35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Dziewczyny, może pora późna i chyba poruszę ten temat jeszcze, ale musicie mi koniecznie powiedziec jak to jest z lataniem samolotem przez ciężarne tzn czy wymagane sa jakieś kwitki od gina? Bo ja będę pierwszy raz w życiu leciała i to jeszcze w ciąży
Oj, jeszcze mam tyle wątpliwości co do bagażu podręcznego. Bo znajomi nas namówili na bagaż podręczny tylko i nie wiem co ja tam mogę i mój K włożyć, tzn czego nie mogę. Masakra. My się zmieścimy w tych torbach, bo o dziwo nie są one małe a ubrania tylko letnie i to na 10 dni, ale czy mąz może wziąc golarkę elektryczną?
Mozesz latac do 28 tyg bez swistka, potem potrzebny (pytalam na lotnisku).
Do walizki podrecznej wkladasz wszystko oprocz plynow powzej 100ml I ostrych przedmiotow. Golarka jest ok.
Pewnie I tak juz ktos opowiedzial.megan8, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bry, co z ta pogoda, w nocy znowu lało.....
Krycha, bój sie Bora (o hasło Krakonki) aleś zamilkła, ale jak to seks to wybaczam
, chociaż czekaj, czekaj....ty ten przyjemnosciowy teraz robisz, o nie! To tak sie nie godzi!
efcia, moremi, kkisia, Aasiula, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kurde nawet nie zauwazyłam ,ze ja juz 8my miesiąc ciągne .
Znaczy sie bedzieM rodzic niedługo.Szczerze Wam powiem ,że sa chwile ,że łapie potwornego cykora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 07:49
Reni, SolarPolar, efcia, Mega, ania.g, moremi, Margolcia88, dorbie, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, stara.krycha, iwcia77, beates, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witam się
Krycia z tym seksem to uważaj, bo z tego mogą być dziecikapturnica, SolarPolar, efcia, Mega, moremi, Bliska 77, macduska, macduska, kkisia, Zofia8, ComeToMeBaby, Simba, stara.krycha, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ej, a ja cię wołałam na czereśnie!
foch.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 07:58
efcia, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde nawet nie zauwazyłam ,ze ja juz 8my miesiąc ciągne .
Znaczy sie bedzieM rodzic niedługo.Szczerze Wam powiem ,że sa chwile ,że łapie potwornego cykora
efcia, Aasiula, Simba, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ta Twoja ciaza to jakas ekspresowa. Bedzie dobrze nie panikuj . Troche poboli i Max juz na swiecie.
efcia, Margolcia88, macduska, dorbie, Aasiula, SolarPolar, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam sie
zajrzałam na poczte, a tam w "społeczność" 133 powiadomienia, no jeszcze tyle i to tylko od popludnia nie było - wrzało na Wiedzmachkapturnica, moremi, macduska, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, stara.krycha, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kurde nawet nie zauwazyłam ,ze ja juz 8my miesiąc ciągne .
kapturnica, Aasiula, moremi, SolarPolar, efcia, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witajcie, dzien dobry
Kolejny cudowny dzien w pracy
Wlasnie dopijam kawke i wkurwam sie przy kompie, nowy cudowny informatyk na macintoshach zainstatowal windowsa, zeby bylo inaczej niz u poprzedniego i jes jeden wielki chuj, juz dwa razy sie zawiesil, nawet myszka odmawa wspolpracy.... Przez 4 lata prac na mac'u nigdy nic mi sie nie dzialo a eraz juz dwa razy, nigd nie zrozumiem dlaczgo ludzie uwielbiaja utrudniac sobie i innym zycie
Milego dniamoremi, Sabina, Dziobak, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, Simba, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
dzięki normalnie
już nie boliSolarPolar wrote:Reni jak si czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 08:52
Margolcia88, moremi, Sabina, dorbie, SolarPolar, Bliska 77, kkisia, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry,a ja się lenię jak co dzień na wakacjach
Powoli wstaję, powoli sprzątam, powoli idę do sklepu, powoli robię jakiś obiad itd. Dzień mija miło i leniwie, choć w sumie efekty sprzątania stopniowo widoczne; kawkę popijam, na mężusia czekam i co... i potem stres!!!: współżycie w celu poczęcia - makabra. Dlaczego to tak jest,że tuż po okresie przez parę dni z rzędu super seks, potem parę dni przerwy w celu regeneracji (mimo chęci
, a potem co?- no właśnie nie wiadomo co!
gotowi jesteśmy się pokłócić z tego spięcia. Dlaczego dni niepłodne nie są płodne?!
Czy ktoś ma pomysł, co można z tym zrobić, bo nie dość, że my zwariujemy, to z poczęcia nici będą wciąż. Dodam ,że alkohol na nas nie odstresowuje, no i przy bromergonie nie można pić.moremi, macduska, dorbie, Bliska 77, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Margolcia, u mnie również przy okazji owulacji były największe wqrwy. Zazwyczaj się hamowałam, ale jak robiłam dziką awanturę, to i seks był lepszy. Albo całkiem odpuszczałam. Tak jak w lutymMargolcia88, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, stara.krycha, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!