35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:A do ilu dziennie mozesz zwiekszyc ? ,bo ja zwiekszylam do 8 dziennie (pod koniec)a i tak cisnienie wysokie bylo
Mega lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
znowu te z gilem do pasa powiedzą, że namawiasz do samobójstwa
nie ważne, że siebie
także ten tego przepraszam, ale nic z tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 12:11
Bursztyn, Simba, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja to juz wogle sie boje cokolwiek. Takze przepraszam na zas.
(pojechalas z tym gilem - ty to jednak naprawde kochasz zwierzeta, prawdziwy z Ciebie ornitolog)Reni wrote:znowu te z gilem do pasa powiedzą, że namawiasz do samobójstwa
nie ważne, że siebie
także ten tego przepraszam, ale nic z tegoBursztyn, moremi, Reni, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:znowu z gilem do pasa powiedzą, że namawiasz do samobójstwa
nie ważne, że siebie
także ten tego przepraszam, ale nic z tego
a swoja droga to byl bbardzo ciekawy experyment psycho., jak slowa wyjete z kontekstu i bezmyslnie cytowane oraz brak zrozumienia tekstu moga narobic zamieszania
posluze sie slowami mojego ulubionego Zygmunta Miloszewskiego zawartmi w ksiazce "Ziarno prawdy": 'zlo bierze sie z gadania...'
no, tak, ze...tak
Simba, moremi, Reni, kapturnica, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja mam warkoc
Maryna i Janosik uprawiają seks w pozycji na pieska. Nagle warkocz Maryny wciął się jej w tyłek, więc krzyczy
- Janosik, warkocz! Warkocz!
A Janosik na to:
- Wrrr... wrrr... wrrr...Simba, Bursztyn, dorbie, Reni, BISCA, kkisia, stara.krycha, macduska, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Ja to juz wogle sie boje cokolwiek. Takze przepraszam na zas.
(pojechalas z tym gilem - ty to jednak naprawde kochasz zwierzeta, prawdziwy z Ciebie ornitolog)
moremi, Reni, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Yhyyy. Ze tak to madrze skomentujeBursztyn wrote:no, to prawda
a swoja droga to byl bbardzo ciekawy experyment psycho., jak slowa wyjete z kontekstu i bezmyslnie cytowane oraz brak zrozumienia tekstu moga narobic zamieszania
posluze sie slowami mojego ulubionego Zygmunta Miloszewskiego zawartmi w ksiazce "Ziarno prawdy": 'zlo bierze sie z gadania...'
no, tak, ze...takBursztyn, moremi, Reni, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a wlasnie ze nie kocha, bo jak taki ptaszek zmiesci sie do nosa? przeciez to straszne
Simba, Bursztyn, dorbie, Reni, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!