35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMieszkam blisko Ergo Areny ale ja jestem mobilna to dojadę gdzie tam trzeba będzie! Najlepiej żeby to było miejsce z którego blisko są jakieś atrakcje dla reszty Waciaków. Może być jakaś wielka galeria.Dziobak wrote:Wacia, gdzies ty w tym Gdansku?
Podgrupa trojmiejska, robimy spotkanie z Wacia?
Chętnie się z Wami spotkam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 09:05
efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie w tem piekny piatkowy sloneczno-upalny poranek

U nas ukroou ciag dalszy. Iwci pewnie tez daje popalic. W nocy temperatura nie spada ponizej 22-23° a w dzien 35-39 °
No coz, mamy piekne lato. Oby trwalo do przynajmniej 15/08. Bo jak pojade na urlop i bedzie padalo to .... i tak bedzie fajnie
macduska, ania.g, Bliska 77, Mega, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
witam

dziewczyny, mam sytuację awaryjną, need help.
Może Krakonka zagląda, jak nie, może któraś jest w Krakowie?
Moja córka przywiozła stamtąd maskotkę smoka, który jej towarzyszył wszędzie...jest, czy tez był, przytulanką do spania..
Wczoraj zgubiła go w sklepie, o czym nie wie, bo oficjalna wersja jest, że się suszy po praniu...Sklep odwiedzony dziś o 6 rano, smoka nie ma, nikt nie oddał obsłudze...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/412f2033fda8.jpg
Smok wyglądał jak ten z obrazka, ale jest
FIOLETOWY Z RÓŻOWYM BRZUCHEM
NA BRZUCHU MA NAPIS Kraków.
ma około 20 cm..
W Krakowie wiszą one na każdym straganie i sklepiku.
Pomocy!!
Czy ktoś mógłby być tak miły, zakupić takiego i wysłać priorytetem do mnie?
Oczywiście pokrywam koszty, z nadwyżką za fatygę
macduska, ania.g, moremi, Mega, BISCA, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, caffe, kapturnica, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie chcę, żeby było mi przykro na początku urlopu
przecież to jeszcze za wcześnieBISCA wrote:A, Reni, doczytalam, ze jutro nie testujesz. Podziwiam Twoja cierpliwosc.
Nie korci Cie ?
macduska, moremi, Mega, BISCA, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
co nie zmienia faktu, że mam testy!
mam i to 20
kiedyś zamówiłam na allegro i czekają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 10:06
macduska, Bliska 77, malgos741, moremi, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
Wypilam. Nie było takie złe. Przepraszam

Elfik, wołaj Bozię.
Moderatorze, Ty chuju!!!
(Zauwazcie, że mam szacunek do moderatora)
Elfik, Mega, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, kapturnica, Sabina, stara.krycha, Simba, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

invicta Gdańska