35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:Dziewczyny, jesli macie jakies pomysly na atopowa skore to chetnie poczytam, moje pomysly niestety juz sie skonczyly, masci przerobione, krochmal tez....ja srednio daje rade z moimi dlonmi a dlonie meza wygladaja jak u tredowaego czlowieka, doslownie
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Za 14 dni o tej porze bede patrzyla na ocean
a ja już za niecałe 7 dni będe patrzyla w oczy ukochanego
no co- to mnie tak samo rozmarzyło jak ciebie ocean
przepraszam, bardzo przepraszammoremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:jesli ktura chce sie wyspowiadać zawczasu z wieczornego sporzycia to pszyjmóje do 17stej
potem degóstuje mszalne
pobożnie pozdrawiam
A.
ale jak po godzinach to może mnie klątwa nie dosięgnie?kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Dobry wieczór.
Dziś na tapecie czereśnie giganty. Uwielbiam, mogę się żywic tylko czereśniami i pić różowe wino.. Niech żyje lato!kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:W ogóle, musze się poskarzyc.. Dzieki Simbie uświadomiłam sobie, że dobrze było by mieć jakieś dokumenty dla dziecia. Jakbyśmy rzeczywiście pojechali do tej Polski. Więc wybraliśmy się do punktu usługowego gdzie robią zdjęcia. I pytam się czy można zrobić zdjęcie niemowlakowi.
Pan mi na to, że oczywiście. I że mam "posadzić" Adasia na krześle. Ja mu na to, że on nie siedzi jeszcze. Pan do mnie- to pani go trzyma. Usadzilam go jakoś na tym stołku, trzymam z przodu i z tyłu, młodemu głowa lata, za cholere w obiektyw nie patrzy.. W końcu ten gość pod jakimś dziwnym kątem strzelił to zdjęcie, Adam wygląda na nim jak troll z 3 brodami.
Nie ma mowy, że takie mu zdjęcie w pierwszy paszport wstawię.. Nie można zrobić dziecku zdjęcia na lezaco? W poniedziałek idę do teoretycznie profesjonalnego fotografa, zobaczymy jak ten se poradzi..
do castingu aktorów do jakiegoś dramatu / horroru / lub filmu science-fiction.kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Ano.. Ja zawsze podziwiam tutejsze akcje promocyjne wina w normalnych sklepach. Stoją na specjalnym stole otwarte butelki, kieliszki i można próbować.. I nikt tego jakoś nie nadużywa
jedziemy dziewczeta?
mam nadzieję, ze im wystarczy kieliszków. Co tam kieliszków- flaszek!kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:masz fpierdol za przepraszanie
kapturnica, moremi, Bursztyn, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
o kurdę, nadrobiłam.
i widzę, żem sama.
no to znikam, bo oczy mam już na zapałki a one niebezpiecznie już trzeszczą.
Ania- sprawa z kotem załatwiona po męsku, bardzo dobrze, jestem z ciebie dumna
Burszta- gratuluję kuchni. Tylko po co ci ona, skoro piszesz, że nie gotujesz? Aaaaaa... faktycznie, pisałaś o kawie
Peppa- melduj się ze szpitala
Yesenia- ogarnij się dziewczyno, widzę że walczysz i się starasz, też doradzam specjalistę, potrzebujesz profesjonalnego wsparcia, obawiam się, ze my możemy nie wystarczyćgłowa do góry
kapturnica, moremi, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo jaa pospałam... troche po 4, glowa mnie kurde boli. Kajtek grzeczny w szpitalu, ktg mu czasneli.Ciśnienie ze strachu 115/70 a w domu dochofzilo do 140.. czyli poki co ok,przebadają nas i wyrzucą do domu
ania.g, dorbie, kapturnica, Margolcia88, Mega, Bursztyn, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Peppa, cieszę się że wszystko w porządku
Dla tych co nie siedzą na fb, wczoraj pancerna brzoza zgniotła mi samochódBurza trwała może z 10 min. Auto do kasacji. Na szczęście nikogo nie było w środku.
Nie mogę już spać i z braku laku czytałam sobie opinie o warszawskich szpitalach. Z poprzedniego doświadczenia wiem że Zośkę omijam szerokim łukiem. Obecny lekarz jest z bielańskiego, tam podobno po cc przez 24h nie widzisz dziecka. Masakra jakaś. Nadal nie mam odzewu od starej pani doktor czy mnie na pewno przyjmie na wizytę 3 sierpnia. Zadzwonię w dniu wizyty i się do pytam najwyżej. Jeśli tak to wybór padnie na szpital powiatowy ale z lekarzem prowadzącym przy cc. Gorzej ze stopniem referencyjności szpitala bo tylko 1 stopień. I nie wiem, chodzić do dwóch lekarzy chyba mi zostaje.efcia lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dobry straszna ulewa masakra ,o 7 :05 obudzila mnie Hela wolajac siku ,cala noc wytrzymala bo pieluszke sucha miala ,to juz 2 raz ale dumna z Heli jestem
milego dnia
moremi, Margolcia88, Mega, paszczakin, Dziobak, Bursztyn, caffe, ania.g, BISCA, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
Dzieki dziewczyny za rady i podpowiedzi, wczoraj bylam zajebiscie zajeta, urodziny jak urodziny, narobilam se przy koreczkach i innych pastach ale bylo ok.
Ania, szkoda samochodu ale najwazniejsze, ze byl pusty....
Pepa, ciesze sie, ze u Was ok
Bursztynku, mialas co swietowac!
A ja zaraz bede grala w gume z corka, tylko musze sobie przypomniec cale "meczko"
Pamietacie jak to fajnie bylo???moremi, Bursztyn, efcia lubią tę wiadomość