35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wczoraj napisałam
, że dostałam i bardzo Ci dziękuję
ziarnko do ziarnka i uzbierało się tyle, że na cały urlop mi starczy
czuję się normalnie, nic nadzwyczajnego się nie dzieje
Bliska 77 wrote:Reni, we wtorek wyslalam Ci to co mialam, bylam pewna ze mam wiecej ale niestety, reszte wczesnien rozdalam.
Jak sie czujesz?Bliska 77, Sabina, kkisia, ania.g, stara.krycha, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
co zostało przeczytane już się nie odczyta
klaps jest w drodze
kapturnica wrote:Bo go kurwa nie znosze.To musze se jakos osłodzic to ,że za chwile bede sie męczyc, pocic i sapac jak waleń wyjebany na brzeg.Cofaj klapsa!!!!moremi, Bliska 77, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Oddam ale jak sie szopik porządnie umości.Także zemszcze sie za jakies 3miechy!! Aj promys!!
BISCA, Simba, kkisia, ComeToMeBaby, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no chyba, że zobaczę serdusio, rąsie i nózie na usg
mogę wtedy płakusiać gdy zobaczę fasolinkę
ja to napisałam?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be182d118056.jpg
moremi wrote:Żartujesz? Nie widzę tego. Reni raczej nie będzie pierdzioszkować. Mi się jeszcze nie udało, to i ona wytrzymadorbie, moremi, kapturnica, Sabina, BISCA, Simba, Zofia8, kkisia, Bursztyn, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargolcia88 wrote:Uuuuu, ovu mi pokazało,że czas współżycia był tylko ,,dobry"
, no nigdy tak źle nie było, tym razem za późno, przeholowaliśmy z czekaniem na najlepszy moment, trzeba było dzień wcześniej zacząć
przed i po
Mega, Margolcia88, Margolcia88, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak w ogóle to witam wszystkie w 16 tygodniu
Jakoś zasnęłam po godzinie na godzinęAle nawet jest ok i krew oddałam i na program kardiologiczny
wiek, Kochane, wiek ;-)ale to juz od 35rż jest ten program co 5 lat.
I kawę wyjątkowo wypiłam i głowa mnie nie boli, za to biegam do wc po tej kawie
kapturnica, Bliska 77, Sabina, Simba, ania.g, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, Margolcia88, efcia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Trzeba i wczesniej i w dniu i po zeby się wstrzelić. Ja w ciązy styczniowej tez mialam czas współzycia dobry i zaciążyłam, ale u mnie było
przed i po
Sabina, dorbie, Mega, Margolcia88, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:wczoraj napisałam
, że dostałam i bardzo Ci dziękuję
ziarnko do ziarnka i uzbierało się tyle, że na cały urlop mi starczy
czuję się normalnie, nic nadzwyczajnego się nie dziejeReni lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:no chyba, że zobaczę serdusio, rąsie i nózie na usg
mogę wtedy płakusiać gdy zobaczę fasolinkę
ja to napisałam?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be182d118056.jpgPoza tym :fociunie: swojej szopinki oprawisz w ramki i bedzisz dzidziulkowac mu aż do narodzin
Sabina, Bursztyn, dorbie, stara.krycha, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Będziesz płakusiac i siusiać z wrazenia
Poza tym :fociunie: swojej szopinki oprawisz w ramki i bedzisz dzidziulkowac mu aż do narodzin
Ps. Nikt tutaj nigdy tyle nie pierdzioszkował co Tykapturnica, Reni, Simba, Sabina, BISCA, kkisia, Bursztyn, ComeToMeBaby, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dorbie, prosze to juz 16 tydzien sie zaczal, pieknie
A tak w ogole to spij teraz ile wlezie, mje dziecię zrobilo mi dzis pobudke o 3.20, zasnela o 5.15 a ja ok przysnelam na 20min 15 min po niej, w zwiazku z powyzszym czuje sie cudownie wypoczetaSimba, Sabina, BISCA, moremi, ania.g, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
będę przodownikiem tiutiowania
aahahahaha
prędzej sobie śrubokręt w stopę wbiję
newer!kapturnica wrote:Renek bedzie!!!
Bliska 77, Simba, Sabina, BISCA, moremi, kkisia, kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek kochaniutkie?
Jak Wam sie spatulkalo?
Dorbie - supcio supcio ze badanka piekniutkie i fasolinka zdrowiutko rosnie w brzuniu
Przepraszam
Milego dzioneczka mniam mniamkapturnica, Reni, Sabina, BISCA, kkisia, Heretyczka, ania.g, Bliska 77, Bursztyn, ComeToMeBaby, stara.krycha, megan8, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
a teraz oddalę się od kompa w celu spożycia jaja zapłodnionego przez koguta i ugaszenia pragnienia herbatą zbieraną na plantacjach w Kericho
Sabina, Dziobak, moremi, kkisia, Bliska 77, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, efcia lubią tę wiadomość