35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wczoraj napisałam
, że dostałam i bardzo Ci dziękuję 
ziarnko do ziarnka i uzbierało się tyle, że na cały urlop mi starczy
czuję się normalnie, nic nadzwyczajnego się nie dzieje
Bliska 77 wrote:Reni, we wtorek wyslalam Ci to co mialam, bylam pewna ze mam wiecej ale niestety, reszte wczesnien rozdalam.
Jak sie czujesz?
Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
co zostało przeczytane już się nie odczyta
klaps jest w drodze
kapturnica wrote:Bo go kurwa nie znosze.To musze se jakos osłodzic to ,że za chwile bede sie męczyc, pocic i sapac jak waleń wyjebany na brzeg.Cofaj klapsa!!!!
moremi, Bliska 77, Simba, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
Żartujesz? Nie widzę tego. Reni raczej nie będzie pierdzioszkować. Mi się jeszcze nie udało, to i ona wytrzymakapturnica wrote:Oddam ale jak sie szopik porządnie umości.Także zemszcze sie za jakies 3miechy!! Aj promys!!

BISCA, Simba, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no chyba, że zobaczę serdusio, rąsie i nózie na usg
mogę wtedy płakusiać gdy zobaczę fasolinkę
ja to napisałam?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be182d118056.jpg
moremi wrote:Żartujesz? Nie widzę tego. Reni raczej nie będzie pierdzioszkować. Mi się jeszcze nie udało, to i ona wytrzyma
nick nieaktualny, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, BISCA, Simba, Zofia8, nick nieaktualny, Bursztyn, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzeba i wczesniej i w dniu i po zeby się wstrzelić. Ja w ciązy styczniowej tez mialam czas współzycia dobry i zaciążyłam, ale u mnie byłoMargolcia88 wrote:Uuuuu, ovu mi pokazało,że czas współżycia był tylko ,,dobry"
, no nigdy tak źle nie było, tym razem za późno, przeholowaliśmy z czekaniem na najlepszy moment, trzeba było dzień wcześniej zacząć 
przed i po
Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak w ogóle to witam wszystkie w 16 tygodniu

Jakoś zasnęłam po godzinie na godzinę
Ale nawet jest ok i krew oddałam i na program kardiologiczny
wiek, Kochane, wiek ;-)ale to juz od 35rż jest ten program co 5 lat.
I kawę wyjątkowo wypiłam i głowa mnie nie boli, za to biegam do wc po tej kawie
kapturnica, Bliska 77, nick nieaktualny, Simba, ania.g, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
Margolcia miała w dzień z pozytywnym testem owulacyjnym rano i wieczorem, kolejnego dnia też. Ja obstawiam, że owulacja była trochę później niż tego pierwszego dnia z pozytywem. Dobrze jest i nie ma co płakaćdorbie wrote:Trzeba i wczesniej i w dniu i po zeby się wstrzelić. Ja w ciązy styczniowej tez mialam czas współzycia dobry i zaciążyłam, ale u mnie było
przed i po
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wiesz, nawet nie probuje nadrobic dnia wczorajszego na forum, nie ma za co, najwazniejsze ze sie przydaReni wrote:wczoraj napisałam
, że dostałam i bardzo Ci dziękuję 
ziarnko do ziarnka i uzbierało się tyle, że na cały urlop mi starczy
czuję się normalnie, nic nadzwyczajnego się nie dzieje
Reni lubi tę wiadomość
-
Będziesz płakusiac i siusiać z wrazeniaReni wrote:no chyba, że zobaczę serdusio, rąsie i nózie na usg
mogę wtedy płakusiać gdy zobaczę fasolinkę
ja to napisałam?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be182d118056.jpg
Poza tym :fociunie: swojej szopinki oprawisz w ramki i bedzisz dzidziulkowac mu aż do narodzin
nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość

-
Kapta, kłamczuszek z Ciebiekapturnica wrote:Będziesz płakusiac i siusiać z wrazenia
Poza tym :fociunie: swojej szopinki oprawisz w ramki i bedzisz dzidziulkowac mu aż do narodzin 

Ps. Nikt tutaj nigdy tyle nie pierdzioszkował co Ty
kapturnica, Reni, Simba, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Bursztyn, ComeToMeBaby, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dorbie, prosze to juz 16 tydzien sie zaczal, pieknie

A tak w ogole to spij teraz ile wlezie, mje dziecię zrobilo mi dzis pobudke o 3.20, zasnela o 5.15 a ja ok przysnelam na 20min 15 min po niej, w zwiazku z powyzszym czuje sie cudownie wypoczeta
Simba, nick nieaktualny, BISCA, moremi, ania.g, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
będę przodownikiem tiutiowania

aahahahaha
prędzej sobie śrubokręt w stopę wbiję
newer!kapturnica wrote:
Renek bedzie!!! 
Bliska 77, Simba, nick nieaktualny, BISCA, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek kochaniutkie?

Jak Wam sie spatulkalo?

Dorbie - supcio supcio ze badanka piekniutkie i fasolinka zdrowiutko rosnie w brzuniu

Przepraszam
Milego dzioneczka mniam mniam
kapturnica, Reni, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Bliska 77, Bursztyn, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, megan8, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
a teraz oddalę się od kompa w celu spożycia jaja zapłodnionego przez koguta i ugaszenia pragnienia herbatą zbieraną na plantacjach w Kericho
nick nieaktualny, Dziobak, moremi, nick nieaktualny, Bliska 77, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość