35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:Wiesz, PAPPA może mi namieszać, bo tam wiek ma duży udział. Ale się mam trzymac tego usg. Statystycznie w wieku 40lat ryzyko ZD 1:106 także jak będę miala powyżej to będę szczęsliwa. A w wieku 35 lat jest 1:800 - taka jest różnica
dorbie lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyPappa wyszedł super!
Ogólnie razem z usg ryzyko wyszlo mi Trisomia 21 1:1598, 18 1:3838 13 1:12056
uff, idę sobie coś kupić
Dzięki za kciukikapturnica, Zofia8, anna maria, moremi, malgos741, ania.g, kkisia, Reni, Dziobak, Sabina, Mega, beates, Aasiula, paszczakin, ComeToMeBaby, SolarPolar, macduska, peppapig, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Ania a przy Marcelu robiłas ???
Ja jako ,że tez podjęłam decyzje,że zadnych inwazyjnych badań nie chce robic chyba ,że badanie usg by wykazało poważne nieprawidłowości i pokazało wady letalneto odpuściłam.
Duzo mi dały rozmowy z moim ginem na nfz.Bo początkowo byłam bardzo chętna na pappa.Ale tak jak piszesz tez wspomniał ,że test jest tylko testem i co z tego ,że może wyjść dobrze jak może sie okazać ,że sie jest jednym przypadkiem np na tysiące.I robił mi wtedy isg prenatalne prawie godzine by utwierdzic siebie i mnie ,że nie ma maluch żadnych wad.Ale to musisz sama zdecydowac .Ja najgorzej wspominam własnie te 2badania prenatalne 1szego trymestru.Jedno u gina na nfz i potem u gina prywatnego.A że przezierności i reszta sie pokryły to dałam sobie spokój.I tak bedzie co ma byc i nic tego nie zmieni .Bursztyn, dorbie, megan8, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I super!!!! Terazciesz sie wreszcie ciążą!!
Dzięki dziewczynykapturnica, malgos741, ania.g, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, peppapig, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Warunek jest jeden.
Po skorzystaniu z niego należy przesłać recenzję i zdradzić, co o takiej zabawce myśli partner...
Ciekawe czy dopuściła faceta do siebiei już wiemy dlaczego zamilkła na forum.
No nic, trudno
trzeba poczekać, aż baterie się skończąReni, moremi, Mega, megan8, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Obejrzałam sobie wyniki z lab. Poza tym że neutrofili mam trochę za dużo a ezynofili (cokolwiek to jest)trochę za mało to wszystko w normie. Cukier na czczo 83 a w domu glukometr pokazywał mi 90.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 20:52
malgos741, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Jutro mam spotkanie z naszą Wacią
Bursztyn, kapturnica, moremi, Zofia8, Dziobak, ComeToMeBaby, anna maria, Sabina, dorbie, megan8, peppapig, Bliska 77, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ania.g wrote:Obejrzałam sobie wyniki z lab. Poza tym że neutrofili mam trochę za dużo a ezynofili (cokolwiek to jest)trochę za mało to wszystko w normie. Cukier na czczo 83 a w domu glukometr pokazywał mi 90.
ania.g, dorbie lubią tę wiadomość
-
Przepraszam, dobry wieczor
Rowniez dziekuje, gratuluje i pokrzepiam kogo tam trzeba
Malgos, fajnie ze sie spotkacie
A propos, co z Krakowem? Simba dojedzie? Sabina, Wacia? Kto tam jeszcze chcial?moremi, ania.g, Mega, Sabina, malgos741, Bliska 77, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Beates, widzę, że nadrabiasz. Jak jesteś, to pisz na jakim jesteś etapie
tutaj ostatnio to albo o gotowaniu trupow albo sprzatniu, chyba przeniose sie na ogolny watekMega, Reni, dorbie, megan8, efcia lubią tę wiadomość