X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dzie Simba?

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór.
    Dziś na tapecie czereśnie giganty. Uwielbiam, mogę się żywic tylko czereśniami i pić różowe wino.. Niech żyje lato!

dorbie, Heretyczka, peppapig, Sabina, Dziobak, Mega, efcia, stara.krycha, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Dobry wieczór.
    Dziś na tapecie czereśnie giganty. Uwielbiam, mogę się żywic tylko czereśniami i pić różowe wino.. Niech żyje lato!
    Ja też chcę!
    A ja nie mogę normalnie zjeść, normalne porcje mnie wykonczaja, mam mniej miejsca, nie mogę oddychac i mnie wzdyma :-(, wcale więcej nie jem, a przytyłam juz 4 kg, jak tak dalej pójdzie, to będę kulką :-(

paszczakin, peppapig, Sabina, megan8, moremi, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Dobry wieczór.
    niech rzyje wino!
    A.

Bursztyn, paszczakin, BISCA, peppapig, Sabina, Dziobak, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja też chcę!
    A ja nie mogę normalnie zjeść, normalne porcje mnie wykonczaja, mam mniej miejsca, nie mogę oddychac i mnie wzdyma :-(, wcale więcej nie jem, a przytyłam juz 4 kg, jak tak dalej pójdzie, to będę kulką :-(
    czy to jest powód do zmartwienia?
    tez chce być kulkom

dorbie, Sabina, moremi, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Burszta, myslisz ze musi byc zazdrosna?
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3166177/Britain-s-jealous-woman-used-100-000-benefits-buy-THREE-X-box-consoles-husband-away-women.html
    0laughing.gif
    nooo...o takiego przystojniaka ;)
    szkoda tylko, ze moich podatkow...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 18:33

Heretyczka lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle, musze się poskarzyc.. Dzieki Simbie uświadomiłam sobie, że dobrze było by mieć jakieś dokumenty dla dziecia. Jakbyśmy rzeczywiście pojechali do tej Polski. Więc wybraliśmy się do punktu usługowego gdzie robią zdjęcia. I pytam się czy można zrobić zdjęcie niemowlakowi.
    Pan mi na to, że oczywiście. I że mam "posadzić" Adasia na krześle. Ja mu na to, że on nie siedzi jeszcze. Pan do mnie- to pani go trzyma. Usadzilam go jakoś na tym stołku, trzymam z przodu i z tyłu, młodemu głowa lata, za cholere w obiektyw nie patrzy.. W końcu ten gość pod jakimś dziwnym kątem strzelił to zdjęcie, Adam wygląda na nim jak troll z 3 brodami.
    Nie ma mowy, że takie mu zdjęcie w pierwszy paszport wstawię.. Nie można zrobić dziecku zdjęcia na lezaco? W poniedziałek idę do teoretycznie profesjonalnego fotografa, zobaczymy jak ten se poradzi..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 20:44

dorbie, Sabina, Mega, efcia, stara.krycha, ania.g, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    niech rzyje wino!
    A.
    Moje juz nie żyje ;) jak wychodzę ze sklepu z fotelikiem samochodowym i dwoma 6-pakami wina, to trochę dziwnie.. Ale tu na szczęście nikt na to nie zwraca uwagi..

Heretyczka, dorbie, moremi, Mega, efcia, stara.krycha, caffe lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, Ewka, w temacie oobe- ostatnio mnie to interesuje, na takiego goscia w sieci trafilam- Darek Sugier, mowi jak nawiedzony ale moim zdaniem facet jest ok, co myslisz?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A, Ewka, w temacie oobe- ostatnio mnie to interesuje, na takiego goscia w sieci trafilam- Darek Sugier, mowi jak nawiedzony ale moim zdaniem facet jest ok, co myslisz?
    długo myslałam nad jego ostatnimi wypowiedziami w kontekście własnych doswiadczeń i mysle ze ze może miec racje w pewnych kwestiach...chociaz pewnie inni oobenautowcy by mnie zeżarli za to...
    masz na mysli jego ostatnie video? nie te pierwsze?

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ja też chcę!

Mi czereśnie nie szkodzą w żaden sposób. W genach mam zakodowane czereśnie i czosnek ;)
    Poza tym Dorbie, widzialysmy zdjęcia. Ty na koniec ciąży będziesz chudsza niż ja bez ;)

dorbie, Sabina, moremi, iwcia77, Mega, efcia, stara.krycha, ComeToMeBaby, Bliska 77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Moje juz nie żyje ;) jak wychodzę ze sklepu z fotelikiem samochodowym i dwoma 6-pakami wina, to trochę dziwnie.. Ale tu na szczęście nikt na to nie zwraca uwagi..
    Wszyscy tak mają? :-)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Mi czereśnie nie szkodzą w żaden sposób. W genach mam zakodowane czereśnie i czosnek ;)
    Poza tym Dorbie, widzialysmy zdjęcia. Ty na koniec ciąży będziesz chudsza niż ja bez ;)
    Czereśnie są the best! Ale potem jestem kulkom :-(

stara.krycha lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    długo myslałam nad jego ostatnimi wypowiedziami w kontekście własnych doswiadczeń i mysle ze ze może miec racje w pewnych kwestiach...chociaz pewnie inni oobenautowcy by mnie zeżarli za to...
    masz na mysli jego ostatnie video? nie te pierwsze?
    raczej nie te pierwsze, chociaz tez je widzialam, facet ewoluowal
    ale ja sie nie znam, to byl moj pierwszy kontakt z tematem

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    raczej nie te pierwsze, chociaz tez je widzialam, facet ewoluowal
    ale ja sie nie znam, to byl moj pierwszy kontakt z tematem
    tzn? teoretyczny tylko?

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    tzn? teoretyczny tylko?
    narazie tylko, mam zamiar przeczytac ksiazke R. Monroe

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    narazie tylko, mam zamiar przeczytac ksiazke R. Monroe
    przeczytaj wszystkie
    goraco, szczerze polecam!
    ja ci tez moge troche swoich opowiedziec jezeli pozniej bedziesz chciała chociaz przy Monroe jestem przedszkolakiem jest jego nastepca róznież autor książek i jego przyjaciel - Bruce Moen

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żyjacy - mam go na fb chcociaz niewiele sie udziela

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak masz kase to jedz od razu tutaj ;)
    https://www.monroeinstitute.org/

‹‹ 10539 10540 10541 10542 10543 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ