35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór.
Dziś na tapecie czereśnie giganty. Uwielbiam, mogę się żywic tylko czereśniami i pić różowe wino.. Niech żyje lato!
dorbie, Heretyczka, peppapig, Sabina, Dziobak, Mega, efcia, stara.krycha, ania.g, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Dobry wieczór.
Dziś na tapecie czereśnie giganty. Uwielbiam, mogę się żywic tylko czereśniami i pić różowe wino.. Niech żyje lato!
A ja nie mogę normalnie zjeść, normalne porcje mnie wykonczaja, mam mniej miejsca, nie mogę oddychac i mnie wzdyma, wcale więcej nie jem, a przytyłam juz 4 kg, jak tak dalej pójdzie, to będę kulką
paszczakin, peppapig, Sabina, megan8, moremi, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Dobry wieczór.
A.Bursztyn, paszczakin, BISCA, peppapig, Sabina, Dziobak, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Ja też chcę!
A ja nie mogę normalnie zjeść, normalne porcje mnie wykonczaja, mam mniej miejsca, nie mogę oddychac i mnie wzdyma, wcale więcej nie jem, a przytyłam juz 4 kg, jak tak dalej pójdzie, to będę kulką
tez chce być kulkomdorbie, Sabina, moremi, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:Burszta, myslisz ze musi byc zazdrosna?
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3166177/Britain-s-jealous-woman-used-100-000-benefits-buy-THREE-X-box-consoles-husband-away-women.html
nooo...o takiego przystojniaka
szkoda tylko, ze moich podatkow...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 18:33
Heretyczka lubi tę wiadomość
-
W ogóle, musze się poskarzyc.. Dzieki Simbie uświadomiłam sobie, że dobrze było by mieć jakieś dokumenty dla dziecia. Jakbyśmy rzeczywiście pojechali do tej Polski. Więc wybraliśmy się do punktu usługowego gdzie robią zdjęcia. I pytam się czy można zrobić zdjęcie niemowlakowi.
Pan mi na to, że oczywiście. I że mam "posadzić" Adasia na krześle. Ja mu na to, że on nie siedzi jeszcze. Pan do mnie- to pani go trzyma. Usadzilam go jakoś na tym stołku, trzymam z przodu i z tyłu, młodemu głowa lata, za cholere w obiektyw nie patrzy.. W końcu ten gość pod jakimś dziwnym kątem strzelił to zdjęcie, Adam wygląda na nim jak troll z 3 brodami.
Nie ma mowy, że takie mu zdjęcie w pierwszy paszport wstawię.. Nie można zrobić dziecku zdjęcia na lezaco? W poniedziałek idę do teoretycznie profesjonalnego fotografa, zobaczymy jak ten se poradzi..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 20:44
dorbie, Sabina, Mega, efcia, stara.krycha, ania.g, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:niech rzyje wino!
A.jak wychodzę ze sklepu z fotelikiem samochodowym i dwoma 6-pakami wina, to trochę dziwnie.. Ale tu na szczęście nikt na to nie zwraca uwagi..
Heretyczka, dorbie, moremi, Mega, efcia, stara.krycha, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:A, Ewka, w temacie oobe- ostatnio mnie to interesuje, na takiego goscia w sieci trafilam- Darek Sugier, mowi jak nawiedzony ale moim zdaniem facet jest ok, co myslisz?
masz na mysli jego ostatnie video? nie te pierwsze? -
dorbie wrote:Ja też chcę!
Mi czereśnie nie szkodzą w żaden sposób. W genach mam zakodowane czereśnie i czosnek
Poza tym Dorbie, widzialysmy zdjęcia. Ty na koniec ciąży będziesz chudsza niż ja bezdorbie, Sabina, moremi, iwcia77, Mega, efcia, stara.krycha, ComeToMeBaby, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Mi czereśnie nie szkodzą w żaden sposób. W genach mam zakodowane czereśnie i czosnek
Poza tym Dorbie, widzialysmy zdjęcia. Ty na koniec ciąży będziesz chudsza niż ja bezstara.krycha lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:długo myslałam nad jego ostatnimi wypowiedziami w kontekście własnych doswiadczeń i mysle ze ze może miec racje w pewnych kwestiach...chociaz pewnie inni oobenautowcy by mnie zeżarli za to...
masz na mysli jego ostatnie video? nie te pierwsze?
ale ja sie nie znam, to byl moj pierwszy kontakt z tematem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:narazie tylko, mam zamiar przeczytac ksiazke R. Monroe
goraco, szczerze polecam!
ja ci tez moge troche swoich opowiedziec jezeli pozniej bedziesz chciała chociaz przy Monroe jestem przedszkolakiem jest jego nastepca róznież autor książek i jego przyjaciel - Bruce MoenBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny