35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Wacia, gdzies ty w tym Gdansku?
Podgrupa trojmiejska, robimy spotkanie z Wacia?
Chętnie się z Wami spotkam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 09:05
efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie w tem piekny piatkowy sloneczno-upalny poranek
U nas ukroou ciag dalszy. Iwci pewnie tez daje popalic. W nocy temperatura nie spada ponizej 22-23° a w dzien 35-39 °
No coz, mamy piekne lato. Oby trwalo do przynajmniej 15/08. Bo jak pojade na urlop i bedzie padalo to .... i tak bedzie fajniemacduska, ania.g, Bliska 77, Mega, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
witam
dziewczyny, mam sytuację awaryjną, need help.
Może Krakonka zagląda, jak nie, może któraś jest w Krakowie?
Moja córka przywiozła stamtąd maskotkę smoka, który jej towarzyszył wszędzie...jest, czy tez był, przytulanką do spania..
Wczoraj zgubiła go w sklepie, o czym nie wie, bo oficjalna wersja jest, że się suszy po praniu...Sklep odwiedzony dziś o 6 rano, smoka nie ma, nikt nie oddał obsłudze...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/412f2033fda8.jpg
Smok wyglądał jak ten z obrazka, ale jest
FIOLETOWY Z RÓŻOWYM BRZUCHEM
NA BRZUCHU MA NAPIS Kraków.
ma około 20 cm..
W Krakowie wiszą one na każdym straganie i sklepiku.
Pomocy!!
Czy ktoś mógłby być tak miły, zakupić takiego i wysłać priorytetem do mnie?
Oczywiście pokrywam koszty, z nadwyżką za fatygęmacduska, ania.g, moremi, Mega, BISCA, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, caffe, kapturnica, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie chcę, żeby było mi przykro na początku urlopu
przecież to jeszcze za wcześnieBISCA wrote:A, Reni, doczytalam, ze jutro nie testujesz. Podziwiam Twoja cierpliwosc.
Nie korci Cie ?macduska, moremi, Mega, BISCA, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
co nie zmienia faktu, że mam testy!
mam i to 20kiedyś zamówiłam na allegro i czekają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 10:06
macduska, Bliska 77, malgos741, moremi, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, kapturnica, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
Wypilam. Nie było takie złe. Przepraszam
Elfik, wołaj Bozię.
Moderatorze, Ty chuju!!!
(Zauwazcie, że mam szacunek do moderatora)Elfik, Mega, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, kapturnica, Sabina, stara.krycha, Simba, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!