35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Wiem! Makaron z serem!
Pooolar!!!!!!!!! Pierdole diete jak maz mnie!
Spalisz makaron . Ale z czym ze smalcem? Ja jade po czeresnie:-) mam nowy sposob na diete. Mozna jesc wszystko a czeresnie i tak zrobia swoje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 16:36
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja na basen sie jutro wybieram. Musze spalic ten makaron. No i smalec z chlebemSolarPolar wrote:Maz postanowil mnie odchudzic wiec wlaczyl duzo aktywnego bzykania i nordic tracka- na razie idzie mi ciezko ale zmuszam sie do sportu. Glodna ciagle jestem ale jem nie tylko rzodkiewke:-)
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś dzwoniłam do diagnostyki i pytałam o test pappa, powiedziała mi pani że przychodzę w dniu któprym robiłam usg genetyczne z rozpiską od lekarza i czekam tydzień na wynik. Bardzo się zdziwiłam że tak szybko.
SolarPolar, nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyja czekam dłużej bo na usg byłam tuż przez urlopem doktor i dlatego 3 tygodnieania.g wrote:Ja dziś dzwoniłam do diagnostyki i pytałam o test pappa, powiedziała mi pani że przychodzę w dniu któprym robiłam usg genetyczne z rozpiską od lekarza i czekam tydzień na wynik. Bardzo się zdziwiłam że tak szybko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 18:04
-
nick nieaktualny
-
No to za nim Dorbie przyniesie nam dobre wieści to ja się pochwalę. Byłam dziś w przychodni, Marcel ma 77 cm i waży 10,5 kg
Także rośnie jak na drożdżach
nick nieaktualny, moremi, kapturnica, Zofia8, Aasiula, nick nieaktualny, Mega, ComeToMeBaby, SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyWiesz, PAPPA może mi namieszać, bo tam wiek ma duży udział. Ale się mam trzymac tego usg. Statystycznie w wieku 40lat ryzyko ZD 1:106 także jak będę miala powyżej to będę szczęsliwa. A w wieku 35 lat jest 1:800 - taka jest różnicakapturnica wrote:Nie nakręcaj sie.Usg badanie miałas bardzo ładne.Maluch sie rozwija dobrze.Także wyniki to tylko formalność .
-
dorbie wrote:Wiesz, PAPPA może mi namieszać, bo tam wiek ma duży udział. Ale się mam trzymac tego usg. Statystycznie w wieku 40lat ryzyko ZD 1:106 także jak będę miala powyżej to będę szczęsliwa. A w wieku 35 lat jest 1:800 - taka jest różnica
Dlatego ja sobie dałam spokój z tymi testami pappa .Własnie dlatego by nie mieć takich nerwów jak Ty masz teraz i zaoszczędzic sobie kilka miesiecy zycia .Stres to najgorsze cholerstwo jakie moze byc .
nick nieaktualny lubi tę wiadomość