35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie potwierdzam, nie zaprzeczam.Bursztyn wrote:no nie wiem, powiedza mi, ale to sie cera po tym niszczy? znaczy po stymulacji nie po iui

Naprawdę każdy organizm reaguje inaczej. Ja nie miałam problemów z cerą, ale po clo wysypało mi nawet plecy. Po letrozolu nic się nie działo, dopiero przed terminem @ poszło mi na całą szczękę i pod szczęką. Teraz też od czasu do czasu mam jakieś syfy na szyi.
Z tego co słyszałam, to na niektóre kobiety hormony działają zbawiennie. Zwłaszcza te ciążowe.
Tylko uwaga na skutek uboczny w postaci pierdzioszkowania.
Bursztyn, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no logiczne, że tak
skoro na syfy przepisywali środki antykoncepcyjne typu "Diana", to te na stymulację owulacji na pewno działają w drugą stronę
heeelo logiczne nie?
przepraszamBursztyn wrote:no nie wiem, powiedza mi, ale to sie cera po tym niszczy? znaczy po stymulacji nie po iui
ComeToMeBaby, moremi, Bursztyn, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
te syfy, to wiecie
to całe zuo z Was wychodzi!
moremi, ComeToMeBaby, Bursztyn, nick nieaktualny, BISCA, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
o Jezu....moremi wrote:Nie potwierdzam, nie zaprzeczam.
Naprawdę każdy organizm reaguje inaczej. Ja nie miałam problemów z cerą, ale po clo wysypało mi nawet plecy. Po letrozolu nic się nie działo, dopiero przed terminem @ poszło mi na całą szczękę i pod szczęką. Teraz też od czasu do czasu mam jakieś syfy na szyi.
Z tego co słyszałam, to na niektóre kobiety hormony działają zbawiennie. Zwłaszcza te ciążowe.
Tylko uwaga na skutek uboczny w postaci pierdzioszkowania.
czyli jednak pogarsza sie

to ja nie chce
odwoluje iui
Reni lubi tę wiadomość
-
Przepraszam, ale pozwolę sobie nie zgodzić się z powyższą wypowiedzią.Reni wrote:no logiczne, że tak
skoro na syfy przepisywali środki antykoncepcyjne typu "Diana", to te na stymulację owulacji na pewno działają w drugą stronę
heeelo logiczne nie?
przepraszam
Bursztyn, Reni, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Przepraszam Bursztyn, ale ja mleka nie pije nie poltora roku i cos w tym jest - kichy mnie tez przestaly bolec. Sprawdz mezoporacje.
Konsultowalam to z Marta - to jest niby alternatywa dla mezoporacji iglowej. Na razie mialam jeden zabieg odzywiajacy i na zmarchy, za tydzien ide na kolejny. Potem biore rozjasniajacy i korygujacy przebarwienia, a potem przeciwtradzikowy. Przepraszam.Bursztyn wrote:przepraszam ale slowo przez Ciebie napisane o mezodermapo cos tam jest zle napisane poniewaz wyszukiwarka nie znalazla owego,
a zabiegi byly pomogly tylko ze potem nastapila inwazja
i zniszczyla caly efekt, trza' paszcze heblowac na nowo
tak naprawde, kiedy odstawilam cukier i mleko oraz prztwory, po miesiacu widzialam poprawe, ale lekarz jednak sie uparl na antybiotyk bo mialam jeszcze obcych na grzbiecie i dekolcie.
Ile mialas juz tajemniczych zabiegow?
I dziekuje za zrozumienie
i przepraszam
moremi, Bursztyn, Dziobak, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Chuja a nie logiczne przepraszamReni wrote:no logiczne, że tak
heeelo logiczne nie?
przepraszam
moremi, Bursztyn, Reni, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Ale to tylko tym, co do tej pory nie miały problemów. Muszą przecież na coś narzekać. Logiczne.Bursztyn wrote:o Jezu....
czyli jednak pogarsza sie

to ja nie chce
odwoluje iui
U Ciebie pójdzie w drugą stronę. Jeżeli jest chujowo, to chujowiej być nie może.
Przepraszam.
Simba, Reni, Bursztyn, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nie przesadzamReni wrote:Bursztyn na prawdę, aż tak źle z Twoją cerą czy jak zwykle przesadzasz?
ostatnie 3 miesiace to bylo taka inwazja, ze kiedys nawet nie poszlam na uroczysty lunch dla psychicznych
taka sytuacja
Simba, moremi, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
padają ostre słowa z Twojej strony i to przepraszam jakieś takie niewyraźne
weź rutinoskorbinSimba wrote:Chuja a nie logiczne przepraszam
moremi, Simba, Bursztyn, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Na zmarchy też chcę. Jak urodzę. Gdzie marta? niech mi też napisze co i jak.Simba wrote:Przepraszam Bursztyn, ale ja mleka nie pije nie poltora roku i cos w tym jest - kichy mnie tez przestaly bolec. Sprawdz mezoporacje.
Konsultowalam to z Marta - to jest niby alternatywa dla mezoporacji iglowej. Na razie mialam jeden zabieg odzywiajacy i na zmarchy, za tydzien ide na kolejny. Potem biore rozjasniajacy i korygujacy przebarwienia, a potem przeciwtradzikowy. Przepraszam.
Simba, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!

jeeea!