X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Aasiula- śliczne futrzaki
    Polubiły cię :)
    kochaja sie :) ,zyc bez siebie nie moga :)

no budyn tam jest CIEEEE HEHEHE tak chyba tak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 15:35

ComeToMeBaby, Reni, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chwilunia
    mam rozumieć, że zębaty nie jest w drodze do mnie??? wait.gif
    chwilowo jeszcze go przetrzymałam - bo Ty się teraz nie możesz stresować...;)

Aasiula, BISCA, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    nie możesz się z nim zabawić? zrobić czegoś całkiem nowego, poeksperymentować? skupisz się na czymś nowym a nie na zapładnianiu.
    bzykanie to nie obowiązek a przyjemność. pod warunkiem, że działa między wami chemia. bo jeśli chemii nie ma to rzeczywiście bzykanie staje się obowiązkiem.

Kometa, my w dni płodne jesteśmy strzępkami nerwów, już się dziś na to użalałam rano. W pozostałe dni jest chemia :)

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    kochaja sie :) ,zyc bez siebie nie moga :)
    fajnie, to cieszy :)

Aasiula lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie da się
    tak łatwo to nie działa
    jak masz rozpisane kiedy co i jak to dupa zbita
    ComeToMeBaby wrote:
    nie możesz się z nim zabawić? zrobić czegoś całkiem nowego, poeksperymentować? skupisz się na czymś nowym a nie na zapładnianiu.
    bzykanie to nie obowiązek a przyjemność. pod warunkiem, że działa między wami chemia. bo jeśli chemii nie ma to rzeczywiście bzykanie staje się obowiązkiem.

Margolcia88, Aasiula, BISCA, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chyba tak
    ale ja na wszelki wypadek jeszcze bym coś zdziałała

trudno zaciśnij zęby

wiem co czujesz i mam to samo

Dzięki, że mnie rozumiesz, czyli nie jestem nienormalna :)
    No może i zadziałamy, będziemy udawać, że już po i tak sobie na luzie ;)

Reni, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie jesteś
    i powiem Ci, że na czas psiej chemioterapi, kiedy mieliśmy przymus antykoncepcji, wtedy faktycznie się chciało
    a tak, lipa
    nawet mój mąż zaczął się buntować, że czuje się jak byk rozpłodowy
    no niestety coś za coś
    Margolcia88 wrote:
    Dzięki, że mnie rozumiesz, czyli nie jestem nienormalna :)
    No może i zadziałamy, będziemy udawać, że już po i tak sobie na luzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 15:41

Margolcia88, moremi, kkisia, Sabina, Mega, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Kometa, my w dni płodne jesteśmy strzępkami nerwów, już się dziś na to użalałam rano. W pozostałe dni jest chemia :)
    czytałam rano, że jest problem w płodne. to skoro masz podstawy z chemii opanowane to włącz nowe elementy do gry i zajmij się eksploracją nowości ;) musisz odrzucić od siebie te myśli bo inaczej nie ujedziesz tylko w głowę dostaniesz. zawsze te myśli gdzieś się z tyłu kołaczą, bo wiemy że to TEN czas, ale nie mogą one dominować na tyle by nie można było normalnie funkcjonować. Szczególnie w trakcie ;) Co ty myślisz, że ja nie myślę? Myślę, za każdym razem. Ale staram się skupić na czym innym. I staram się, żeby mojego "myślenia" nie odczuł m. Jak on ma zapał to przecież nie będę tego psuła, no nie? ;) Daję się ponieść i tyle. Takie umiarkowane myślenie to pewnie każda z nas ma. Jak myślenie zaczyna cię przerastać skup uwagę na czym innym. Może niekoniecznie na malowaniu sufitu... ;)

Margolcia88 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    no budyn tam jest CIEEEE HEHEHE tak chyba tak :)
    zauważyłam, ale ja i tak wiem, że CIĘ lubią.

Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    możesz skupić myśli "dobra niech już kończy i dupa w górę" ;-)
    ComeToMeBaby wrote:
    Daję się ponieść i tyle. Takie umiarkowane myślenie to pewnie każda z nas ma. Jak myślenie zaczyna cię przerastać skup uwagę na czym innym. Może niekoniecznie na malowaniu sufitu... ;)

Aasiula, Margolcia88 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie jesteś
    i powiem Ci, że na czas psiej chemioterapi, kiedy mieliśmy przymus antykoncepcji wtedy faktycznie się chciało
    a tak, lipa
    no niestety coś za coś
    no własie ja tez juz pare razy to usłyszałam :(

Reni, Margolcia88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien przepraszam dobry. Powiedzmy, ze nadrobilam i powiedzmy, ze mam chwile na pogaduszki. Odniose sie do tego, co najlepiej zapamietalam, czyli do czeresni i rosolu. Na permamentnym glodzie wciagnelabym to nawet z jednej miski i zagryzla chlebem ze smalcem. Seks mnie wykonczy, a najgorsze, ze to taki dla zabawy, a nie dla dzieci. Czyli grzesze. Trudno.
    Kciukam za badanie dorbie i zaluje, ze nie mam fejsa, skoro tam ciag dalszy wczorajszych przepychanek. Poprzepychalabym sie chetnie, a tu lipa, ni ma z kim ;-) To buty zmienie. Dziekuje za uwage :-)

Margolcia88, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, kkisia, Sabina, Mega, megan8, efcia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie da się
    tak łatwo to nie działa
    jak masz rozpisane kiedy co i jak to dupa zbita
    no mam rozpisane, prowadzę wykres, testuję na paskach ovu, czekam zdenerwowana czy to już czy nie już. ale akurat jeśli chodzi o seks staram się do tego nie podchodzić: o, dzisiaj trzeba się koniecznie bzyknąć. Bo przepadnie. My i tak się bzykamy i tak, więc dla mnie nie ma różnicy czy się bzyknę dziś czy jutro bo nie kochamy się raz na tydzień, żeby bzykanie było jakimś niespotykanym wydarzeniem. Jak się chce to się bzyka. I jak w płodne idziemy się bzykać to jest to też nasze bzykanie, jak zawsze, ale u mnie siedzi w głowie, że to płodne. Jednak do seksu nie muszę się zmuszać, mam na to ochotę, nie spinam się przy tym. Kto wie- może za "krótko" się staramy? Człowiek by tak chciał już już, a tu ciągle nic. No ale próbuję, co nie będę próbować. A że to przyjemne przy okazji ;)

stara.krycha lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no niestety coś za coś
    właśnie do tego nie chciałabym dopuścić, więc ja go nie obarczam tym, że dzisiaj płodne to ma mnie bzyknąć. ja go zaciągam do łóżka, nie mówiąc nic, a on zadowolony. on mniej więcej tylko wie kiedy co, ale nie dokładnie. czasem sam zapyta jak jest ciekawy.

stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:

Ja jeszcze nie, ale oboje jesteśmy typami wrażliwców i nawzajem się nakręcamy w tej kwestii, niestety.

Aasiula, stara.krycha lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    możesz skupić myśli "dobra niech już kończy i dupa w górę" ;-)
    hehehe jakoś nigdy tak nie pomyślałam.

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    czytałam rano, że jest problem w płodne. to skoro masz podstawy z chemii opanowane to włącz nowe elementy do gry i zajmij się eksploracją nowości ;) musisz odrzucić od siebie te myśli bo inaczej nie ujedziesz tylko w głowę dostaniesz. zawsze te myśli gdzieś się z tyłu kołaczą, bo wiemy że to TEN czas, ale nie mogą one dominować na tyle by nie można było normalnie funkcjonować. Szczególnie w trakcie ;) Co ty myślisz, że ja nie myślę? Myślę, za każdym razem. Ale staram się skupić na czym innym. I staram się, żeby mojego "myślenia" nie odczuł m. Jak on ma zapał to przecież nie będę tego psuła, no nie? ;) Daję się ponieść i tyle. Takie umiarkowane myślenie to pewnie każda z nas ma. Jak myślenie zaczyna cię przerastać skup uwagę na czym innym. Może niekoniecznie na malowaniu sufitu... ;)

Masz rację, ja czasami powinnam nie dać odczuć m, to na pewno. Zawsze się wyagadam, dam odczuć itp.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa! Margolciu, dziecko, nic nie zrobisz. Jak juz Cie spina dopadla, to nie odpusci, poki nie urodzisz. Mozesz sie pooszukiwac, poprasowac czy tez odpuscic, ale ciocia Krysia swoje wie, nie na darmo na antyki przeszla, bo nie szlo inaczej poluzowac warkoczykow :-)

Aasiula, Margolcia88, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Sabina, megan8, efcia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolcia88 wrote:
    Ja jeszcze nie, ale oboje jesteśmy typami wrażliwców i nawzajem się nakręcamy w tej kwestii, niestety.
    ech ciezkie te starania ,dlatego ostatnio nic nie mowie i juz :)

stara.krycha, Margolcia88, ComeToMeBaby, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    :(

c5e015d88e.png
‹‹ 10490 10491 10492 10493 10494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ