35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To moze chociaz 'polskiej' napisz poprawnie.
Juz cos prasowalas, tak? Niekonczacy sie remont to nie powod do alkoholizmu!Bursztyn wrote:jezyk poski jest taki piekny, roznorodny, bogaty, to grzech zangielszczac, dlatego bede bronic posliej mowyBursztyn, Reni, moremi, kkisia, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To moze chociaz 'polskiej' napisz poprawnie.
Juz cos prasowalas, tak? Niekonczacy sie remont to nie powod do alkoholizmu!
juz pedze poprawic, to dlatego ze rece mi sie trzesa- bo nie wypilam jeszczeSimba, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Kapta ja wiem, że lekarz mi potem przepisze
Tu cały czas rozchodzi się o to, że wyjeżdżam na 2 tyg i chcę sobie tak rozpisać tabsy, żeby dobrze było, ale żeby też starczyłomoremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ja to sie nie znam. No to sie wypowiem
Przepraszam.
Mysle ze nie ma takiej mocy zeby przez dwa tygodni Jajce zniszczyc - zreszta wiesz ze niezdrowy tryb zycia, infekcje, leki, uzywki i brak seksu to najlepsze metody zajscia w ciaze. Przepraszam.
Biedaku moj! Wiesz jak cie rozumiem!!!
Chodze teraz na: mezodermalporacje (ufff spocilam sie piszac tak trudny wyraz ktorego znaczenia nie rozumiem). Ci powiem jak efekty. A Tobie co? Te mega zabiegli ni chuchu? Przepraszammoremi, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Przepraszam Krysiu, ale my nie mamy "swoich skromnych zdan" - to na innym forum. My mamy zawsze swoje, bezczelne i nieskromne
Aha, ani skromnych osobstara.krycha wrote:Nadrabiam i nie wiem, jak sie akcja zakonczyla, ale moim skromnym zdaniem moze warto byloby zadzwonic i spytac lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 13:45
moremi, Reni, kapturnica, Bursztyn, ComeToMeBaby, Dziobak, Sabina, stara.krycha, BISCA, SolarPolar, macduska, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kapta, u Ciebie jeszcze jest 'trochu'kapturnica wrote:SieM widzeM panie rozgaworzyły na tematy gwarowe
Po wiela to i w moich stronach ,zwłaszcza we wtorki na straganach da sie słyszec. Panocku i kaj równiezReni, Bursztyn, moremi, BISCA, macduska lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Przepraszam Krysiu, ale my nie mamy "swoich skromnych zdan" - to na innym forum. My mamy zawsze swoje, bezczelne i nieskromne
Aha, ani skromnych osobSimba, Bursztyn, ComeToMeBaby, Sabina, stara.krycha, BISCA, SolarPolar, macduska, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Leee, tak dlugo czekac. Gdzie te brzuchy w podpisach, gdzie? Gdzie te dajace nadzieje kraglosci? Eh...Musi Bozia znowu byc w ciazy. A pamietacie brzuch Alis? Piekny byl. Licze na Anie bo to tez byl moj faworyt
I czekam, czekam na pozostale...
dorbie wrote:Ja tu pokażę na 20 tydzieńmoremi, Sabina, Reni, ania.g, Mega, efcia lubią tę wiadomość