35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A te co dostałaś to też setki?
Bozia, ale Ty pewnie miałaś 50 lutki, bo 100 dają tylko przy ivf.
EDIT dowcipneWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 22:14
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Morek mi przepisywał setki dowciapne i brałam 2razy 200
Clexane też przyjmuję i płacę 100%.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ja też miałam setki, ale one są refundowane tylko przy ivf.
Clexane też przyjmuję i płacę 100%.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 22:25
dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Obejrzałam sobie wyniki z lab. Poza tym że neutrofili mam trochę za dużo a ezynofili (cokolwiek to jest)trochę za mało to wszystko w normie. Cukier na czczo 83 a w domu glukometr pokazywał mi 90.
A w ciązy rosną leukocyty głownie neutro więc jest okania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja też miałam setki, ale one są refundowane tylko przy ivf.
Clexane też przyjmuję i płacę 100%.
Luteina jest wskazana:
- W stanach niedoboru endogennego progesteronu pod postacią zaburzeń cyklu miesiączkowego, bolesnego miesiączkowania, cykli bezowulacyjnych, zespołu napięcia przedmiesiączkowego i czynnościowych krwawień macicznych.
- W leczeniu endometriozy.
- W programach zapłodnienia in vitro.
- W leczeniu niepłodności związanej z niedomogą lutealną.
- W leczeniu poronień nawykowych i zagrażających.
- W leczeniu niewydolności fazy lutealnej okresu przedmenopauzalnego.
- W ramach hormonalnej terapii zastępczej, u kobiet po menopauzie z zachowaną macicą, celem ochrony endometrium.kapturnica, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZofia8 wrote:Cholera, chcialabym byc dokladnie w tym punkcie co Dorbie ....
Jestem w ciazy, jestem w ciazy! Afirmujekapturnica, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Mega, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A ja wymyśliłam w zarysie dwa plany na powiększenie powierzchni użytkowej i już nie mogę się doczekać
zmieści się i łóżeczko i komoda i przewijak
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nie wiem czy to tak da rade Renek przeliczyc.A nie wystarczy Ci na ten moment brac sama lutke 3razy po 200mg ??? No albo w srodku dnia brac 2dupki moze ???
kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja wolałam lutke bo obiło mi sie gdzies ,że przy duzych dawkach dupka dzieciaczki płci męskiej mialy zwiekszone ryzyko spodziectwa . Nie wiem na ile to prawda.Ale wolałam naturalnie sie wspomóc przy takim fakcie.
Bier lutke a jak Renke sie uda(a innej opszyn nie ma ) to Ci ginexy beda ja przepisywać dalej .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 22:49
dorbie, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja wolałam lutke bo obiło mi sie gdzies ,że przy duzych dawkach dupka dzieciaczki płci męskiej mialy zwiekszone ryzyko spodziectwa . Nie wiem na ile to prawda.Ale wolałam naturalnie sie wspomóc przy takim fakcie.
Bier lutke a jak Renke sie uda(a innej opszyn nie ma ) to Ci ginexy beda ja przepisywać dalej .
moremi, efcia lubią tę wiadomość