35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:no nie wiem, powiedza mi, ale to sie cera po tym niszczy? znaczy po stymulacji nie po iui
Naprawdę każdy organizm reaguje inaczej. Ja nie miałam problemów z cerą, ale po clo wysypało mi nawet plecy. Po letrozolu nic się nie działo, dopiero przed terminem @ poszło mi na całą szczękę i pod szczęką. Teraz też od czasu do czasu mam jakieś syfy na szyi.
Z tego co słyszałam, to na niektóre kobiety hormony działają zbawiennie. Zwłaszcza te ciążowe.
Tylko uwaga na skutek uboczny w postaci pierdzioszkowania.Bursztyn, Sabina, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no logiczne, że tak
skoro na syfy przepisywali środki antykoncepcyjne typu "Diana", to te na stymulację owulacji na pewno działają w drugą stronę
heeelo logiczne nie?
przepraszamBursztyn wrote:no nie wiem, powiedza mi, ale to sie cera po tym niszczy? znaczy po stymulacji nie po iuiComeToMeBaby, moremi, Bursztyn, Simba, Sabina, kkisia, stara.krycha, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie potwierdzam, nie zaprzeczam.
Naprawdę każdy organizm reaguje inaczej. Ja nie miałam problemów z cerą, ale po clo wysypało mi nawet plecy. Po letrozolu nic się nie działo, dopiero przed terminem @ poszło mi na całą szczękę i pod szczęką. Teraz też od czasu do czasu mam jakieś syfy na szyi.
Z tego co słyszałam, to na niektóre kobiety hormony działają zbawiennie. Zwłaszcza te ciążowe.
Tylko uwaga na skutek uboczny w postaci pierdzioszkowania.
czyli jednak pogarsza sie
to ja nie chce
odwoluje iuiReni lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:no logiczne, że tak
skoro na syfy przepisywali środki antykoncepcyjne typu "Diana", to te na stymulację owulacji na pewno działają w drugą stronę
heeelo logiczne nie?
przepraszam
Bursztyn, Reni, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Przepraszam Bursztyn, ale ja mleka nie pije nie poltora roku i cos w tym jest - kichy mnie tez przestaly bolec. Sprawdz mezoporacje.
Konsultowalam to z Marta - to jest niby alternatywa dla mezoporacji iglowej. Na razie mialam jeden zabieg odzywiajacy i na zmarchy, za tydzien ide na kolejny. Potem biore rozjasniajacy i korygujacy przebarwienia, a potem przeciwtradzikowy. Przepraszam.Bursztyn wrote:przepraszam ale slowo przez Ciebie napisane o mezodermapo cos tam jest zle napisane poniewaz wyszukiwarka nie znalazla owego,
a zabiegi byly pomogly tylko ze potem nastapila inwazjai zniszczyla caly efekt, trza' paszcze heblowac na nowo
tak naprawde, kiedy odstawilam cukier i mleko oraz prztwory, po miesiacu widzialam poprawe, ale lekarz jednak sie uparl na antybiotyk bo mialam jeszcze obcych na grzbiecie i dekolcie.
Ile mialas juz tajemniczych zabiegow?
I dziekuje za zrozumienie
i przepraszammoremi, Bursztyn, Dziobak, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Chuja a nie logiczne przepraszamReni wrote:no logiczne, że tak
heeelo logiczne nie?
przepraszammoremi, Bursztyn, Reni, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:o Jezu....
czyli jednak pogarsza sie
to ja nie chce
odwoluje iui
U Ciebie pójdzie w drugą stronę. Jeżeli jest chujowo, to chujowiej być nie może.
Przepraszam.Simba, Reni, Bursztyn, kapturnica, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:Bursztyn na prawdę, aż tak źle z Twoją cerą czy jak zwykle przesadzasz?
ostatnie 3 miesiace to bylo taka inwazja, ze kiedys nawet nie poszlam na uroczysty lunch dla psychicznych
taka sytuacjaSimba, moremi, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
padają ostre słowa z Twojej strony i to przepraszam jakieś takie niewyraźne
weź rutinoskorbinSimba wrote:Chuja a nie logiczne przepraszammoremi, Simba, Bursztyn, kapturnica, kkisia, stara.krycha, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Przepraszam Bursztyn, ale ja mleka nie pije nie poltora roku i cos w tym jest - kichy mnie tez przestaly bolec. Sprawdz mezoporacje.
Konsultowalam to z Marta - to jest niby alternatywa dla mezoporacji iglowej. Na razie mialam jeden zabieg odzywiajacy i na zmarchy, za tydzien ide na kolejny. Potem biore rozjasniajacy i korygujacy przebarwienia, a potem przeciwtradzikowy. Przepraszam.Simba, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!