koszmarki sniły.Kurde jak ja tego strasznie nie lubie. Poźniej z pół dnia mam jakąś schize :-/ Już wolałam wcześniej wstać niż dalej sie meczyc.
    Pozdro jałówki !

efcia, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, co z ta pogoda, w nocy znowu lało.....

Krycha, bój sie Bora (o hasło Krakonki ;) ) aleś zamilkła, ale jak to seks to wybaczam ;) , chociaż czekaj, czekaj....ty ten przyjemnosciowy teraz robisz, o nie! To tak sie nie godzi! :P

efcia, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nawet nie zauwazyłam ,ze ja juz 8my miesiąc ciągne .o.O Znaczy sie bedzieM rodzic niedługo.Szczerze Wam powiem ,że sa chwile ,że łapie potwornego cykora :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 07:49

Reni, SolarPolar, efcia, Mega, ania.g, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, beates, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się
    Krycia z tym seksem to uważaj, bo z tego mogą być dzieci O.o

kapturnica, SolarPolar, efcia, Mega, moremi, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8, ComeToMeBaby, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ej, a ja cię wołałam na czereśnie!
    foch.
    No to ja sie skusilam na te czeresnie i zamiast meza to one mnie przlecialy. Zemscilas sie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 07:58

efcia, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni jak sie czujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 09:24

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde nawet nie zauwazyłam ,ze ja juz 8my miesiąc ciągne .o.O Znaczy sie bedzieM rodzic niedługo.Szczerze Wam powiem ,że sa chwile ,że łapie potwornego cykora :-/
    Ta Twoja ciaza to jakas ekspresowa. Bedzie dobrze nie panikuj . Troche poboli i Max juz na swiecie.

efcia, Aasiula, Simba, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ta Twoja ciaza to jakas ekspresowa. Bedzie dobrze nie panikuj . Troche poboli i Max juz na swiecie.
    Wdech , wydech...Starania stres , zajście w ciąże stres, ciąza stres , poród stres.Jak nie osiweje to bedzie luzz.

efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, SolarPolar, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie :-)
    zajrzałam na poczte, a tam w "społeczność" 133 powiadomienia, no jeszcze tyle i to tylko od popludnia nie było - wrzało na Wiedzmach ;-)

kapturnica, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kapta nie penkaj bo Ty jesteś git baba i dasz radę. Jeszcze tam wszystkich do pionu ustawisz na porodówce ; )

kapturnica, Aasiula, moremi, SolarPolar, efcia, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Oddałam różne płyny do albo to teraz pora na śniadanie.
    Miłego :)

Bliska 77, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dzien dobry
    Kolejny cudowny dzien w pracy :-)
    Wlasnie dopijam kawke i wkurwam sie przy kompie, nowy cudowny informatyk na macintoshach zainstatowal windowsa, zeby bylo inaczej niz u poprzedniego i jes jeden wielki chuj, juz dwa razy sie zawiesil, nawet myszka odmawa wspolpracy.... Przez 4 lata prac na mac'u nigdy nic mi sie nie dzialo a eraz juz dwa razy, nigd nie zrozumiem dlaczgo ludzie uwielbiaja utrudniac sobie i innym zycie
    Milego dnia

moremi, nick nieaktualny, Dziobak, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, Simba, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki normalnie
    już nie boli
    SolarPolar wrote:
    Reni jak si czujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 08:52

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar, Bliska 77, nick nieaktualny, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,a ja się lenię jak co dzień na wakacjach :) Powoli wstaję, powoli sprzątam, powoli idę do sklepu, powoli robię jakiś obiad itd. Dzień mija miło i leniwie, choć w sumie efekty sprzątania stopniowo widoczne; kawkę popijam, na mężusia czekam i co... i potem stres!!!: współżycie w celu poczęcia - makabra. Dlaczego to tak jest,że tuż po okresie przez parę dni z rzędu super seks, potem parę dni przerwy w celu regeneracji (mimo chęci ;), a potem co?- no właśnie nie wiadomo co! :( gotowi jesteśmy się pokłócić z tego spięcia. Dlaczego dni niepłodne nie są płodne?!
    Czy ktoś ma pomysł, co można z tym zrobić, bo nie dość, że my zwariujemy, to z poczęcia nici będą wciąż. Dodam ,że alkohol na nas nie odstresowuje, no i przy bromergonie nie można pić.

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bliska 77, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam za to wołanie o pomoc, ale ja już nie mam pojęcia jak to zwalczyć.
    Przepraszam, przepraszam, przepraszam ;) to tak odnośnie wczorajszej propozycji powitań i wszelkiej komunikacji.

Mega lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)

Margolcia, u mnie również przy okazji owulacji były największe wqrwy. Zazwyczaj się hamowałam, ale jak robiłam dziką awanturę, to i seks był lepszy. Albo całkiem odpuszczałam. Tak jak w lutym ;-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 10482 10483 10484 10485 10486 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ