35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a co robią stare torby???? na drutach, na szydełku,
wirtualnie karmimy gołębie, takie tam czynności starszych pań
BISCA, caffe, Bozia3, kapturnica, dorbie, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, stara.krycha, moremi, Niuta, Sabina, Mega, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a co robią stare torby???? na drutach, na szydełku,
wirtualnie karmimy gołębie, takie tam czynności starszych pańno i druty (wszelkie
) na półkę odłożysz
Bozia3, Reni, Aasiula, dorbie, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, stara.krycha, Sabina, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak już po?
po owu?
od testu pozytywnego chyba do 36 godz może wystąpić owulacja
więc może zaciągnij męża do sypialni czy na tylne siedzenie samochodu
Margolcia88 wrote:Ufff, ale się umęczyłam - za radą Moremi
Wyszorowałam całą łazienkę.
Ale na darmo, bo test owulacyjny już negatywny... no i całe szczęście, że już po.dorbie, ComeToMeBaby, BISCA, stara.krycha, moremi, Sabina, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dziobak, było prawdę gadać dlaczego tak gnałaś na to spotkanie z koniem...
http://www.pomponik.pl/plotki/news-ewa-chodakowska-urzadzila-konkurs-do-wygrania-wibratory,nId,1852476Bozia3, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:o może
to już idę, ale nie wiem czy pamiętam hasło, bo ja nie fejsbukowa jestem zupełnie...
to gdzie mam uderzać, co żeśta wykombinowały?Aasiula, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
po nazwisku to po .. jakoś tak to było
Bozia3 wrote:znasz kogoś po nazwisku? Reni czy mnie czy kogoś tam - jeśli tak - to się zgłoś i potem dołączysz do grupyAasiula, ComeToMeBaby, moremi, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Ufff, ale się umęczyłam - za radą Moremi
Wyszorowałam całą łazienkę.
Ale na darmo, bo test owulacyjny już negatywny... no i całe szczęście, że już po.Aasiula, Margolcia88, efcia lubią tę wiadomość