35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
do kopania jest 4 ale to we fejsastara.krycha wrote:Szostka zasadzilabym kopa w zyc szefowej. Tego jej trzeba widocznie, ewidentnie niedopieszczone babsko!
stara.krycha, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Popraw jako i ja poprawiałam
kończ Waść, wstydu oszczedz
Sabina, Simba, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Ja bede od 5 sierpnia, a Bozia chyba od 17, wiec od tej daty do konca sierpnia, nie mow ze jednego dnia nie znajdziesz w tak dlugim czasie bo i tak nikt Ci nie uwierzy
czas wolny mam mocno ograniczony
stara.krycha, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Te tak. Ja jestem w innej sytuacji. Popatrz co mnie czeka. 24.07 zjeżdżają do mnie bratanek i bratanica, 01.08 bliźniaczki, oraz mój brat z żoną i 2-miesięczna córeczką. Moja mama każdego dnia wygląda mnie jak zbawienia, bo ogarnąć taka czerede to masakra. 24.08 są chrzciny Mai, u nas, w moim domu, wiadomo ze trzeba naszykowac, napiec i posprzątać co przy tej ilosci osob w domu latwe nie bedzie. Wiec widzisz
czas wolny mam mocno ograniczony
a idz pan w czlonek zaryty w piachu!
Reni, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Znaczy robią mi mega brzuch a'la 4 msc ciąży, wiatry jak w kieleckim i żadnego sranka
Sabina, moremi, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:a idz pan w czlonek zaryty w piachu!
Bursztyn, malgos741, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Małz wywala drzwi w jednym z pokoi i sie mu podobno zapomniało zamknąć drzwi do drugiego pokoju.Syf jest wszędzie.
Czy w związku z ciążowym wkurwem zostane uniewinniona jak go zamorduję ???? Bo mam ochote upierdolić mu głowe przy samej dupie!! .
moremi, Sabina, stara.krycha, Reni, ania.g, macduska, SolarPolar, Arwena, malgos741, Mega, peppapig, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:bedziesz miała gołe nogi?
edit: a nie.... przepraszam.... podwiązka się liczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 16:38
Sabina, stara.krycha, moremi, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość