35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę że piszecie o nocniku. Mój Miłosz jak był mały miał problemy z kupa , było widać kiedy będzie robił, dlatego jak skończył 5 miesięcy zaczęłam go sadzać na nocnik z rana, przy okazji robił tez siku i szybko wyskoczył z pieluchy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 08:57
anna maria, megan8, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzień bry!!
Burszta to fakt po takim czasie zrobienie kawy w normalnych warunkach mozna nazwać wręcz luksusem.
Peppcia super ,że wszystko super.Tak ma byc juz zawsze.
Ania widziłam na fejsie zdjęcia jakaś masakra.Dobrze ,że nikogo w aucie nie było no i ,że auto służbowe a nie własne bo by było bardzo szkoda.
Dorbie to jak małego jużczujesz to teraz coraz częściej będzie dawał o sobie znać.Super uczucie chociaż mi już czasem daje sie bolesnie we znaki,.Nie narzekam bo wiem ,że w ten sposób daje znaki ,że wszystko gra.
A we wtorek usg 4D biore sis ze soba i chUopa bo sie napaliła jak szczerbaty na suchary ,że nigdy nie widziała.Już sie nie moge doczekać zobaczyc te mordke.A ,że w maju był jeszcze szczuplak totalny to spodziewam sie juz ładne pycholki zobaczyc
U mnie w domu rozpierdolu ciąg dalszy.Zapeszyłam z tym idealnym terminarzem bo juz2dni sie nam stolarz z drzwiami spóźnia a wczoraj przyszły elementy nowego biurka syna i co ??I oczywiscie wszystko wyobdzierane bo matoły zamiast jakos paczke zabezpieczyc to wszystko w niej se latało.Trza reklamacje w poniedziałek robic.
Poza tym u sąsiada w nocy jakies pierdolone orgie odprawiali pod garażem.A ,że garaz po stronie salonu , w którym aktualnie wegetujemy to sie okna nie dało otworzyc.Wspomne tylko o repertuarze typu majteczki w kropeczki i jakichś jeVanych przytupach rodem z krakowiaka.Jakby nie chUop to bym na bank na policaja dzwoniła bo sie wytrzymać tego nie dawało.Więc dzis ledwo na oczy paCZam.
ChUop pojechał po sis i reszte do hotelu co spią po weselu więc pewnie popołudniu będziemy sie chłodzić w ogrodzie .
A i jak ktoś coś by chciał kupowac nianie to ja mam te philipsa przez sis przywieziona ,.I powiem Wam ,że idealnie słychac na zewnatrz.Więc mysle ,że bedzie sie sprawowac.
I przepraszam ,że przepraszam ,że taki długi w chuj post sie zrboił i bądź co bądź zmusiłam Was do wysiłku przeczytanai goanna maria, dorbie, Bliska 77, moremi, Mega, megan8, peppapig, Bursztyn, ania.g, BISCA, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKapta, to wesele sis było w Polsce? Może nie doczytałam, bo kiedys pisałaś, ze w Anglii i ja się cały czas zastanawialam czy bedziesz leciec samolotem tak na koncowce ciąży.
Muszę obcykac te nianie, bo u nas będzie niezbedna.
Ostatnio rozgladalam sie(dużo powiedziane- otworzyłam tylko strone) na all za wanienka ze stojakiem i jest tego mnóstwo. Oj, teraz jest to takie tanie... A mój mąż nie chce białej wanienki, a tak mi się podoba.peppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:No jaa pospałam... troche po 4, glowa mnie kurde boli. Kajtek grzeczny w szpitalu, ktg mu czasneli.Ciśnienie ze strachu 115/70 a w domu dochofzilo do 140.. czyli poki co ok,przebadają nas i wyrzucą do domu
Kiedyś mi się koleżanka wpisała do pamiętnika "szczela piorun w sosny, szczela piorun w dęby, gdy cię ktoś nie lubi niech go czaśnie w zęby"
Bry
Słyszę, że mąż już szykuje mi śniadanie rocznicowe do łóżkaMargolcia88, Mega, dorbie, Dziobak, kapturnica, megan8, peppapig, macduska, Bursztyn, Bliska 77, ania.g, BISCA, paszczakin, paszczakin, efcia, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:cudnie
mimo ze to juz ponad 18 lat minęło nadal pamietam to uczucie
Chciałabym to poczuć jeszcze raz, echhhh....
Bry, dopiero otwarlam okomałż dzisiaj robi śniadanie wiec jeszcze leze
moremi, dorbie, kapturnica, Bliska 77, ania.g, malgos741, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam miłe panie wieczorową porą.
Nie ma to jak zupa serowa Knorra na kolacj. Mmmmm.. Zapomniałam jakie to dobre a mój żołądek zapomniał jak się to trawi.
Nóg nie czuję. Dzisiaj był dzień turystyczny. Bylismy między innymi obejrzeć starodawne kręgi kamienne i kurhany. Magiczne miejsce!
Sceptycznie do tego podchodzilam ale tam naprawdę czuje sié tę MOC natury!
Staram się nadrabiać ale udzielać się już nie ma jak. Poprawię się jak wrócę wreszcie do domu.
Dziękuję za mile słowa odnosnie mojego wygladu( Anno Mario).
Pozdrawiam wssystkie wiedźmy!
WACIAa nie zupa z torebki
macduska, peppapig, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wyslalam chlopaki nad stawik do parku, zeby pokarmili kaczki z rana. Park pod domrm, stawik jakies 200m od domu. Cos mnie tknelo i dzwonie do nich. Nie znalezli stawika...
Ide po tampony, bo tak mnie zalalo, ze ku... jego mac.
Milego dnia!peppapig, dorbie, Bliska 77, Mega, efcia, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Kapta, to wesele sis było w Polsce? Może nie doczytałam, bo kiedys pisałaś, ze w Anglii i ja się cały czas zastanawialam czy bedziesz leciec samolotem tak na koncowce ciąży.
Muszę obcykac te nianie, bo u nas będzie niezbedna.
Ostatnio rozgladalam sie(dużo powiedziane- otworzyłam tylko strone) na all za wanienka ze stojakiem i jest tego mnóstwo. Oj, teraz jest to takie tanie... A mój mąż nie chce białej wanienki, a tak mi się podoba.
A u niej mialam byc koncem czerwca albpo poczatkiem lipca na zakonczenie studiow.Ale odpuscilam sobie lot juz na takim etapie.Zwł ,ze nie wyrabiam juz z duzym brzuchem za duzo łażąc .Więc UK odwiedze dopiero za jakieś 3lata.
Widzisz Twoj nie chce białej a ja tym razem cały komplet kąpielowy kupiłam biały własniedorbie, Mega, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bo to fantastyczne uczucie
Chciałabym to poczuć jeszcze raz, echhhh....
Bry, dopiero otwarlam okomałż dzisiaj robi śniadanie wiec jeszcze leze
malgos741, Mega, efcia, Sabina lubią tę wiadomość