35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Bo te allegrowe to rożnie wychodzą. Jakby słabiej pokazują krechy
Popieram. Pamietasz moje testy ? Ze sklepu cien cienia, z apteki cien a Clear Bleu digital pokazal "w ciazy 1-2 tyg"
Marsz do apteki !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 13:30
Sabina, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
oddalam pytanie
przepraszamBISCA wrote:Popieram. Pamietasz moje testy ? Ze sklepu cien cienia, z apteki cien a Clear Bleu digital pokazal "w ciazy 1-2 tyg"
Marsz do apteki !ComeToMeBaby, moremi, efcia, BISCA, Sabina, malgos741, Simba lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Iiiiiiiiiwcia, a ty wiesz, że to nie północ?
jak to zrobiłaś, że jesteś o tej porze?
ja nawet nie wiem ze zyjeprzemeczona jakas jestem, upaly mi dokuczaja, kolana mnie bola, gotuje papki, mam stos prasowania z 3 tygodni..praktycznie nie mamy juz w czym chodzic..., zapominam o wszystkim ...
witam sieefcia, macduska, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:gdzie jestem ?
ja nawet nie wiem ze zyjeprzemeczona jakas jestem, upaly mi dokuczaja, kolana mnie bola, gotuje papki, mam stos prasowania z 3 tygodni..praktycznie nie mamy juz w czym chodzic..., zapominam o wszystkim ...
witam sie
Tak myslalam, ze u Ciebie tez upaly. Mam ten sam problem. Nie prasuje od dobrego miesiaca przez te upaly. Dzieki Bogu, chlac moge
Za to z praniem jestem na biezaco.
To samo z gotowaniem. Marza mi sie Efci jagodowki, ale nie mam odwagi wlaczyc piekarnika. Cieple posilki jemy tylko na zewnatrz. W domu salaty, salatki, na zimno. Rosol mi sie marzy
efcia, iwcia77, stara.krycha, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Caffe - Ty Klaro już stara jesteś
Wszystkiego najlepszego - może jeszcze córeczki Ci życzę, no i pięknych butów i czego sobie tam życzysz...
A będzie impreza urodzinowa?? A jeśli tak - to co będziecie jeść?BISCA, efcia, iwcia77, caffe, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaraz wychodzę na spotkanie z Dziobakiem! W aquaparku!
I widziałam się z Elfikiem!
Słuchajcie! Elf naprawdę jest w ciaży! Jakoś dopiero to do mnie dotarło jak zobaczyłam jej brzuch.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 15:08
ania.g, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, efcia, iwcia77, caffe, dorbie, moremi, Sabina, Dziobak, malgos741, kapturnica, Mega, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:gdzie jestem ?
witam sie
powiem ci... stos prasowania z 3 tygodni... obyś się nie uzależniłaiwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość