35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:oooo rosołu mi się zachciało, a tata na urlopie (gotuje najlepsiejszy), więc będę musiała ugotować sama. Trudno
aleee mi smaka narobiłyście!Reni, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to czym się różni rosół z mięsa i warzyw, od bulionu z mięsa i warzyw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 11:35
moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja woziłam w takich woreczkach zapinanych strunowo - czy jak to się tam nazywa...(takie, w których np. mrozi się owoce)
Bozia3, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA czereśnie w końcu u mnie zagościły! I szpaki ich nie zjadły. W sumie drugi rok owocowała ta czereśnia, rok temu było kilka owoców, w tym roku jakieś 2 litry. I mam nadzieję,że za rok już będzie porządnie. Od dzieciństwa marzyłam o drzewie czereśniowym . I teraz tak się najadłam, a za pól godziny jade do pracy
z takim brzuchem najezonym
peppapig, Sabina, efcia, Margolcia88, macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry,się melduje na zakupach byłam,kupiłam na targu borówki tj.po miastowemu jagody. Jem z jogurtem,pycha. A na obiad zrobię pierogi
wszyscy bardzoo lubią. No i mało co robię,poleguje i faktycznie coś więcej czuję ten brzuch choć nie boli. Przecież jestem w ciąży w 8 miesiącu
Gonie Elfa i Kapte a może je przegonie? Córkę urodziłam w 36,syna w 41 tyg. trza się mieć na baczności. No i przepraszam!
Sabina, kkisia, efcia, Margolcia88, macduska, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, ania.g, malgos741, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak to się stało???
przecież dopiero mówiłaś, żeś w ciąży
peppapig wrote:Przecież jestem w ciąży w 8 miesiącuGonie Elfa i Kapte a może je przegonie? Córkę urodziłam w 36,syna w 41 tyg. trza się mieć na baczności. No i przepraszam!
peppapig, efcia, Margolcia88, moremi, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, stara.krycha, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak właśnie myślę,analizuje,że nie było tak najgorzej. Czułam się nieźle nawet dobrze,choć ciągle się martwię i czekam na moją mordke żeby tylko zdrowa przyszła na świat
jeszcze miesiąc,dwa. Dam radę!
Aaa i chwała bogu za to znieczulenie,co go uchwalili ostatnio dla wszystkich co by na żywca nie rodzić,uff...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 12:05
Bozia3, Margolcia88, moremi, anna maria, Aasiula, ComeToMeBaby, SolarPolar, Sabina, ania.g, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Też uwielbiam czeresnie
a u mnie w ogródku są buraczki,więc jutro botwinka,bardzo lubię barszcz. Pierwszy raz sadziłam buraki. Super sprawa.
peppapig lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:to ja już nic nie rozumiem
to tak, jakbyś się upierała - że frytki i purre - to przecież ziemniaki i tak się to danie powinno nazywać...moremi, Reni, Aasiula, Simba, BISCA, macduska, SolarPolar, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość