35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam, mozna na chwilke?
Moja cytuacja jest taka: biore antybiotyk- erytromycyne, 1000 mg dziennie, ze wzgledu na syfy na paszczy, dzisiaj mija juz 2 tydz., mam przepisane na miesiac, ale nie dam rady, bo zbyt dobrze sie po nim nie czuje, pytanie brzmi- czy nie zniszczy jajek?
Czytalam literature, i niby nie, chociaz nie wszystkie zrodla sa zgodne.
No nic, tak czy inaczej dzis koncze jedzenie tego gowna.
Dziekuje
I przepraszam najmocniej raz jeszcze
Simba, Sabina, Dziobak, ComeToMeBaby, Reni, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Przed chwilą dostałam smsa i telefon, że przed północą zostałam ciocią. Zaledwie parę dni przed terminem
Ja czekam na tel że bratowa urodziła. To chyba też będę ciociamoremi, Sabina, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Kochanka brakuje do tego obrazka. Kochanka miliarderaDziobak wrote:Ello. Jedno dziecko poszlo z ojcem, drugie dziecko tez poszlo z ojcem. A ja kawe z widokiem na morze uskuteczniam.
Grunt to sie ustawic.Bursztyn, Sabina, moremi, Reni, Dziobak, BISCA, kkisia, stara.krycha, Bozia3, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Masz pralke na promienie sloneczne a nie na prad?ania.g wrote:Dzień dobry po herbacie już mi lepiej
Słońce się u mnie pokazało więc od rana pralka na pełne obroty.
Kupiliśmy wczoraj wykładzinę dywanową na te stu letnią podłogę bo Marcel zaczął szorować po niej zabawkami. Teraz też nie będą się Marcelowi nogi rozjeżdżać przy raczkowaniu. Oczywiście nie obyło się bez wpadek bo mój mąż zapomniał że mam ciążowy budyń i podał w sklepie zbyt długi wymiar. Trzeba było dmuchać z powrotem do sklepu na ponowne docięcie i obszycie. Sprzedawca miał ubaw po pachy.moremi, Bursztyn, Zofia8, Reni, ania.g, BISCA, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:No to gratulacje!
Ja czekam na tel że bratowa urodziła. To chyba też będę ciociazależy co się urodzi
moremi, ComeToMeBaby, Reni, Dziobak, Bursztyn, BISCA, kkisia, stara.krycha, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja to sie nie znam. No to sie wypowiem
Przepraszam.
Mysle ze nie ma takiej mocy zeby przez dwa tygodni Jajce zniszczyc - zreszta wiesz ze niezdrowy tryb zycia, infekcje, leki, uzywki i brak seksu to najlepsze metody zajscia w ciaze. Przepraszam.
Biedaku moj! Wiesz jak cie rozumiem!!!
Chodze teraz na: mezodermalporacje (ufff spocilam sie piszac tak trudny wyraz ktorego znaczenia nie rozumiem). Ci powiem jak efekty. A Tobie co? Te mega zabiegli ni chuchu? PrzepraszamBursztyn wrote:Przepraszam, mozna na chwilke?
Moja cytuacja jest taka: biore antybiotyk- erytromycyne, 1000 mg dziennie, ze wzgledu na syfy na paszczy, dzisiaj mija juz 2 tydz., mam przepisane na miesiac, ale nie dam rady, bo zbyt dobrze sie po nim nie czuje, pytanie brzmi- czy nie zniszczy jajek?
Dziekuje
moremi, Reni, Bursztyn, kkisia, stara.krycha, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Przepraszam, mozna na chwilke?
Dziekuje
A nie będziesz miała i tak stymulacji przed IUI?Simba, Bursztyn, Sabina, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Przepraszam, że się wypowiem. Nie wiem, ale chciałam coś napisać.
A nie będziesz miała i tak stymulacji przed IUI?Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Impotent i podgladacz - moglabys miec seks z dotychczasowym chlopem, a ten by Wam za to placilDziobak wrote:Kuuuurde. Dobrze prawisz. A najlepszy bylby kochanek miliarder impotent. Wakacyjnego seksu mam juz dosc...
Bursztyn, Reni, moremi, ComeToMeBaby, Dziobak, BISCA, kkisia, stara.krycha, Zofia8, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja to sie nie znam. No to sie wypowiem
Przepraszam.
Mysle ze nie ma takiej mocy zeby przez dwa tygodni Jajce zniszczyc - zreszta wiesz ze niezdrowy tryb zycia, infekcje, leki, uzywki i brak seksu to najlepsze metody zajscia w ciaze. Przepraszam.
Biedaku moj! Wiesz jak cie rozumiem!!!
Chodze teraz na: mezodermalporacje (ufff spocilam sie piszac tak trudny wyraz ktorego znaczenia nie rozumiem). Ci powiem jak efekty. A Tobie co? Te mega zabiegli ni chuchu? Przepraszam
a zabiegi byly pomogly tylko ze potem nastapila inwazjai zniszczyla caly efekt, trza' paszcze heblowac na nowo
tak naprawde, kiedy odstawilam cukier i mleko oraz prztwory, po miesiacu widzialam poprawe, ale lekarz jednak sie uparl na antybiotyk bo mialam jeszcze obcych na grzbiecie i dekolcie.
Ile mialas juz tajemniczych zabiegow?
I dziekuje za zrozumienie
i przepraszammoremi, Simba, Reni, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość