35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem tak: milo Was widzieć jak zwykle
Dzieci wykapane najedzone śpią.
M na silce.
Ja prasuje różowe koszulki.
Drzwi do ogródka otwarte, cichutko pada deszcz, ptaki śpiewają przed snem.
Hortensje próbują wejść do domu.
Ja na forum
Jest bosko!SolarPolar, kapturnica, Sabina, moremi, Zofia8, Mega, Dziobak, Reni, stara.krycha, Bursztyn, macduska, BISCA, Heretyczka, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3c14bbbf971.jpg
mam takie bordowe
Sabina, ComeToMeBaby, peppapig, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:https://www.facebook.com/sokzburaka/videos/1654641781436510/?__mref=message_bubble
booosz
ktoś nieźle zmontowałMega, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:On nie nie. Jedzenie jest bardziej pociagajace i cierpie jak nie jem. Bez seksu to i dwa tygodnie dam rade ale ostatnio maz wrocil napalony, dziecka nie ma to szalejemy. Ale marze o pysznej czekoladzie, deserze pawlowa, cieplej buleczce z zimnym maselkiem i pomidorkiem
podziwiam za samozaparcie
-
Mega wrote:Piękne
mam takie bordowe
Te mają taki przyjemny odcień ecru więc jeśli ich nie zajadę na weselu to spokojnie latem będę mogła je nosić.Mega, Sabina, moremi, stara.krycha, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Powiem wam tak. Nawet niewielka ilość czarnych porzeczek jest gorsza od 2,5 kg czereśni...
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie, to już nie to samo. Jedna się zostałam z dużym, znaczy sloniowym rozmiarem. Ty już jesteś m, bliżej Ci do bursztynowego niż do mojego
podziwiam za samozaparcie
a taka jak Bursztyn chuda to moze bede przy 90- tce tuz nad grobem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 21:36
Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Wyjechana jestem jak koń po westernie.Wspólnymi siłami ,żesmy chate doprowadzili do porządku.W wiekszosci dyrygowałam chłopakami bo schylanie mnie już normalnie męczy.Dałam im wycisk
. .No i byłam na zajeciach w szkole rodzenia . Juz wiem ,ze opcja znieczuleniowa juz jest napewno.Wiec bez łaski podaja a swiadomosc ,ze mozna go dostac poprawia mi humor i jakos mniej sie boje.Poza tym maja tych roznych poprawiaczy tam od gazu po jakies prUndy przy bólach krzyżowych.Ogólnie nie ma porównania do tego co było a jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 21:44
ComeToMeBaby, moremi, Bursztyn, peppapig, Mega, stara.krycha, macduska, Sabina, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A moje dziecko znowu jest krzywe. Zalamka jakas. Jak zaczal dobrze chodzic sam, to zobaczylismy, ze ma obnizony bark. Jak mu sie to utrwali, to mamy skolioze az milo.
Dzis szybka akcja z ortopeda dzieciecym, no i rehabilitacja zas znowu.
W dupe jeza no, jebana asymetria. Mimo, ze raczkowal symetrycznie to jakies male gowno jeszcze zostalo.
Wycwiczymy i bedzie git, ale zawsze to jakis stres jest.
Będzie dobrzeDziobak, Sabina, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
aj bo pomyślałam np o moich rodzicach
nie łażą po knajpach
kaw raczej nie piją, czasami kapuczino
po prostu nie znają się
Simba wrote:Renek, empatia Ci sie włączyła. To znak
(Nie żebyś wcześniej nie miała, ale teraz ci sie do człowiekow włączyła)moremi, Bursztyn, stara.krycha, Dziobak, BISCA, kapturnica, iwcia77, Simba, efcia lubią tę wiadomość