35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:
Przepraszam, ale musze zaprotestowac : protestuje ! PrzepraszamReni, efcia, ComeToMeBaby, iwcia77, moremi, Sabina, malgos741, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:
Jak nam tu wrzucisz porządną betę i jej przyrosty co dwa dni - to se możesz jechać nawet na Alaskę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:35
efcia, iwcia77, ania.g, caffe, macduska, Reni, moremi, BISCA, Sabina, stara.krycha, Arwena, Dziobak, malgos741, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
Reni chyba nie sikałaś !
u mnie tak szef mówi jak se żarty z niego robimyBozia3, iwcia77, Reni, moremi, BISCA, Sabina, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Caffe - Ty Klaro już stara jesteś
Wszystkiego najlepszego - może jeszcze córeczki Ci życzę, no i pięknych butów i czego sobie tam życzysz...
A będzie impreza urodzinowa?? A jeśli tak - to co będziecie jeść?efcia, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Zaraz wychodzę na spotkanie z Dziobakiem! W aquaparku!
I widziałam się z Elfikiem!
Słuchajcie! Elf naprawdę jest w ciaży! Jakoś dopiero to do mnie dotarło jak zobaczyłam jej brzuch.moremi, Sabina, ComeToMeBaby, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Cześć wszystkim!
U mnie po następnym usg - chłopak
Reni, a może skorzystasz z tradycyjnej formy komunikacji i wyślesz list. Albo chociaż kartkę?Sabina, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega, dorbie, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny