35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Wyjechana jestem jak koń po westernie.Wspólnymi siłami ,żesmy chate doprowadzili do porządku.W wiekszosci dyrygowałam chłopakami bo schylanie mnie już normalnie męczy.Dałam im wycisk
. .No i byłam na zajeciach w szkole rodzenia . Juz wiem ,ze opcja znieczuleniowa juz jest napewno.Wiec bez łaski podaja a swiadomosc ,ze mozna go dostac poprawia mi humor i jakos mniej sie boje.Poza tym maja tych roznych poprawiaczy tam od gazu po jakies prUndy przy bólach krzyżowych.Ogólnie nie ma porównania do tego co było a jest.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Morison, pasnik masz? Merynosy dzis poslalam. Maja byc w poniedzialek.
Dziobak, Bozia3, Mega, Sabina, macduska, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
na chwilę się człowiek oddalił nasikać psem i już go zaciążyli
no na prawdę trzeba uważać
SolarPolar wrote:Bo ona juz brzemienna w skutek jestnie ma wyjscia!
malgos741, Mega, stara.krycha, moremi, Sabina, kapturnica, macduska, iwcia77, SolarPolar, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo tam kobity słychać? Piękne buty widziałam,cudne
U mnie dziś piękna pogoda,prałam kocyki zabawki i szykuje się na przemeblowanie. Kiedyś mieszkaliśmy na piętrze,każdy miał sypialnie,syn,córka i my. Jednak przenosimy się na dół,(blisko do kuchni i łazienki,będzie mi wygodniej) do pokoju gościnnego.(Który już nie będzie gościnny). Więc wyrzucamy starą meblosciankę ala Kiepscy i robimy piękną,nowoczesną szafę na wymiar. Do tego przedłuża się malowanie,wrr.. a ja pakuje do pudełek Kajtkowe ubranka,pieluchy, muszę czekać na odświeżenie i szafę. Dodatkowo nie wiem co ze mną, dzisiaj robiłam badania, jutro wizyta i usg. Łeb mnie napieprza i nie odpuszcza...czuje się średnio na jeża
No wygadała się?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 21:59
malgos741, ComeToMeBaby, stara.krycha, moremi, Sabina, BISCA, kapturnica, macduska, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nie nie - ja ciagle xxl
a taka jak Bursztyn chuda to moze bede przy 90- tce tuz nad grobem.
ja nie jestem chuda tylko sz c z u p l amalgos741, ComeToMeBaby, Reni, moremi, BISCA, kapturnica, Mega, megan8, macduska, Heretyczka, iwcia77, SolarPolar, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
Witam z wieczora dziewczynki
Fajnie było z Wacią się spotkaćszkoda że tak krótko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 21:56
peppapig, ComeToMeBaby, Bursztyn, moremi, anna maria, Sabina, BISCA, Mega, megan8, macduska, iwcia77, SolarPolar, Simba, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hmmm, zjadłam kolację. Kanapki z jajkiem. No... Wiecie, że może się człowiekowi odbijać jajkami z porzeczkami? Ciekawe połączenie. Ale chyba nie polecam. Dobrze, że już mi przeszło.
Muszę coś z tych porzeczek zrobić bo to nie na moje nerwywracam do czereśni.
moremi, stara.krycha, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nie mówi się chuda tylko aerodynamicznaBursztyn wrote:dzieki
ja nie jestem chuda tylko sz c z u p l aBursztyn, moremi, Sabina, BISCA, kapturnica, Mega, iwcia77, SolarPolar, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja na kolację kanapkę z pastą z makreli mniam
ComeToMeBaby, Sabina, stara.krycha, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Reni wrote:aj bo pomyślałam np o moich rodzicach
nie łażą po knajpach
kaw raczej nie piją, czasami kapuczino
po prostu nie znają siękapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
aaa
już myślałam, że chodzą z własnym termosem
przepraszamDziobak wrote:Ej moi tez nie. I dlatego wlasnie nie zamowiliby ekspreso tylko sypana kawe albo herbate.stara.krycha, kapturnica, Mega, Dziobak, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
ale Ty masz kozetkę
a ja? mi pozostaje uwalić sie gdzieś na jakiejś gazecie np. na chwili dla ciebie czy super ekspresie
Bursztyn wrote:zawsze znajda sposob zeby porzadnego czlowieka obrazicBursztyn, kapturnica, Mega, moremi, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Ja taką lubię z cebulką i ogórkami kiszonymi. Mniam
Sabina, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Reni wrote:ale Ty masz kozetkę
a ja? mi pozostaje uwalić sie gdzieś na jakiejś gazecie np. na chwili dla ciebie czy super ekspresie
wez jakas tekture,bardziej izoluje od ziemimalgos741, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość