35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIdę spać, bo padam z tych moich emocji
Kot rudy nie przychodzi do domu od 3 dni, łazęga jeden, tylko mnie denerwuje, mam nadzieje,że wróci, bo kochany jest. Jest opcja, że dziś chciał wrócić i pogonił go Pico tj pies, bo raz się zerwał jakby kota pogonił, więc może mu się nic nie stało, mam nadzieję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 09:12
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Reniek wytropiła Bursztyna a ja wam powiem, żr podczytuje nas mama78. Jak tam Nadia???
niestety tylko podczytuje co u Was słychać bo pisać nie mam kiedy.Mam moją babcię (lat93)u siebie bo złamała nogę i generalnie nie nadaje się do mieszkania samotnie
Więc rozumiecie.Teraz dopiero czytam Was z 7 lipca...Nadia rośnie zdrowo,jeszcze daję jej cyca ale tylko 2razy na dobę, zresztą sama już nie chce bo mnie gryzie i się cieszy;-)Za to mały od 2 miesięcy woła na nocnik:-D a starsze dzieciaki grają na nerwach
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie.Cieszy mnie każda nowa ciąża i każdy sukces w staraniach do upragnionego celu
megan8, moremi, dorbie, Margolcia88, Sabina, Reni, Mega, Bliska 77, malgos741, kkisia, ania.g, anna maria, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja też nie mogę spać, a muszę wstac za godzinę. Mąż przyjechał o 4.00 spod Zakopca, on śpi a ja nie mogę.
I teraz już nie mam wątpliwości, że to młody mnie smyra. Leżę i się wsłuchuję a snu nie maMargolcia88, moremi, Mega, Dziobak, kkisia, ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kapta ja wiem, że lekarz mi potem przepisze
Tu cały czas rozchodzi się o to, że wyjeżdżam na 2 tyg i chcę sobie tak rozpisać tabsy, żeby dobrze było, ale żeby też starczyłokapturnica wrote:Ja wolałam lutke bo obiło mi sie gdzies ,że przy duzych dawkach dupka dzieciaczki płci męskiej mialy zwiekszone ryzyko spodziectwa . Nie wiem na ile to prawda.Ale wolałam naturalnie sie wspomóc przy takim fakcie.Bier lutke a jak Renke sie uda(a innej opszyn nie ma ) to Ci ginexy beda ja przepisywać dalej .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 06:52
Sabina, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ładną drzemkę złapałam z wieczora, dopiero się obudziłam
Już czwartek, dzięki ci Bożetez mi sie oko przymklo, zreszta pod wieczór tak mnie łeb napierniczał, ze musiałam łyknąć paracetamol
bo nie dałam rady....
Czwartek, słońce, ciepło, czego chcieć wiecejmiłego babki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 07:42
Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Kapta ja wiem, że lekarz mi potem przepisze
Tu cały czas rozchodzi się o to, że wyjeżdżam na 2 tyg i chcę sobie tak rozpisać tabsy, żeby dobrze było, ale żeby też starczyło
Bry wszystkim! Zapowiada sie upalik.Zreszta juz pocieszaja ,że wraca od piatku smażelina (moja sis sie ucieszy bo jutro przylatuja i jade z chUopem po nich bo wole sama juz taki kawał drogi nie prowadzic )
No i dzis w szkole rodzenia pchamy na oddziały pooglądać.Tak poczytałam za i przeciw i jak nie bedzie możliwości bbrac zewnatrzoponowego to ja kceM poroda w wodzie
Miłego babiszony!!!Mega, Reni, dorbie, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
Mam starczy
Lecę z dawką 3 x 200
a jak będzie cud i nam się uda to będę miała jeszcze na tydz dupka w zapasie
ważne żeby się dobrze zagniezdzilo
Bliska 77, moremi, kapturnica, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Niestety nie jestm w stanie nadrobic wczorajszego dnia, jak wyszlam o 6.30 z domciu to wrocilam o 19 i wiadomo, dzieciaczki
W pracy zapierdol ze hej, z jednej srtony to dobrze, bo przynajmniej czas szybko leci.
Reni, we wtorek wyslalam Ci to co mialam, bylam pewna ze mam wiecej ale niestety, reszte wczesnien rozdalam.
Jak sie czujesz?Reni, ania.g, stara.krycha, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Za upalik otrzymujesz klapsa w dziąsło
Reni, Sabina, Dziobak, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bliska 77 wrote:Witajcie
Niestety nie jestm w stanie nadrobic wczorajszego dnia, jak wyszlam o 6.30 z domciu to wrocilam o 19 i wiadomo, dzieciaczki
Bliskaaaaa!kapturnica, Reni, Bliska 77, BISCA, Simba, kkisia, Bursztyn, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Przed chwilą dostałam smsa i telefon, że przed północą zostałam ciocią. Zaledwie parę dni przed terminem
Reni, Bliska 77, Sabina, Dziobak, BISCA, Zofia8, kkisia, ania.g, Bursztyn, ComeToMeBaby, stara.krycha, megan8, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!