35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cafe sto lat sto lat niech żyje żyje nam
Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeńMega, efcia, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
mogłabyś nie przeklinac?
jesteś wulgarna! Mówi się ty ohydny fallusie
moremi wrote:Wypilam. Nie było takie złe. Przepraszam
Elfik, wołaj Bozię.
Moderatorze, Ty chuju!!!
(Zauwazcie, że mam szacunek do moderatora)moremi, Elfik, Mega, Dziobak, efcia, BISCA, macduska, Sabina, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
Cześć
Ania, ciesze sie z dobrych wyników
Reni, na wszelki wypadek kup chociaż jeden tescior w aptece
Moremi, a cytrynę pozwolili ci dodać? Ja jutro (chyba) ide na badania to popytam czy moge dodać a jak nie to zamówię glukozę o smaku cytrynowym i juzmam nadzieje ze wyniki wyjdą prawidłowe
Caffe, spełnienia marzeń !
Slonce podkręciło termostat, obym tylko znowu nie napuchla...
Miłego dnia!
P.s. Śle o co chodzi z tym przepraszaniem? Tak na wszelki wypadek: przepraszammoremi, Mega, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, caffe, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ania, super. Zazdroszcze bardzo oczywiscie. Niedlugo znowu pokazesz Twoja sliczna okragla pieczke
Reni, zaopatrzylas sie w test(y) ?Reni, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:mogłabyś nie przeklinac?
jesteś wulgarna! Mówi się ty ohydny fallusie
Natka, pozwolili dodac cytrynę. Chociaż i bez cytryny by poszło.efcia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Mieszkam blisko Ergo Areny ale ja jestem mobilna to dojadę gdzie tam trzeba będzie! Najlepiej żeby to było miejsce z którego blisko są jakieś atrakcje dla reszty Waciaków. Może być jakaś wielka galeria.
Chętnie się z Wami spotkam!moremi, efcia, BISCA, Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:udam, że nie widzę...
...aaaaaa to chyba reakcja na glukozęBozia3, efcia, BISCA, Mega, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja miałam dwie ostatnie koszmarne noce - cycki wymemłane tak, że już ich prawie nie czuję - nie spał całe noce, tylko mnie wysysał - bo mu zębiska rosną. Postanowiłam więc odstawić go od cycka - czas najwyższy - 10 miesięcy - duży chłop - niech se ewentualnie smoczka pociumka - którym rzuca na drugi koniec pokoju....
No i z takim postanowieniem wykąpałam go wczoraj i połozyłam do łóżka - i jak zobaczyłam te jego rącięta wyciągnięte do mojej bluzki....i te jego oczęta zachwycone...to wymiękłam.....szlag niech to trafi - nie odstawiam go...niech jeszcze ciumka z miesiąc - nie mam sumienia mu tego zabrać...moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, caffe, BISCA, ania.g, Mega, kapturnica, Zofia8, Sabina, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Przepraszam, ale zaraz zbieram się na badania krzywej cukrowej.
Ania, kciuki zaciśnięte
Ania, Morka - pewnie już po, ale jak się nadrabia to i tak kciuki po się liczą do nadrobienia włącznie, no nie?
Przepraszam.ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że tu Elfik zaglądnie częściej, niz to ma w zwyczaju - bo się dziecko nie doczeka...
Ja pracuję w centrum Krakowa - w godzinę mogę załatwić temat i wysłać...tylko czekam na sygnał jakiś....Elf?Dziobak, malgos741, ComeToMeBaby, efcia, caffe, moremi, BISCA, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Przezierność karku 1,2 i uwidoczniona kość nosowa. Praca serca prawidłowa, są śliczne rączki i nóżki ( musiałam zdrobnić ). Maluch bardzo się panu doktorowi podobał pod względem rozwoju i parametrów. Powiedział że nie ma się o co przyczepić
Małe bardzo się wierciło i bafanie trwało dosyć długo.Krew na test pappa pobrana i w związku z tym opis usg i zdjęcia zostały u lekarza. Jak będzie wynik opisany to zadzwonią.
Dziękuję Wam za wszelkie kciuki, bardzo mi się przydały
No, to dobrze, że trzymałamania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
eeeej no! bo najszczam!BISCA wrote:Ok, rozumiem i nie nakrecam. Niejednak, mi w 8 dpt tzry-dniowego wyszly ladne bladziochy...
efcia, Dziobak, moremi, BISCA, Mega, Sabina, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość