35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Eyy nie 5 ino7 mam na liczniku wieNcy!! Nie szalej maleńka.Zanim Maksimus cos wyssie to ja sie jeszcze bardziej zakulkuje.A dzis sie złamałam wieczorem i ..I zezarłam kaałek pizzy bo sem moje dziadygi zamówiły.I wezz tu sie nie złam jak tak pachniało . Wziełam insuline i czekam na wyrok jaki cukier bedzie..
Kapta. ja Cię proszę, ja naprawdę nie chcę zlać kobiety w ciązyMega, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzecie podejściedo posta. Jednego mi zeżarło, drugiego mąż skasował, moze teraz się uda...
Małgoś fajnie, że wrzuciłaś dziewczynom fotkę. Jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie, fryzurę i całokształt!
Przy mnie Małgoś to dziewczyneczka!
I co to ja jeszcze...
Fajnie się Was czyta. Pisać za bardzo nie mam jak więc mea kulpa za nieobecność. Mam nadzieję, że usprawiedliwioa będzie jako, że
mam zajęcia w terenie. Jak wrócę to za pokutę posypię sobie głowę popiołem, albo lepiej brokatem może?
Witałam się dzisiaj? Nie!!!! Och to przepraszam panie starsze!
Dzieńdobrywieczór!
Jeszcze raz przepraszam uprzejmie.megan8, ComeToMeBaby, Mega, moremi, Sabina, iwcia77, Niuta, BISCA, kapturnica, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
Hmm, a ja poszukałam sobie inspiracji na te porzeczki. Cóż, te wszystkie przepisy to dla mnie czarna magia i sto pytań do. Niezaprawiona w takich bojach jestem. Znalazłam w końcu film na YouTube i tam jest wszystko łopatologicznie przedstawione. No, to jutro będę działać, tylko jakieś szkło skombinuję
Tylko mam pytanie: skoro cukier jest be to można użyć czegoś innego w zastępstwie? Ksylitol? -
nick nieaktualny
-
Wacia! Ty normalnie tournee robisz
fajnie fajnie
I widać, że nadrobilaś zajęcia i zdobytą wiedzę potrafisz wykorzystać w praktyce. Bardzo ładnie.
Pytanie mam. Czy dziś nie przytrafiło ci się coś niespotykanego i czy małgoś przy tym nie ucierpiała???macduska, Sabina, moremi, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo i ja się żegnam wylewnie
Przepraszam, że o tak późnej porze - jak na mój wiek.
Dobranoc szanownym paniom
Tym które są na urlopie przypominam, że właśnie zaczął się piątek, piąteczek, piątuniomoremi, Mega, kapturnica, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wariatkowo, dalibog.
Baby, odpoczywalam na razie na dzialce. Jutro bedziemy przemieszczac sie nad morze.
Wisnie + czeresnie = syfon.
Kapusta nam sie na dzialce nie skreca w glowki..wie ktos cos?
Nie moglam sie powstrzymac i zalazlam do was.
No. To przepraszam.iwcia77, moremi, macduska, Sabina, BISCA, Mega, efcia, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry paniom starszym!
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące!
Ach! Dorbie- gratulacje z powodu wyniku pappa! To już teraz możesz się cieszyć ciażą.
Panie wybaczą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 06:10
Sabina, Mega, ania.g, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyObiecałam napisac co się wydarzyło.
Kiedyś pisałam o tym, ze zgubiłam wszystkie dokumenty medyczne mojego syna. Przeszukałam calusieńki dom, wszystkie zakamarki, obeszłam wszystkie możliwe miejsca gdzie potencjalnie mogły zostać i nic. W końcu te najważniejsze odtworzylam co kosztowało trochę kasy i jeszcze więcej czadu i zachodu.
Pamiętacie jak jechałam na komisję z Młodym ds Orzekanie o Niepełnosprawnosci? Własnie tam potrzebne sa te dokumenty.
I teraz do sedna...
Na wyjazd wyciągnęłam ze strychu starą dużą walizkę. Normalnie sluży jako pojemnik na letnie/zimowe ubrania ponieważ ma pęknięty bok i na normalna podróż sié nie nadaje tylko do samochodu.
Wczoraj przyjechaliśmy do Gdańska, mąż wyciagnął walizę na parkingu i pierwsze co wyjał z niej - to te zaginione dokumenty...
Były w tylnej, wąskiej kieszeni.
Sabina, Niuta, BISCA, Reni, Mega, ania.g, kapturnica, moremi, efcia, Bliska 77, malgos741, ComeToMeBaby, Simba, paszczakin, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Wizyta o 8. Proszę trzymajcie kciuki.
Piątunio moj kochany nareszcie! I jeszcze 2tygodnie i urlop!!! Lubię to
MiłegoSabina, ania.g, efcia, malgos741, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość