35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
stara.krycha wrote:Ale ja nie do wrzesnia, tylko do grudnia. Myslisz, ze rozgrzeszy mimo to?
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Znalazłam dziś gdzieś w necie jako takie pocieszenie, że najbardziej płodnym miesiącem kobiety jest jej miesiąc urodzinowy, no to mój właśnie lipiec
Nie no , Margolcia, my Ci tu sru tu tu tu, a Ciebie jak zlapalo, tak pusicic nie chce nawet na chwile...Margolcia88, ComeToMeBaby, SolarPolar, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
ja wystarczy, że w gacie zajrze i wiem, w którym dniu cyklu jestem
ComeToMeBaby wrote:no a jakbyś odstawiła wykres, nie mierzyła tempki, odłożyła termometr i paski ovu do szuflady? ja podczas nieobecności m tak zrobiłam z obecnym wykresem i nie wiem nawet w jakim dniu jestem, gdybym nie musiała czegoś zanotować to bym wiedziała tylko mniej więcej kiedy mam mieć tampony w pogotowiu
metoda ta ma jednak taką "wadę" że trzeba by było się dość często bzykać, żeby momentu nie przegapićstara.krycha, Margolcia88, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Mega, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:możesz dostać w takim razie zalecenie, alby wygenerować twixy w zamian za zmarnotrawiony czas. przemyśl to
1. Wiek
2. Po antykoncepcji
3. In vitro
Nie mowie, ze nieMargolcia88, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Doszukaj drobnym druczkiem ktorego roku
Nie no , Margolcia, my Ci tu sru tu tu tu, a Ciebie jak zlapalo, tak pusicic nie chce nawet na chwile...
No , bo siedzę sama w domu i za dużo myślę. Jak sprzątam, to niby zajęta jestem, ale co to przeszkadza myśleniu. No i niestety w tym trwam.
Ale dzięki, ja Wam bardzo wdzięczna za rady jestem
Jedno jasno widzę - muszę zadbać bardziej o samopoczucie męża, bo ja go dobijam.stara.krycha, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:No widzisz, a mój nie, mój skupia się tak samo jak ja, jakby był moim ciałem.
jedyne co mi przychodzi do głowy to naprawdę przełamanie rutyny, tak, żeby seks nie kojarzył wam się źle w płodne. nie wiem co ci powiedzieć.Margolcia88, stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:czyli oboje macie ten problem i nawzajem się nakręcacie.
jedyne co mi przychodzi do głowy to naprawdę przełamanie rutyny, tak, żeby seks nie kojarzył wam się źle w płodne. nie wiem co ci powiedzieć.
No aż tak rutynowo to nie jest,ale mówiąc szczerze na niewiele to się zda.stara.krycha lubi tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Nie da rady, ja i bez wykresu i pasków poznam po wydzielinie, poza tym u mnie to działa dość regularnie.
Margolcia88, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:No , bo siedzę sama w domu i za dużo myślę. Jak sprzątam, to niby zajęta jestem, ale co to przeszkadza myśleniu. No i niestety w tym trwam.
Ale dzięki, ja Wam bardzo wdzięczna za rady jestem
Jedno jasno widzę - muszę zadbać bardziej o samopoczucie męża, bo ja go dobijam.Margolcia88 lubi tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:No aż tak rutynowo to nie jest,ale mówiąc szczerze na niewiele to się zda.
Margolcia88, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:No nagadałyście mi,idę, muszę to przetrawić, wyciągnąć więcej wniosków.
Dziękuję, i miłego popołudnia życzę. U mnie się bardzo słonecznie zrobiło, mam nadzieję, żę u Was też.Margolcia88, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:A ja mam zadanie dla podgrupy detektywistycznej. Czy mozecie wybadac, co z chruszczowem sie dzieje? Bo ten jej wykres sie ciagnie i ciagnie i wcale sie nie konczy... Podejrzane...
stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny