35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Wiem! Makaron z serem!
Pooolar!!!!!!!!! Pierdole diete jak maz mnie!
Spalisz makaron . Ale z czym ze smalcem? Ja jade po czeresnie:-) mam nowy sposob na diete. Mozna jesc wszystko a czeresnie i tak zrobia swoje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 16:36
stara.krycha, ComeToMeBaby, Reni, peppapig, kkisia, Mega, Sabina, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Maz postanowil mnie odchudzic wiec wlaczyl duzo aktywnego bzykania i nordic tracka- na razie idzie mi ciezko ale zmuszam sie do sportu. Glodna ciagle jestem ale jem nie tylko rzodkiewke:-)
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś dzwoniłam do diagnostyki i pytałam o test pappa, powiedziała mi pani że przychodzę w dniu któprym robiłam usg genetyczne z rozpiską od lekarza i czekam tydzień na wynik. Bardzo się zdziwiłam że tak szybko.
SolarPolar, dorbie, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Ja dziś dzwoniłam do diagnostyki i pytałam o test pappa, powiedziała mi pani że przychodzę w dniu któprym robiłam usg genetyczne z rozpiską od lekarza i czekam tydzień na wynik. Bardzo się zdziwiłam że tak szybko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:04
-
nick nieaktualny
-
No to za nim Dorbie przyniesie nam dobre wieści to ja się pochwalę. Byłam dziś w przychodni, Marcel ma 77 cm i waży 10,5 kg
Także rośnie jak na drożdżach
dorbie, moremi, kapturnica, Zofia8, Aasiula, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, SolarPolar, Sabina, macduska, peppapig, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie nakręcaj sie.Usg badanie miałas bardzo ładne.Maluch sie rozwija dobrze.Także wyniki to tylko formalność .
-
dorbie wrote:Wiesz, PAPPA może mi namieszać, bo tam wiek ma duży udział. Ale się mam trzymac tego usg. Statystycznie w wieku 40lat ryzyko ZD 1:106 także jak będę miala powyżej to będę szczęsliwa. A w wieku 35 lat jest 1:800 - taka jest różnica
Dlatego ja sobie dałam spokój z tymi testami pappa .Własnie dlatego by nie mieć takich nerwów jak Ty masz teraz i zaoszczędzic sobie kilka miesiecy zycia .Stres to najgorsze cholerstwo jakie moze byc .dorbie lubi tę wiadomość