35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:stek po meksykańsku, grubaśny i soczysty
zdecydowanie sto razy lepszy od jakiegoś przereklamowanego sexu
Witam sie , przepraszam.stara.krycha, macduska, moremi, Sabina, Reni, BISCA, Simba, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:http://nadobrypoczatek.com.pl
jak która chce to może wypełnić ta ankietę
ja 2 lata temu wygrałam butelkę
ComeToMeBaby, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ależ ja mam budyń...
Miałam ochotę na coś słodkiego. Z braku laku wyciągnęłam z szafki żurawinę i wpitalam. Ale to nie to. Szukam w myślach czegoś innego. No przecież ja dziś kupiłam dwa kilo czarnych porzeczek, kto to ma kurna wszystko zjeść?!?! Eh... Świeże owoce w domu, a ja żurawinę wpitalam...
moremi, Mega, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
To ja jeszcze podrzucę warsztaty - zapisy od 15 sierpnia
http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html
Można wygrać fajne rzeczy, w tym wózki i foteliki, a każda mama wychodzi z gadżetami.
Zarówno dla cieżarnych, jak i młodych mam.ComeToMeBaby, Simba, megan8, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymegan8 wrote:lecę zaraz na pilates
aha ,zmieściłam się w spódniczkę z przed ciąży !!ComeToMeBaby, moremi, malgos741, kapturnica, SolarPolar, Simba, Mega, stara.krycha, megan8, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dziś kupiłam dwa kilo czarnych porzeczek, kto to ma kurna wszystko zjeść?!?!
Kurdę, te kulki są takie małe, że w ogóle nie widać, że znikają... Będę to jadła przez tydzień...Sabina, malgos741, Simba, Mega, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja coś się zraziłam do wiśni, nie jem już kilka lat. Chyba mi się przejadły. Nie wiem. Zdecydowanie wolę czereśnie.
Aaaale, taka tam na przykład nalewka wiśniowa: owszem owszem, czemu nieSabina, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja z porzeczek to sok bardzo lubię, świeżych nie
Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
https://www.facebook.com/sokzburaka/videos/1654641781436510/?__mref=message_bubble
booosz
ktoś nieźle zmontowałWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 20:15
moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A moje dziecko znowu jest krzywe. Zalamka jakas. Jak zaczal dobrze chodzic sam, to zobaczylismy, ze ma obnizony bark. Jak mu sie to utrwali, to mamy skolioze az milo.
Dzis szybka akcja z ortopeda dzieciecym, no i rehabilitacja zas znowu.
W dupe jeza no, jebana asymetria. Mimo, ze raczkowal symetrycznie to jakies male gowno jeszcze zostalo.
Wycwiczymy i bedzie git, ale zawsze to jakis stres jest.moremi, Mega, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale wiesz co tu nie ma co się śmiać
nie każdy wie do czego ona służy
szczególnie jak ktoś kawy często nie pije, nie jeździł po śwecie itp
może oni byli na wycieczce, na którą wybrali się po 30 latach oszczędzania
(Nie żebyś wcześniej nie miała, ale teraz ci sie do człowiekow włączyła)SolarPolar, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, Mega, Reni, stara.krycha, Bursztyn, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Renek, empatia Ci sie włączyła. To znak
(Nie żebyś wcześniej nie miała, ale teraz ci sie do człowiekow włączyła)nie ma wyjscia!
moremi, Simba, Sabina, ComeToMeBaby, Mega, Reni, stara.krycha, BISCA, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość