35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Super, niech zdrowo rośnie.Evans wrote:Czesc
chyba nam sie uda , ale jeszcze wiadomo nikt nic nie wie ..... Jestem 9 tyg. Wedlug usg 9 tyg. 2 dni .... Serce 186 na min ...... Widac raczki I nozki ...... Ale sie cieszymy .....
))))))))) Reni - powodzenia !!!!! Nie moge sie u Ciebie pod wykresem pisac , bo zamyka mi okno automatycznie . Trzymam w kciuki !Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tzn. że po wczorajszym Twoim poście na oogólnym szambo się wylało i mogło trochę zachlapać Ci aureolkę
a tak poza tym nic się nie działoHeretyczka wrote:tzn?
Heretyczka, Aasiula, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak, było prawdę gadać dlaczego tak gnałaś na to spotkanie z koniem...
http://www.pomponik.pl/plotki/news-ewa-chodakowska-urzadzila-konkurs-do-wygrania-wibratory,nId,1852476
Reni, Bozia3, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, Mega, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Warunek jest jeden.
Po skorzystaniu z niego należy przesłać recenzję i zdradzić, co o takiej zabawce myśli partner...
Ciekawe czy dopuściła faceta do siebie
i już wiemy dlaczego zamilkła na forum.
No nic, trudno
trzeba poczekać, aż baterie się skończą
caffe wrote:Dziobak, było prawdę gadać dlaczego tak gnałaś na to spotkanie z koniem...
http://www.pomponik.pl/plotki/news-ewa-chodakowska-urzadzila-konkurs-do-wygrania-wibratory,nId,1852476Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 15:01
caffe, Bozia3, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, Mega lubią tę wiadomość
-
jak Ty czytałaś tego fejsa - skoro tam kilka razy dziewczyny podawały linka...Heretyczka wrote:ale nie wiem ktory to byl tam gdzie napisalam