X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Dorbi już 15 tydzień ?? kiedy ,jak ?? ;D"

Kapturnicy ciąża mi się ciągnie ,mam takie wrażenie ;D"
    Tobie ??A co ja mam powiedzieć ?? XD

efcia, stara.krycha, Sabina, dorbie, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak tak jakoś co patrzę to jakbyś w miejscu stała , ale dobrze że już 3 na przodzie
    jeszcze trochę...

dorbie, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ano.. Ja zawsze podziwiam tutejsze akcje promocyjne wina w normalnych sklepach. Stoją na specjalnym stole otwarte butelki, kieliszki i można próbować.. I nikt tego jakoś nie nadużywa ;)
    Bo mnie tam nie bylo :-P

ComeToMeBaby, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    no tak tak jakoś co patrzę to jakbyś w miejscu stała , ale dobrze że już 3 na przodzie
    jeszcze trochę...
    No przeciez ona zaraz rodzi! Tuz po moim urlopie jakos...

Heretyczka, megan8, dorbie, moremi, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam miłe panie wieczorową porą.

Nie ma to jak zupa serowa Knorra na kolacj. Mmmmm.. Zapomniałam jakie to dobre a mój żołądek zapomniał jak się to trawi.
    Nóg nie czuję. Dzisiaj był dzień turystyczny. Bylismy między innymi obejrzeć starodawne kręgi kamienne i kurhany. Magiczne miejsce!
    Sceptycznie do tego podchodzilam ale tam naprawdę czuje sié tę MOC natury!
    Staram się nadrabiać ale udzielać się już nie ma jak. Poprawię się jak wrócę wreszcie do domu.

Dziękuję za mile słowa odnosnie mojego wygladu( Anno Mario <3).

Pozdrawiam wssystkie wiedźmy!

WACIA

Heretyczka, Sabina, Bursztyn, stara.krycha, megan8, dorbie, moremi, efcia, ComeToMeBaby, anna maria, kapturnica, Mega, Dziobak, caffe, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    No przeciez ona zaraz rodzi! Tuz po moim urlopie jakos...

Kapta to juz faktycznie na wylocie! I Elfik... I Peppa!

Sabina, stara.krycha, dorbie, moremi, efcia, kapturnica, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Pepa się odzywała ze szpitala?

efcia, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha, mąż jeszcze żyje?

stara.krycha, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Witam miłe panie wieczorową porą.

Nie ma to jak zupa serowa Knorra na kolacj. Mmmmm.. Zapomniałam jakie to dobre a mój żołądek zapomniał jak się to trawi.
    Nóg nie czuję. Dzisiaj był dzień turystyczny. Bylismy między innymi obejrzeć starodawne kręgi kamienne i kurhany. Magiczne miejsce!
    Sceptycznie do tego podchodzilam ale tam naprawdę czuje sié tę MOC natury!
    Staram się nadrabiać ale udzielać się już nie ma jak. Poprawię się jak wrócę wreszcie do domu.

Dziękuję za mile słowa odnosnie mojego wygladu( Anno Mario <3).

Pozdrawiam wssystkie wiedźmy!

WACIA
    jak wrócisz to już bedziesz cień cienia znaczy sie..

macduska, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Krycha, mąż jeszcze żyje?
    Czemu mialby nie zyc? Co prawda wspolna komunikacja dupy nie urywa i pozycia dzis nie bedzie, ale jestem ogolnie pokojowo nastawiona :-)

Heretyczka, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obwieszczam, ze w dniu dzisiejszym nastapila -wlasnie przed chwila- inauguuracja mojej nowej kuchni, po 4 i 1/2 miesiach !!!!
    Dziala, wszystko dziala! Piec, zmywarka, okap i inne takie :)
    Hurrraaaa!!!! :D

macduska, dorbie, megan8, Heretyczka, paszczakin, Sabina, ania.g, moremi, efcia, ComeToMeBaby, Bliska 77, kapturnica, Mega, Dziobak, caffe, BISCA, Reni, Zofia8, Niuta lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Obwieszczam, ze w dniu dzisiejszym nastapila -wlasnie przed chwila- inauguuracja mojej nowej kuchni, po 4 i 1/2 miesiach !!!!

Potrafię sobie wyobrazić Twoje szczęscie! Super! Kolejny krok ku normalności! :-)

Bursztyn, Sabina, efcia, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Humor: Przychodzi baba do fryzjera z trzema wlosami na glowie i chce zeby ten przygotowal jej jakas fryzure bo sie na impreze wybiera. Fryzjer pyta: a co ja mam pani z tymi trzema wlosami zrobic? Babka na to: to moze warkocza. Fryzjer zabral sie do roboty ale jeden z wlosow wypadl. Przestraszony mowi o tym kobiecie. Ona na to: trudno prosze mi koka zrobic. Fryzjer zaczyna i kolejny wlos wypada. W starchu informuje o tym kobiete. A ona na to: Dobra chuj, pojde w rozpuszczonych. :P

p.s. ja tylko na chwilę, nadrobię później

stara.krycha, macduska, dorbie, Bursztyn, paszczakin, Sabina, moremi, efcia, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Super! Gratulacje!

Bursztyn, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    prosze wobec tego co łaska, za kóhnie!
    A.

Bursztyn, Sabina, moremi, efcia, ComeToMeBaby, macduska, BISCA lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Potrafię sobie wyobrazić Twoje szczęscie! Super! Kolejny krok ku normalności! :-)
    no! po 4 i 1/2 gotowania na 2 palnikowej turystycznej kuchence postawionej na biurku w drugiej sypialnie i mycia garow w umywalce-mozna bylo ocipiec! dobrze, ze ja nie gotuje ;)
    ale teraz mam prawdziwa kuchnie! przynajmniej moge sobie zrobic kawe w cywilizowanych warunkach :)
    konsumpcja narazie nadalna mikriskopijnym okraglym stoliku dla chomika, nadal w sypialni :) Salon-jadalnia jeszcze nie gotowy, niestety...

dorbie, Sabina, moremi, efcia, macduska, kapturnica, Mega, Dziobak, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Humor: Przychodzi baba do fryzjera z trzema wlosami na glowie i chce zeby ten przygotowal jej jakas fryzure bo sie na impreze wybiera. Fryzjer pyta: a co ja mam pani z tymi trzema wlosami zrobic? Babka na to: to moze warkocza. Fryzjer zabral sie do roboty ale jeden z wlosow wypadl. Przestraszony mowi o tym kobiecie. Ona na to: trudno prosze mi koka zrobic. Fryzjer zaczyna i kolejny wlos wypada. W starchu informuje o tym kobiete. A ona na to: Dobra chuj, pojde w rozpuszczonych. :P

p.s. ja tylko na chwilę, nadrobię później
    W temacie: Krycha dzis u fryzjera: "Poprosze blond pasemka". "Ale na obecnym kolorze wyjdzie pomaranczowy, trzeba kilku farbowan. Poza tym, czy moge wiedziec, dlaczego akurat blond?". "Bo znalazlam dzis dwa siwe wlosy, chce byc szybsza od nich."

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 23:10

Heretyczka, dorbie, Sabina, moremi, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, macduska, kapturnica, Mega, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    prosze wobec tego co łaska, za kóhnie!
    A.
    jasne, ale dopiero jak ksiondz przyjdzie poswiecic... 07icon_smile4.gif

Heretyczka, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie do imprezie i zycze kolorowych snow

• moremi Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    dzidzia ci wynagrodzi wszystkie troski :) i wyssie tuszcz :)
    Co wy dzisiaj z tą dzidzią?
    Zaraz rzygnę tęczą ;-)

ania.g, Heretyczka, efcia, macduska, kapturnica, Mega, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 10541 10542 10543 10544 10545 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ