X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)

Margolcia, u mnie również przy okazji owulacji były największe wqrwy. Zazwyczaj się hamowałam, ale jak robiłam dziką awanturę, to i seks był lepszy. Albo całkiem odpuszczałam. Tak jak w lutym ;-)

O, widzisz, a my nawet odpuścić nie umiemy, ani ja , ani m. Nigdy nam się nie udało odpuścić dni okołoowuacyjnych.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry przepraszam bardzo!

Margolcia88, Sabina, kapturnica, Bliska 77, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, peppapig, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Dzięki za rady co do samolotu.
    Lecimy WizzAir. Wielkość toreb/ walizek już znam, kupiliśmy specjalne torby, na allegro jest tego full.
    Golarka super, że można, tylko nie wiedziałam z tymi kosmetykami. Czy jk mm w oryginalnym opakowaniu gdzie jest napisane 100ml, to przechodzi, większe zelewam sobie do tych buteleczek z Rossmana. A muszę te wszystkie buteleczki włożyć do przezroczytych kosmetyczek? A mogę włożyć np do przezroczystego woreczka?
    A jak leki? Musi byc zaświadczenie?

efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia - jak nie alkohol to może melisa?
    Ja czasami piję, albo kupuję jkieś tabsy ziołowe. Jak nie tabsy to faktycznie zrób awanturę jak radzi Morka.

Margolcia88, moremi, Bliska 77, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PrzeprasZam że dzień dobry :-)

Malgos wszystkiego najlepszego dla Was <3
    Wczorajszego dnia nie chce mi się nadrabiać, chyba nie muszę? ;-)
    Wczoraj byłam w pracy do 20, przyjechałam do domu i padlam. Urlopu mi trza!

macduska, moremi, kapturnica, SolarPolar, Bliska 77, kkisia, efcia, Aasiula, Simba, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    O, widzisz, a my nawet odpuścić nie umiemy, ani ja , ani m. Nigdy nam się nie udało odpuścić dni okołoowuacyjnych.

Tak całkiem chyba nie odpuściła skoro wyszedł z tego Ignacy. :-)

Margolcia88, moremi, SolarPolar, kkisia, Sabina, efcia, Aasiula, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Margolcia - jak nie alkohol to może melisa?
    Ja czasami piję, albo kupuję jkieś tabsy ziołowe. Jak nie tabsy to faktycznie zrób awanturę jak radzi Morka.

Sama nie wiem...
    Co do ziół, melisy, talbetek uspokajających, to na mnie to nie działa. Ja sobie , ziółka sobie- sprawdzone, więc nie biorę nigdy.
    Wiecie, bo ja bym chciała w tych dniach tak romantycznie, z nie wiadomo jakimi uniesieniami, a tu nic podobnego nie udaje się. Wczoraj mnie normalnie głowa rozbolała po. No cyrk, tego to jeszcze nie było.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Ale mi chodzi o takie odpuszczanie w głowie, odpuszczanie stresu, a działanie i owszem, żeby było skuteczne.

macduska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Sama nie wiem...
    Co do ziół, melisy, talbetek uspokajających, to na mnie to nie działa. Ja sobie , ziółka sobie- sprawdzone, więc nie biorę nigdy.
    Wiecie, bo ja bym chciała w tych dniach tak romantycznie, z nie wiadomo jakimi uniesieniami, a tu nic podobnego nie udaje się. Wczoraj mnie normalnie głowa rozbolała po. No cyrk, tego to jeszcze nie było.

Może po prostu masz za duże oczekiwania?

moremi, Margolcia88, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Ale mi chodzi o takie odpuszczanie w głowie, odpuszczanie stresu, a działanie i owszem, żeby było skuteczne.

To myslę, ze tu Bursztyn jest potrzebny i jego kozetka.

Margolcia88, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Awantura była pierwsza klasa i mimo że mieliśmy jeszcze "popracować" (lekarz twierdził, że owulacja będzie lada chwila), to przy takim poziomie wqrwu nie dałam rady. Nie i chuj.
    Ale po usg był szybki bzyk. Wieczorem miał być z fajerwerkami, bo to przecież 14 luty ;-) a dzień wcześniej był seks urodzinowy :-)
    Ale po tej awanturze, to przez tydzień był foch.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 09:22

macduska, kapturnica, SolarPolar, Margolcia88, Bliska 77, kkisia, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, dorbie, Simba, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Nie da się. Zawsze gdzieś w głowie to siedzi. Nawet jak lekarz powie, że szanse są marne, to zawsze gdzieś tam kołacze się myśl, że tylu ludziom się jednak udało. A stres też wtedy jest.

kapturnica, SolarPolar, Margolcia88, macduska, kkisia, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, dorbie, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzięki normalnie
    już nie boli
    Umoscil sie juz smarkul. Trzymam mocno kciuki. Wiesz?

kapturnica, moremi, macduska, kkisia, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Aasiula, Simba, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba jeszzcze nie
    z wyliczeń wychodzi, że dopiero od dzisiaj zaczyna

<3
    SolarPolar wrote:
    Umoscil sie juz smarkul. Trzymam mocno kciuki. Wiesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 09:38

moremi, kkisia, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Bozia3, Simba, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Może po prostu masz za duże oczekiwania?

Może, sama nie wiem. Ale boję się ,że te plemniki właśnie przez ten stres nie mają szans dotrzeć gdzie trzeba

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chyba jeszzcze nie
    z wyliczeń wychodzi, że dopiero od dzisiaj zaczyna

<3
    A wczasie iv lekarze nie "moszcza" zarodka w endomerium tylko puszczaja go tak luzem?

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Może, sama nie wiem. Ale boję się ,że te plemniki właśnie przez ten stres nie mają szans dotrzeć gdzie trzeba
    To po gwaltach nie byloby ciaz.

Margolcia88, ComeToMeBaby, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Eeeej, z gwałtów też dzieci się tworzą, więc stres aż tak bardzo plemnikom nie przeszkadza w pływaniu.
    Ale możecie je trochę wspomóc (jeżeli się obawiasz). Są żele conceive plus i pre seed.
    Plus wiesiołki i inne medykamenty.

Margolcia88 lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Eeeej, z gwałtów też dzieci się tworzą, więc stres aż tak bardzo plemnikom nie przeszkadza w pływaniu.
    Ale możecie je trochę wspomóc (jeżeli się obawiasz). Są żele conceive plus i pre seed.
    Plus wiesiołki i inne medykamenty.

No niby prawda z tymi gwałtami.
    Co do medykamentów to nie wiem... Niby są odpowiednio szybkie, a i moje środowisko odpowiednie (śluzu dużo).
    Może ja już przesadzam z tego strachu, żeby wyszstko byo ok...

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, dziewczyny, a rady.
    Wezmę się chyba dla relaksu za odkurzanie.
    Im więcej myślę o tym,tym w gorszy nastrój wpadam, a w sumie nie wiem, czy ta owulacja już była, czy nie. Testy owulacyjne 3 dni z rzędu dodatnie wychodzą, dziwne, może coś źle patrzę, albo zbyt wcześnie rano je robie, choć i po południu też robię - wtedy kreski mniej intensywne.

efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość

‹‹ 10483 10484 10485 10486 10487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ