X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ej, a ja cię wołałam na czereśnie!
    foch.
    Kajam sie w popiele i ide doczytac porzadnie, bo po katach to tak po lebkach ino...

ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam spac,Volo przyszedł,polozył mi sie na klawaturze :) tzn ze chce spac :)
    Dobranoc :)

ComeToMeBaby, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i ja idę. ziew...
    krycha nadrabiaj- żebyś na jutro była gotowa na zajęcia wyrównawcze wieczorem :)
    i ja się pytam gdzie Krakonka?

Mega, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Dziewczyny, może pora późna i chyba poruszę ten temat jeszcze, ale musicie mi koniecznie powiedziec jak to jest z lataniem samolotem przez ciężarne tzn czy wymagane sa jakieś kwitki od gina? Bo ja będę pierwszy raz w życiu leciała i to jeszcze w ciąży :-)
    Oj, jeszcze mam tyle wątpliwości co do bagażu podręcznego. Bo znajomi nas namówili na bagaż podręczny tylko i nie wiem co ja tam mogę i mój K włożyć, tzn czego nie mogę. Masakra. My się zmieścimy w tych torbach, bo o dziwo nie są one małe a ubrania tylko letnie i to na 10 dni, ale czy mąz może wziąc golarkę elektryczną?

Mozesz latac do 28 tyg bez swistka, potem potrzebny (pytalam na lotnisku).
    Do walizki podrecznej wkladasz wszystko oprocz plynow powzej 100ml I ostrych przedmiotow. Golarka jest ok.

Pewnie I tak juz ktos opowiedzial. :-)

megan8, efcia lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry! A mi sie w nocy jakies koszmarki sniły.Kurde jak ja tego strasznie nie lubie. Poźniej z pół dnia mam jakąś schize :-/ Już wolałam wcześniej wstać niż dalej sie meczyc.
    Pozdro jałówki !

efcia, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry, co z ta pogoda, w nocy znowu lało.....

Krycha, bój sie Bora (o hasło Krakonki ;) ) aleś zamilkła, ale jak to seks to wybaczam ;) , chociaż czekaj, czekaj....ty ten przyjemnosciowy teraz robisz, o nie! To tak sie nie godzi! :P

efcia, moremi, kkisia, Aasiula, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde nawet nie zauwazyłam ,ze ja juz 8my miesiąc ciągne .o.O Znaczy sie bedzieM rodzic niedługo.Szczerze Wam powiem ,że sa chwile ,że łapie potwornego cykora :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 07:49

Reni, SolarPolar, efcia, Mega, ania.g, moremi, Margolcia88, dorbie, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, stara.krycha, iwcia77, beates, megan8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się
    Krycia z tym seksem to uważaj, bo z tego mogą być dzieci O.o

kapturnica, SolarPolar, efcia, Mega, moremi, Bliska 77, macduska, macduska, kkisia, Zofia8, ComeToMeBaby, Simba, stara.krycha, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ej, a ja cię wołałam na czereśnie!
    foch.
    No to ja sie skusilam na te czeresnie i zamiast meza to one mnie przlecialy. Zemscilas sie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 07:58

efcia, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni jak sie czujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 09:24

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kurde nawet nie zauwazyłam ,ze ja juz 8my miesiąc ciągne .o.O Znaczy sie bedzieM rodzic niedługo.Szczerze Wam powiem ,że sa chwile ,że łapie potwornego cykora :-/
    Ta Twoja ciaza to jakas ekspresowa. Bedzie dobrze nie panikuj . Troche poboli i Max juz na swiecie.

efcia, Aasiula, Simba, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ta Twoja ciaza to jakas ekspresowa. Bedzie dobrze nie panikuj . Troche poboli i Max juz na swiecie.
    Wdech , wydech...Starania stres , zajście w ciąże stres, ciąza stres , poród stres.Jak nie osiweje to bedzie luzz.

efcia, Margolcia88, macduska, dorbie, Aasiula, SolarPolar, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie :-)
    zajrzałam na poczte, a tam w "społeczność" 133 powiadomienia, no jeszcze tyle i to tylko od popludnia nie było - wrzało na Wiedzmach ;-)

kapturnica, moremi, macduska, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, stara.krycha, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kapta nie penkaj bo Ty jesteś git baba i dasz radę. Jeszcze tam wszystkich do pionu ustawisz na porodówce ; )

kapturnica, Aasiula, moremi, SolarPolar, efcia, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Oddałam różne płyny do albo to teraz pora na śniadanie.
    Miłego :)

Bliska 77, kapturnica, Aasiula, dorbie, efcia, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dzien dobry
    Kolejny cudowny dzien w pracy :-)
    Wlasnie dopijam kawke i wkurwam sie przy kompie, nowy cudowny informatyk na macintoshach zainstatowal windowsa, zeby bylo inaczej niz u poprzedniego i jes jeden wielki chuj, juz dwa razy sie zawiesil, nawet myszka odmawa wspolpracy.... Przez 4 lata prac na mac'u nigdy nic mi sie nie dzialo a eraz juz dwa razy, nigd nie zrozumiem dlaczgo ludzie uwielbiaja utrudniac sobie i innym zycie
    Milego dnia

moremi, Sabina, Dziobak, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, Simba, Mega, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki normalnie
    już nie boli
    SolarPolar wrote:
    Reni jak si czujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 08:52

Margolcia88, moremi, Sabina, dorbie, SolarPolar, Bliska 77, kkisia, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,a ja się lenię jak co dzień na wakacjach :) Powoli wstaję, powoli sprzątam, powoli idę do sklepu, powoli robię jakiś obiad itd. Dzień mija miło i leniwie, choć w sumie efekty sprzątania stopniowo widoczne; kawkę popijam, na mężusia czekam i co... i potem stres!!!: współżycie w celu poczęcia - makabra. Dlaczego to tak jest,że tuż po okresie przez parę dni z rzędu super seks, potem parę dni przerwy w celu regeneracji (mimo chęci ;), a potem co?- no właśnie nie wiadomo co! :( gotowi jesteśmy się pokłócić z tego spięcia. Dlaczego dni niepłodne nie są płodne?!
    Czy ktoś ma pomysł, co można z tym zrobić, bo nie dość, że my zwariujemy, to z poczęcia nici będą wciąż. Dodam ,że alkohol na nas nie odstresowuje, no i przy bromergonie nie można pić.

moremi, macduska, dorbie, Bliska 77, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, stara.krycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam za to wołanie o pomoc, ale ja już nie mam pojęcia jak to zwalczyć.
    Przepraszam, przepraszam, przepraszam ;) to tak odnośnie wczorajszej propozycji powitań i wszelkiej komunikacji.

Mega lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)

Margolcia, u mnie również przy okazji owulacji były największe wqrwy. Zazwyczaj się hamowałam, ale jak robiłam dziką awanturę, to i seks był lepszy. Albo całkiem odpuszczałam. Tak jak w lutym ;-)

Margolcia88, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, stara.krycha, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 10482 10483 10484 10485 10486 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ