35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Szszszszsz kurde, dojrzalam za pozno.
Przepraszam.
To ja wezne podwojne ekspreso. Tylko niech mnie pani wody w takej malusiej szklaneczce nie zapomni przyniesc!Dziobak, Reni, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:u nas każden tak podajom
Kiedys slyszalam pytanie pana do zony w eleganckiej kawiarni w Gdansku: Tyyyyyyy! Zamawialas ta mala wode co ona przyniosla? Ja za to nie bede placil!
Umarlam wtedy.stara.krycha, ComeToMeBaby, Bursztyn, BISCA, kkisia, moremi, Simba, macduska, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:A ja dzien dobry nie powiedzialam, przepraszam i do tego we wczorajszych buciorach wlazlam! Szejm on mi!
stara.krycha, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zmieniaj
proszę 4 i 6
są zacne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/662e2196a75e.jpg
stara.krycha wrote:A ja dzien dobry nie powiedzialam, przepraszam i do tego we wczorajszych buciorach wlazlam! Szejm on mi!Sabina, BISCA, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
ale wiesz co tu nie ma co się śmiać
nie każdy wie do czego ona służy
szczególnie jak ktoś kawy często nie pije, nie jeździł po śwecie itp
może oni byli na wycieczce, na którą wybrali się po 30 latach oszczędzania
Dziobak wrote:Musi panie tak trza. Ale gdyby jednak nie podalu, to ja sie wole wczesniej upomniec.
Kiedys slyszalam pytanie pana do zony w eleganckiej kawiarni w Gdansku: Tyyyyyyy! Zamawialas ta mala wode co ona przyniosla? Ja za to nie bede placil!
Umarlam wtedy.moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Grand Hotel w Krakowie (wiele lat temu), kawiarnia, starsza para zamowila kawe, kiedy kelner odszedl, pani wyciagnela z torebki sloik z cukrem
Dziobak, Sabina, Reni, BISCA, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, Mega, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale wiesz co tu nie ma co się śmiać
nie każdy wie do czego ona służy
szczególnie jak ktoś kawy często nie pije, nie jeździł po śwecie itp
może oni byli na wycieczce, na którą wybrali się po 30 latach oszczędzania
Pisze, ze umarlam.Sabina, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Grand Hotel w Krakowie (wiele lat temu), kawiarnia, starsza para zamowila kawe, kiedy kelner odszedl, pani wyciagnela z torebki sloik z cukrem
Bursztyn, BISCA, moremi, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mogę w 2034 jak szopięta pójdą na swojeSabina wrote:Zaczelyscie wczoraj o spotkaniu w Karkowie. Kiedy? Bo ja mam terminarz napięty jak baranie jaja
Bursztyn, stara.krycha, Sabina, Dziobak, BISCA, kkisia, moremi, malgos741, ania.g, macduska, SolarPolar, Simba, Mega, megan8, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:zmieniaj
proszę 4 i 6
są zacne
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/662e2196a75e.jpgSabina, Reni, BISCA, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny