35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Ja tez mam, ale to jak mąz jutro wóci, to w weekend na pewno chłodnik zrobimy. ALe do chłodniak musi być upał przecież, a u nas upału nie ma, ledwo 22 stopnie
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam! Proszę o poradę. Wczoraj byłam u ginekologa i pęcherzyk miał 18,5mm . Jutro rano mam dostać zastrzyk Pregnulu a dziś czuję mocny ból jajnika , taki owulacyjny. Zastanawiam się czy dziś nie podać tego Pregnylu , czy lepiej zaczekać do jutra??
efcia lubi tę wiadomość
-
yesenia wrote:Witam! Proszę o poradę. Wczoraj byłam u ginekologa i pęcherzyk miał 18,5mm . Jutro rano mam dostać zastrzyk Pregnulu a dziś czuję mocny ból jajnika , taki owulacyjny. Zastanawiam się czy dziś nie podać tego Pregnylu , czy lepiej zaczekać do jutra??
Reni, Bozia3, macduska, Sabina, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Czesc
chyba nam sie uda , ale jeszcze wiadomo nikt nic nie wie ..... Jestem 9 tyg. Wedlug usg 9 tyg. 2 dni .... Serce 186 na min ...... Widac raczki I nozki ...... Ale sie cieszymy .....
))))))))) Reni - powodzenia !!!!! Nie moge sie u Ciebie pod wykresem pisac , bo zamyka mi okno automatycznie . Trzymam w kciuki !
BISCA, Reni, anna maria, ania.g, dorbie, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Zofia8, moremi, malgos741, Dziobak, Mega, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Trochę martwię się czy jutro nie będzie za późno , ten ból jest bardzo silny , taki jak czuję co miesiąc , kurcze nie wiem co robić?????
macduska, Reni, Aasiula, kkisia, kapturnica, ComeToMeBaby, Zofia8, stara.krycha, moremi, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Boli jak nie wiem co, ledwo chodzę
masakra , dziś będzie branie
Dziewczynki , a jak on dziś pęknie to jutro Pregnyl nie zaszkodzi ?stara.krycha, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jeszcze 40minut musze wysiedziec i po moje dziewczynki zmykam
Yesenia, bzykanko przez trzy najblizsze dni, lacznie z dzisiejszym i wiesz, nigd nic nie wadomoReni, Bozia3, ania.g, dorbie, Aasiula, kkisia, kapturnica, stara.krycha, Sabina, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny