35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ano.. Ja zawsze podziwiam tutejsze akcje promocyjne wina w normalnych sklepach. Stoją na specjalnym stole otwarte butelki, kieliszki i można próbować.. I nikt tego jakoś nie nadużywa
ComeToMeBaby, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:no tak tak jakoś co patrzę to jakbyś w miejscu stała , ale dobrze że już 3 na przodzie
jeszcze trochę...Heretyczka, megan8, dorbie, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam miłe panie wieczorową porą.
Nie ma to jak zupa serowa Knorra na kolacj. Mmmmm.. Zapomniałam jakie to dobre a mój żołądek zapomniał jak się to trawi.
Nóg nie czuję. Dzisiaj był dzień turystyczny. Bylismy między innymi obejrzeć starodawne kręgi kamienne i kurhany. Magiczne miejsce!
Sceptycznie do tego podchodzilam ale tam naprawdę czuje sié tę MOC natury!
Staram się nadrabiać ale udzielać się już nie ma jak. Poprawię się jak wrócę wreszcie do domu.
Dziękuję za mile słowa odnosnie mojego wygladu( Anno Mario).
Pozdrawiam wssystkie wiedźmy!
WACIA
Heretyczka, Sabina, Bursztyn, stara.krycha, megan8, dorbie, moremi, efcia, ComeToMeBaby, anna maria, kapturnica, Mega, Dziobak, caffe, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Witam miłe panie wieczorową porą.
Nie ma to jak zupa serowa Knorra na kolacj. Mmmmm.. Zapomniałam jakie to dobre a mój żołądek zapomniał jak się to trawi.
Nóg nie czuję. Dzisiaj był dzień turystyczny. Bylismy między innymi obejrzeć starodawne kręgi kamienne i kurhany. Magiczne miejsce!
Sceptycznie do tego podchodzilam ale tam naprawdę czuje sié tę MOC natury!
Staram się nadrabiać ale udzielać się już nie ma jak. Poprawię się jak wrócę wreszcie do domu.
Dziękuję za mile słowa odnosnie mojego wygladu( Anno Mario).
Pozdrawiam wssystkie wiedźmy!
WACIAmacduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Obwieszczam, ze w dniu dzisiejszym nastapila -wlasnie przed chwila- inauguuracja mojej nowej kuchni, po 4 i 1/2 miesiach !!!!
Dziala, wszystko dziala! Piec, zmywarka, okap i inne takie
Hurrraaaa!!!!macduska, dorbie, megan8, Heretyczka, paszczakin, Sabina, ania.g, moremi, efcia, ComeToMeBaby, Bliska 77, kapturnica, Mega, Dziobak, caffe, BISCA, Reni, Zofia8, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Obwieszczam, ze w dniu dzisiejszym nastapila -wlasnie przed chwila- inauguuracja mojej nowej kuchni, po 4 i 1/2 miesiach !!!!
Hurrraaaa!!!!
Potrafię sobie wyobrazić Twoje szczęscie! Super! Kolejny krok ku normalności!Bursztyn, Sabina, efcia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Humor: Przychodzi baba do fryzjera z trzema wlosami na glowie i chce zeby ten przygotowal jej jakas fryzure bo sie na impreze wybiera. Fryzjer pyta: a co ja mam pani z tymi trzema wlosami zrobic? Babka na to: to moze warkocza. Fryzjer zabral sie do roboty ale jeden z wlosow wypadl. Przestraszony mowi o tym kobiecie. Ona na to: trudno prosze mi koka zrobic. Fryzjer zaczyna i kolejny wlos wypada. W starchu informuje o tym kobiete. A ona na to: Dobra chuj, pojde w rozpuszczonych.
p.s. ja tylko na chwilę, nadrobię późniejstara.krycha, macduska, dorbie, Bursztyn, paszczakin, Sabina, moremi, efcia, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Obwieszczam, ze w dniu dzisiejszym nastapila -wlasnie przed chwila- inauguuracja mojej nowej kuchni, po 4 i 1/2 miesiach !!!!
Hurrraaaa!!!!Bursztyn, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Hurrraaaa!!!!
A.Bursztyn, Sabina, moremi, efcia, ComeToMeBaby, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Potrafię sobie wyobrazić Twoje szczęscie! Super! Kolejny krok ku normalności!
ale teraz mam prawdziwa kuchnie! przynajmniej moge sobie zrobic kawe w cywilizowanych warunkach
konsumpcja narazie nadalna mikriskopijnym okraglym stoliku dla chomika, nadal w sypialniSalon-jadalnia jeszcze nie gotowy, niestety...
dorbie, Sabina, moremi, efcia, macduska, kapturnica, Mega, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Humor: Przychodzi baba do fryzjera z trzema wlosami na glowie i chce zeby ten przygotowal jej jakas fryzure bo sie na impreze wybiera. Fryzjer pyta: a co ja mam pani z tymi trzema wlosami zrobic? Babka na to: to moze warkocza. Fryzjer zabral sie do roboty ale jeden z wlosow wypadl. Przestraszony mowi o tym kobiecie. Ona na to: trudno prosze mi koka zrobic. Fryzjer zaczyna i kolejny wlos wypada. W starchu informuje o tym kobiete. A ona na to: Dobra chuj, pojde w rozpuszczonych.
p.s. ja tylko na chwilę, nadrobię późniejWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 23:10
Heretyczka, dorbie, Sabina, moremi, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, macduska, kapturnica, Mega, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:dzidzia ci wynagrodzi wszystkie troski
i wyssie tuszcz
Zaraz rzygnę tęcząania.g, Heretyczka, efcia, macduska, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!