35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:o może
to już idę, ale nie wiem czy pamiętam hasło, bo ja nie fejsbukowa jestem zupełnie...
to gdzie mam uderzać, co żeśta wykombinowały?Reni, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:całe szczęście, że Kometa nie brała udziału w zawodach - bo rozdarłaby ten wibrator na strzępy....biedna Koniowata by nie zdążyła dopytać o efekty....
wiesz, tego opisu wrażeń "po" nie zamieściłaby nawet ChodakowskaBozia3, Aasiula, Reni, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
ja myślę, że i redakcje tych gazetek dla panów miałyby z tym problem
ComeToMeBaby wrote:aaaaaahahahahahaaaa dobre dobre
wiesz, tego opisu wrażeń "po" nie zamieściłaby nawet ChodakowskaComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jak już po?
po owu?
od testu pozytywnego chyba do 36 godz może wystąpić owulacja
więc może zaciągnij męża do sypialni czy na tylne siedzenie samochodu
Dwa dni temu był pozytywny, potem miałam ból lewego brzuchawięc wnioskuję ,że już po, poza tym śluz znikł.
Ale zobaczymy, mam dość tych stresujących starań, no ale zobaczymy... Może wieczorem zmienię zdanie.Aasiula lubi tę wiadomość
-
a ochraniacz? (taki jak bokserzy zakładają)?Bozia3 wrote:boszzz powinnam już wyjść z pracy - ale nie mam siły jechać po tego mojego wrzaskuna zębowego....chyba mu powyrywam te zęby i może implanty zamontuje?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 15:32
moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaa ok
przeoczyła
Margolcia88 wrote:Dwa dni temu był pozytywny, potem miałam ból lewego brzuchawięc
wnioskuję ,że już po, poza tym śluz znikł.
Ale zobaczymy, mam dość tych stresujących starań, no ale zobaczymy... Może wieczorem zmienię zdanie.Margolcia88 lubi tę wiadomość
-
chwilunia
mam rozumieć, że zębaty nie jest w drodze do mnie???
Bozia3 wrote:boszzz powinnam już wyjść z pracy - ale nie mam siły jechać po tego mojego wrzaskuna zębowego....chyba mu powyrywam te zęby i może implanty zamontuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 15:33
Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, kkisia, Sabina, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:No niby jeszcze coś tam kłuje mnie w boku, ale to pewnie ten płyn co się rozlał z pęcherzyka.
Już mówiłam, mam dośc aseksualnego seksu.
bzykanie to nie obowiązek a przyjemność. pod warunkiem, że działa między wami chemia. bo jeśli chemii nie ma to rzeczywiście bzykanie staje się obowiązkiem.