35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjesli ktura chce sie wyspowiadać zawczasu z wieczornego sporzycia to pszyjmóje do 17stej
potem degóstuje mszalne
pobożnie pozdrawiam
A.Mega, Bursztyn, Reni, stara.krycha, moremi, dorbie, BISCA, macduska, Dziobak, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jedynie Krym, Chorwacja, Bułgaria, Grecja, Turcja są mnie w stanie odciągnąć od porównań...no jeszcze może Malediwy - ale to Bisca ma doświadczenie...
Morze włoskie dla mnie beznadziejne - ciepła lura z płaską plażą - idę kilometr tą plażą, a potem kolejny kilometr w morzu do kolan....w UK - w oceanie myślałam, że mi jaja urwie przysłowiowe, których nie mam - lodówka i wszyscy w piankach - więc żadna rewelacja...
Więc nie jest tak źle z tym Bałtykiem- sosnowe lasy, piękne plaże, grzyby, ryby..mmmmReni, Heretyczka, moremi, dorbie, Bozia3, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:jesli ktura chce sie wyspowiadać zawczasu z wieczornego sporzycia to pszyjmóje do 17stej
potem degóstuje mszalne
pobożnie pozdrawiam
A.
(siostra Czeslawa)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 15:43
Heretyczka, Reni, moremi, Mega, BISCA, macduska, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny nie wiem co na forum.
Cały czas siedzimy u mamy .Mama leży na ogólnej sali ,rozmawia ale ma kłopoty z pamięcia na razie nie może się ruszać za bardzo i wszystko na leżąco ,kilka razy miała już doplera.W poniedziałek chcę rozmawiać z lekarzem .Martwię się by jej sie nie pogorszyło.Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Witam dziewczyny nie wiem co na forum.
Cały czas siedzimy u mamy .Mama leży na ogólnej sali ,rozmawia ale ma kłopoty z pamięcia na razie nie może się ruszać za bardzo i wszystko na leżąco ,kilka razy miała już doplera.W poniedziałek chcę rozmawiać z lekarzem .Martwię się by jej sie nie pogorszyło.moremi, gosia7122, Mega, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Witam dziewczyny nie wiem co na forum.
Cały czas siedzimy u mamy .Mama leży na ogólnej sali ,rozmawia ale ma kłopoty z pamięcia na razie nie może się ruszać za bardzo i wszystko na leżąco ,kilka razy miała już doplera.W poniedziałek chcę rozmawiać z lekarzem .Martwię się by jej sie nie pogorszyło.
osobiście znam osoby po wylewach funkcjonujące całkiem niezle! ale to wymaga czasu..
trzymajcie sie cieplutko
stara.krycha, moremi, dorbie, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoszlam troche za rada Simby i wyszlam. Do fryzjera, nie na szoping. Chlop mnie kawe podal jak wrocilam. Poprawilam piwem i juz moge na niego paczec zwlaszcza, ze spi.
Heretyczka, moremi, Mega, BISCA, Sabina, Dziobak, macduska, efcia, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny