35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Dzien doberek kochaniutkie?
Jak Wam sie spatulkalo?
Dorbie - supcio supcio ze badanka piekniutkie i fasolinka zdrowiutko rosnie w brzuniu
Przepraszam
Milego dzioneczka mniam mniam
Ide rzygnac. Zarza wroce sie przywitacSimba, Sabina, moremi, kkisia, Heretyczka, ComeToMeBaby, stara.krycha, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Cześć
Ach, cos to nadgonić was nie moge a jak juz sie uda to cos mnie odrywa od telefonu.
Dorbie, ciesze sie ze prenatalne wyszły supertwoja ciaza tez jakaś taka szybka
U mnie zaczął sie 23tydz. Brzuch jakis wielki sie zrobiłwczoraj do mnie dotarło ze to ciaza a nie kłopoty trawienne które ciagle se wmawiam
jakoś w głowie nie moge sie w pełni otworzyć na ten stan, ciagle gdzieś tam jest mały strach że moze sie skończyć
jeszcze młody od paru dni mniej aktywny i chodzę nerwowa i spięta.
Dzis w nocy zaliczyłam pierwszy skurcz łydkia tak swoja drogą to byłam juz u 3 rożnych ginow i widze ze u mnie to kochają dupka, tylko go przepisują.
kapturnica, Simba, kkisia, Bliska 77, efcia lubią tę wiadomość
-
Widzisz u mnie Natka gin na nfz tez chciał dawac dupka.Przy staraniach go brałam czesto i w cyklu grudniowym też.Natomiast juz jak wiedziałam ,że jestem w w ciąży mówiłam, mu o tym spodziectwie i przepisał bez problemów lutke wtedy .
Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Mam starczy
Lecę z dawką 3 x 200
a jak będzie cud i nam się uda to będę miała jeszcze na tydz dupka w zapasie
ważne żeby się dobrze zagniezdzilo
Dzien dobry:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 10:18
kapturnica, Reni, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, efcia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Jak Wam sie spatulkalo?
Dorbie - supcio supcio ze badanka piekniutkie i fasolinka zdrowiutko rosnie w brzuniu
Przepraszam
Milego dzioneczka mniam mniamSimba, Reni, BISCA, Bursztyn, ComeToMeBaby, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
otwieram lodówkę...
KTOŚ MI ZEŻARŁ MAJONEZ!! skurwensen wszystkożerny!
musiałam iść do sklepu
i wróciłam z łososiem
zjem jajko z majonezem i szczypiorkiem, a do tego łosośWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 10:25
moremi, Sabina, Heretyczka, Simba, Dziobak, Bliska 77, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, stara.krycha, megan8, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:otwieram lodówkę...
KTOŚ MI ZEŻARŁ MAJONEZ!! skurwensen wszystkożerny!
musiałam iść do sklepu
i wróciłam z łososiem
zjem jajko z majonezem i szczypiorkiem, a do tego łosoś
Andzej! Chodz tu wietrzyc po baku!moremi, Reni, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, stara.krycha, Heretyczka, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Jak Wam sie spatulkalo?
Przepraszam
Milego dzioneczka mniam mniamSimba, moremi, Sabina, BISCA, kkisia, Mega, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ello. Jedno dziecko poszlo z ojcem, drugie dziecko tez poszlo z ojcem. A ja kawe z widokiem na morze uskuteczniam.
Grunt to sie ustawic.moremi, Bliska 77, ania.g, Reni, Sabina, Bursztyn, Simba, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia, stara.krycha, Heretyczka, Bozia3, megan8, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ello. Jedno dziecko poszlo z ojcem, drugie dziecko tez poszlo z ojcem. A ja kawe z widokiem na morze uskuteczniam.
Grunt to sie ustawic.Sabina, Dziobak, Bursztyn, Simba, paszczakin, BISCA, kapturnica, kkisia, stara.krycha, Bozia3, megan8, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry po herbacie już mi lepiej
Słońce się u mnie pokazało więc od rana pralka na pełne obroty.
Kupiliśmy wczoraj wykładzinę dywanową na te stu letnią podłogę bo Marcel zaczął szorować po niej zabawkami. Teraz też nie będą się Marcelowi nogi rozjeżdżać przy raczkowaniu. Oczywiście nie obyło się bez wpadek bo mój mąż zapomniał że mam ciążowy budyń i podał w sklepie zbyt długi wymiar. Trzeba było dmuchać z powrotem do sklepu na ponowne docięcie i obszycie. Sprzedawca miał ubaw po pachy.moremi, Sabina, Simba, kkisia, megan8, Mega, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny