35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:podobaja mi sie
sexi
coś tak czuję, że zamienię na numer większe, bo ledwie w nie nogę wcisnę, a według rozmiaru wkładki były o pół cm dłuższe od mojej stopy i powinny być ok. wkładam je po raz drugi i nie jest ok. tym bardziej jeszcze jak się nogi umęczą... Zamawiam większe, może zdążą dojść do poniedziałku/ wtorku jak zamówię zaraz. nom, będę miała dwie pary do porównania.
yhym... mój sprzedający ma urlop od jutra do początku sierpnia. no to zdaje się, że już nie zamówię zastępczej pary, na przymiarkę sukni pójdę w tych przyciasnych. nie odbierają już telefonów o tej porze, jeszcze spróbuję jutro. no trudno. pieprzone paczkomaty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 16:51
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3c14bbbf971.jpg
Wiesz, jak na Ciebie za male, to ja chetnie przytule
Sabina, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ehem, ladniunie
do łóżka reż siem nadadzom
sexi komlpecik na noc poślubną (o ile nie zaśniemy) też jest ecru. i to jaaaakihehehe wpisuje się w klimaty ecru, koronki i perełek. buty będą pasować
stara.krycha, Sabina, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Jezuuu Kometa! Slinie sie, mam drgawki i chyba orgazm! Zakochalam sie!
nie orgazmy, tylko za to za każda pomoże, nawet jeśli trzeba adoptować buty
stara.krycha, ComeToMeBaby, moremi, macduska, SolarPolar, malgos741, kapturnica, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Jezuuu Kometa! Slinie sie, mam drgawki i chyba orgazm! Zakochalam sie!
zamówię 38 jak już sprzedawca albo odbierze jutro tel albo wróci z urlopu (chyba 3.08). Można tam u nich robić zwroty i wymiany, zobaczę, zobaczę co załatwię bo na zwroty jest 14 dni, czyli przed ich powrotem z urlopu, muszę tam się jutro dodzwonić, a poza tym co mnie ich urlop obchodzi.stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:I za to też kocham to forum
nie orgazmy, tylko za to za każda pomoże, nawet jeśli trzeba adoptować buty
Sabina, ComeToMeBaby, SolarPolar, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hehehe rozmiar 37
zamówię 38 jak już sprzedawca albo odbierze jutro tel albo wróci z urlopu (chyba 3.08). Można tam u nich robić zwroty i wymiany, zobaczę, zobaczę co załatwię bo na zwroty jest 14 dni, czyli przed ich powrotem z urlopu, muszę tam się jutro dodzwonić, a poza tym co mnie ich urlop obchodzi.Sabina, ComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Ty, wlasnie! Bo ja jakies dzieci od Ciebie odebrac chyba mialam? Parke mialas na zbyciu...
Znowu
Niestety
Boszszestara.krycha, moremi, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Musisz poczekać. Pojechały do Chorwacji z rodzicami, wracają do mnie w przyszłą sobotę
Znowu
Niestety
BoszszeA, Polar meza!
moremi, Sabina, BISCA, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:No i gitara, bo akurat do Polski zjezdzam to zgarne przy okazji. Kometka, podrzuc buty Sabinie, to nie bede kursowac w ta i wew ta. Jeszcze jakies ciemne interesy? Ktos cos ma do opchniecia?
A, Polar meza!
stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Som jakies zloty w ostatnim tygodniu lipca? Miasto dowolne w sumie, bede niemal wszedzie.
ja na razie jestem poza nawiasem...stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:chyba nie... w sierpniu jakiś Kraków się szykuje, ale... nikt nic nie wie.
ja na razie jestem poza nawiasem...moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość