35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie kazdy musi
Ale sa zajebistymi rodzicami i to sie liczy
Reni wrote:aj bo pomyślałam np o moich rodzicach
nie łażą po knajpach
kaw raczej nie piją, czasami kapuczino
po prostu nie znają sięReni, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Heretyczka, Mega, macduska, efcia lubią tę wiadomość
-
Bozia, odpisałam, na kom, na priv, zaraz moge samolot wynająć z transparentem..
Bisca jest genialna!!!!!, Boziu kup dwa!
Mówię poważnie.
Małz po 3 godz snu dzis wstał przed 6 człapać po markecie, zapewne będzie wdzieczny za ten pomysł, żeby na drugi raz jednak nie poruszać pół Polski i swych zwłok z łózka..
Reni, zaglądam, nie mam siły pisać, ale monitoruje, żeby mnie wieść o potwierdzeniu poczęcia Renigiusza nie ominęła.
Tak bardzo Ci zyczę, z całych sił.
PS. Wiedziałam, że z tym wychwalaniem narkozy to ściema, wiedziałam!!
Zawsze byłam pewna że to samo zuo...
Reni, ComeToMeBaby, caffe, moremi, BISCA, Mega, macduska, ania.g, efcia, Sabina, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
Dzwoniłam do butów. Pan odebrał, dość długo czekałam na połączenie, więc pewnie przekierowało na komórkę. Już są na urlopie. Przedstawiłam sprawę. Powiedział, że spokojnie z terminem wymiany poczekamy do ich powrotu z urlopu, na przymiarkę mam iść w tych butach co mam, a potem zrobimy wymianę i wyślą mi większe. No cóż, tak trzeba będzie zrobić. Założyłam je dzisiaj jeszcze raz- pozbyłam się złudzeń, tego nie rozchodzę, potrzebuję większe buty. Także ten, Krycha... przepraszam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 11:24
moremi, efcia, Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Poszłam na pocztę. I tak podświetliłam do usunięcia i nagle... odezwało się moje poczucie estetyki... Musiałam się z wami podzielić. Paczajcie jak wszystko się pięknie w pastelowych barwach komponuje: różowa caffe z różowym tłem, niebieska Ania z podświetleniem, a zielono- żółta efcia dla pięknego kontrastu kolorystycznego z całością... No pięknie wszystkie kolory ze sobą grają... Tak jak my baby na tym forumie... Wzruszyłam się...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/47bc2d799984.png
Zdecydowanie @ nadciąga. Przepraszam.moremi, iwcia77, caffe, BISCA, Mega, macduska, ania.g, efcia, Bozia3, Sabina, malgos741, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ja znowu po dłuższej przerwie. Pracy podwójnie-mam dużo pracy związanej ze zbliżającym się Woodstockiem. Trzymam cały czas kciuki za Reni, fajnie gdyby się udało. U mnie wszystko ok. Cukrzyca trzymana na wodzy. Na razie jestem na poszukiwaniu dla siebie niedrogiego samochodu, będę musiała niedługo służbowy oddać do firmy a naszym mąż jeździ do pracy. Nie chcę być uwiązana , zresztą lubie pojechać to tu to tam. Na razie szukam i co znajde i się napalę mąż mi wybija z głowy
Reni, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, efcia, malgos741, dorbie lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:buahahahaaa o nie... padłam ze śmiechu. faktycznie. może niech ktoś to heblowanie odwoła?
ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Cześć dziewczyny ja znowu po dłuższej przerwie. Pracy podwójnie-mam dużo pracy związanej ze zbliżającym się Woodstockiem. Trzymam cały czas kciuki za Reni, fajnie gdyby się udało. U mnie wszystko ok. Cukrzyca trzymana na wodzy. Na razie jestem na poszukiwaniu dla siebie niedrogiego samochodu, będę musiała niedługo służbowy oddać do firmy a naszym mąż jeździ do pracy. Nie chcę być uwiązana , zresztą lubie pojechać to tu to tam. Na razie szukam i co znajde i się napalę mąż mi wybija z głowy
dobrze, że ok
Jak twój mąż taki guru to niech ci może sam przedstawi kilka typów, a ty sobie wybierz? Zresztą, kto ma nim jeździć? no chyba tyola_35, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Smoki już jadą do małej Elfiątki... Niestety dotrze na poniedziałek, bo weekend.
moremi, kapturnica, efcia, BISCA, Bozia3, Sabina, Mega, Simba lubią tę wiadomość