35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:cześć!
dobrze, że ok
Jak twój mąż taki guru to niech ci może sam przedstawi kilka typów, a ty sobie wybierz? Zresztą, kto ma nim jeździć? no chyba ty
Może nie guru, ale jego typy to głównie samochody solidne, mające dobre opinie . Moje typy to samochody wizualnie ładne, w końcu jestem kobietą i patrzę na wygląd . Trzeba iść na kompromis :-)Ma być to auto do 7 tys, nie chce się ładowac w koszty, ma być tylko na rok, tymbardziej w takich jest ciężęj wybierać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 12:35
ComeToMeBaby, moremi, malgos741, dorbie lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:cześć!
dobrze, że ok
Jak twój mąż taki guru to niech ci może sam przedstawi kilka typów, a ty sobie wybierz? Zresztą, kto ma nim jeździć? no chyba ty
Może nie guru, ale jego typy to głównie samochody solidne, mające dobre opinie . Moje typy to samochody wizualnie ładne, w końcu jestem kobietą i patrzę na wygląd . Trzeba iść na kompromis
-
dla mnie nie ma znaczenia
ważniejsza jest betaNatka_79 wrote:Bo te allegrowe to rożnie wychodzą. Jakby słabiej pokazują krechykapturnica, moremi, efcia, Sabina, malgos741, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bardzo mnie to rozczuliło... Przepraszam.
\
Bozia czapka z głowy za szybkość .
Chuj nie koleżanka forumowa z Ciebie pełna gębaReni, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, efcia, BISCA, Bozia3, Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość
-
Na razie tydzień rozkoszuje się błogim spokojem(córka u teściowej) nie chce wracać do domu. Nadgoniłam trochę w domu , prasowałam (w dosłownym znaczeniu:-) 3 godz dziennie przez 3 dni, to możecie sobie wyobrazić ile mi się tego nazbierało. Robiliśmy soki z owoców na zimę sprzątałam i się wyspałam!
ComeToMeBaby, moremi, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Kapta a Ty jak sobie radzisz ?
Podobno standard ,ze cukeir skacze przy zaawansowanej ciazy.Pocieszam sie ,że to juz naprawde niedlugoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 12:49
moremi, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Może nie guru, ale jego typy to głównie samochody solidne, mające dobre opinie . Moje typy to samochody wizualnie ładne, w końcu jestem kobietą i patrzę na wygląd . Trzeba iść na kompromis
hehehehee bardzo dobrze
moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Róznie .Fiksacji dostawac zaczął moj cukier po ostatniej kolacji.Nie duzo ale wiecznei rpzekraczal.Biore insuliny 2jednostki doposilkowej i jest oki.Ale ciagle zwiekszam ilosc nocnej.Tak jakby nie dzialala kompletnie na mnie
Wiesz ja też chciałabym Ci napisać o owocach. Ostatnio jak byłam u diabetologa, mówię , że czasami nie rozumiem tych moich poziomów cukrów. Np po zjedzeniu dużej ilości owoców czy np. gofra mam lepszy cukier niż po trzymaniu diety. A on do mnie że wcale tak nie jest tylko, że po owocach i słodyczach największy cukier jest 15 min po zjedzeniu a nie po godzinie, po godzinie już zdąży spaść . Cieszyłam się jak po czereśniach dużęj ilości miała po godz 97, zmierzyłam wiec tez na próbę po 15 minutach było 167. Zaczęłam pilnować nieprzekraczania dawek dozwolonych.ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ale Ola kazdy posilek jak zjesz i zmierzysz kwadrans , czy pol godziny pozniej to wyjdzie wysoki. I nie tylko cukrzykom ale i przecietnym ludzikom .
To logiczne ze nastepuje wyrzut weglowodanow.Dlatego cukrzykom kaza mierzyc po 2h nam po 1 a nie po kwadransie.Bo byloby to bezsensowne.
Ty jestes prawie w połowie wiec roznie sie jeszcze cukeir moze u Ciebie zachowywac.Ale jesli wymiary dziecka( przede wszystkim glowa i brzuszek nie sa wieksze niz przecietnie wychodzi w danym tygodniu )to nie ma co sie katowac liczeniem 5ciu truskawek czy 10ciu czeresni. We wszystkim mysle powinien byc rozsadek. Bo na dziecku własnie widac kiedy cukrzyca odbija sie na nim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 12:58
moremi, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Blyskawiczna akcja! Szacun Bozia!
A sposób baaaardzo skutecznykapturnica, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, macduska, Zofia8, Sabina, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Krycha? gdzie Ty
butów na upał szukasz?
Mam dla Ciebie glandały
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ddf386edb03.jpgkapturnica, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, BISCA, iwcia77, Sabina, stara.krycha, malgos741, Mega, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Morek, ty wulgarna istoto, wszscy pamietaja, ze ty
jak miło
WULGARNA
Dziobak, efcia, BISCA, Zofia8, Sabina, malgos741, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kapta no właśnie tak nie jest , że po każdym posiłku jest największy po 15 minutach. Po posiłku takim jak mi każe zjadać czyli 1/3 to węglowodany, 1/3 to białko a 1/3 to warzywa, cukier wchłania się stopniowo osiągając swój szczyt po godz. W innym przypadku następuję wielkie bum po 15 minutach a później tendencja spadkowa. Przynajmniej tak tłumaczył mi lekarz.
Dziobak lubi tę wiadomość