35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a to przepraszam!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b26b9ef2a028.jpg
Bursztyn wrote:nie przesadzam
ostatnie 3 miesiace to bylo taka inwazja, ze kiedys nawet nie poszlam na uroczysty lunch dla psychicznych
taka sytuacjaBursztyn, Simba, ania.g, kkisia, stara.krycha, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Przepraszam Bursztyn, ale ja mleka nie pije nie poltora roku i cos w tym jest - kichy mnie tez przestaly bolec. Sprawdz mezoporacje.
Konsultowalam to z Marta - to jest niby alternatywa dla mezoporacji iglowej. Na razie mialam jeden zabieg odzywiajacy i na zmarchy, za tydzien ide na kolejny. Potem biore rozjasniajacy i korygujacy przebarwienia, a potem przeciwtradzikowy. Przepraszam.
i jak po zabiegu? jakies zmiany?
Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie pozwalaj sobie dobrze?
Reni, Simba, kapturnica, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ale to tylko tym, co do tej pory nie miały problemów. Muszą przecież na coś narzekać. Logiczne.
U Ciebie pójdzie w drugą stronę. Jeżeli jest chujowo, to chujowiej być nie może.
Przepraszam.
gdybym nie byla tak zdesperowana, to nie dotknelabym antybiotyku
teraz to nawet moglabym sie wysmarowac gowmen, gdyby pomagaloale w literaturze nic o tym nie ma
Simba, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn ja mam bardzo glebokie zmarszczki mimiczne na czole - cale zycie chodze zdziwiona. Po zabiegu dwie byly bardzo splycone, a jednej w ogole nie bylo widac. Nawet Dzejms zauwazyl. Ale ze nie moglam sie nadziwic, to znowu wszystkie wrocily
Kosmetyczka robila zdjecie przed i po
Ale wiadomo - trzeba wziac kilka zabiegow. Ja sie na razie zapisalam na 6Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 11:54
moremi, Bursztyn, BISCA, ComeToMeBaby, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja Ci naprawde z calego serca wspolczuje
Co to za chujoza jest!
Sorry (to z angielskiego)Bursztyn wrote:przepraszam, alewlasnie moze byc chujowiej, szczegolnie teraz kiedy sie troche poprawilo
teraz to nawet moglabym sie wysmarowac gowmen, gdyby pomagaloale w literaturze nic o tym nie ma
Bursztyn, moremi, kkisia, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
sama teraz rozumiesz, że musisz teraz uważać na co sobie pozwalasz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/10bf7d3ec21b.jpg
moremi wrote:Czy Ty jeszcze w życiu płodowym przekabaciłaś Toto? Aż mnie w żebra kopnął.Bursztyn, moremi, BISCA, ania.g, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
a przepraszam, ale weź popuść gumki z kucyków
nadal nie ma zmarszczek na czole?
Simba wrote:Bursztyn ja mam bardzo glebokie zmarszczki mimiczne na czole - cale zycie chodze zdziwiona. Po zabiegu dwie byly bardzo splycone, a jednej w ogole nie bylo widac.moremi, Simba, Bursztyn, BISCA, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, stara.krycha, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:przepraszam, alewlasnie moze byc chujowiej, szczegolnie teraz kiedy sie troche poprawilo
Zobaczysz, że nie będzie chujowiej. Będzie lepiejBursztyn lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn wrote:
i, trza' paszcze heblowac na nowo
Przepraszam, ze sie wtrace kolezankom w slowo ale Paszczy prosze w to nie mieszac. Nieobecnych sie nie obgaduje. Za przeproszeniem
Simba, Reni, moremi, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, stara.krycha, Zofia8, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bursztyn ja mam bardzo glebokie zmarszczki mimiczne na czole - cale zycie chodze zdziwiona. Po zabiegu dwie byly bardzo splycone, a jednej w ogole nie bylo widac. Nawet Dzejms zauwazyl. Ale ze nie moglam sie nadziwic, to znowu wszystkie wrocily
Kosmetyczka robila zdjecie przed i po
Ale wiadomo - trzeba wziac kilka zabiegow. Ja sie na razie zapisalam na 6
no, dziwisz sie?
ja sie tez zapisze
ciekawe czy w okolicach oczu rozprasuje....pewnie tylko w okolicach Krakowa....Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Prosze. Dlatego Ci napisalam tlumaczenie, two-manie (czyt: tumanie)
Przepraszam
EDIT: Jezu! Napisalam dlatego oddzielnie - ide cos zjescBursztyn wrote:dziekuje
a angielskiego to nie znam, przepraszamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 12:01
BISCA, Bursztyn, moremi, ania.g, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Przepraszam, ze sie wtrace kolezankom w slowo ale Paszczy prosze w to nie mieszac. Nieobecnych sie nie obgaduje. Za przeproszeniem
wiec uprzejmie prosze sie ode mnie odheblowac, wypraszam sobieSimba, moremi, BISCA, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość