X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa a ja mam piękne wyniki a ciąży ni chuja.
    Przepraszam
    Uniosłam się. Przepraszam zapomnialam, że wyluzowalam i jest super.
    Idę szmacic lodówkę, to mi się polepszy

efcia, BISCA, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostało mi jeszcze prasowanie i pakowanie. Mąż dzwoni, że jednak będzie wcześniej 2 godz, wiec możemy wcześniej wyjechać. Ale jak to???? O.o
    muszę się chyba napić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 11:59

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, BISCA, Mega, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Bliska 77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie dzieki, fajna strona :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czy ja juz dzisiaj przepraszalam? Nie? A to pardon!
    A wezcie dajcie juz spokoj z tym przepraszaniem, jak zartowalam bylam z ta propozycja i do glowy mi nie przyszlo ze tak sie przyjmie ;)

Dzien dobry :)
    Mdli mnie, ale nie od przepraszania
    Nie, z powodu ciazy tez nie
    Wino czerwone pilam wczoraj na kolacje, jedyne po ktorym nie mam kaca i nie boli mnie glowa, a dzis jednak boli, i to po standardowych 2 lampkach, eh.

nick nieaktualny, moremi, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszta przepraszam
    Ssesese

Bursztyn, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dorbie, ja też mam problem z dobraniem kremu do twarzy. Kupuję krem i przez kilka dni jest ok a potem albo mnie skóra szczypie albo jest przesuszona. Był taki jeden krem jak byłam w ciąży z Marcelem, Bielenda dla mam w ciąży. Był w Rossmanie a teraz śladu po nim nie ma. Po nim nic mi nie wyskakiwało, miał też lekki filtr i przeciwdziałał powstawaniu przebarwień.
    Na te wypryski co masz teraz może pomóc sok z łopianu stosowany miejscowo, jest w aptece ale nie wiem czy łopian jest dozwolony w ciąży.
    Teraz jest taki Perfekta ale mi nie służy, od razu mnie twarz szczypie. Najlepszy Ziaja z wyciagiem z liści zielonej oliwki, ale szału nie ma. Też ok nagietkowy z Yves Roche tylko on mi służy z tej firmy.

ania.g lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a ja na Bałtyk :) - kto ma lepiej? ;)
    Sory Bozia. Bisca ma lepiej.

BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziobak - czy Ty wciąż swojego Adaśka karmisz cycem? I jak to teraz u Was wygląda w nocy?
    Cyc obecny. Jest do spania przed poludniem, troche w dzien, do usypiania na noc, raz w nocy. Ostatnio w dzien pil czesciej, bo byly upaly, wiec mam znowu cyc wiekszy. Noce jakby lepsze, ale Adas odtatnio spi niespokojnie, wije sie w lozku i najlepiej, kiedy czuje ktores z nas.
    Zamierzam karmic jeszcze jakis czas, bo nie mam mu co dac innego w zamian, w sensie, ze mleka.

nick nieaktualny, Bozia3, BISCA, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    a z jakiego względu? podaj co najmniej 3 powody :)

BISCA lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Zimno nad z Bałtykiem

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Zimno nad z Bałtykiem
    no to znaczy, ze wszystko gra i buczy ;D- zdziwilabym sie gdyby bylo inaczej :)

dzie dobry i zabieram sie za prasowanie...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, efcia, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a z jakiego względu? podaj co najmniej 3 powody :)
    woda mokrzejsza, powietrze cieplejsze, piasek suchszy

moremi, Mega, Dziobak, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    je tu kto?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaG, jest ten krem Bielenda, znalazlam go w aptekagemini.pl, ale na razie zakupilam z tej serii Palmer's co sa kosmetyki dla kobiet w ciąży z masłem kakaowym, sa rewelacyjne, więc spodziewam się tego tez po kremie do twarzy :-)

moremi, ania.g, ania.g, ania.g lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    woda mokrzejsza, powietrze cieplejsze, piasek suchszy
    jedynie Krym, Chorwacja, Bułgaria, Grecja, Turcja są mnie w stanie odciągnąć od porównań...no jeszcze może Malediwy - ale to Bisca ma doświadczenie...
    Morze włoskie dla mnie beznadziejne - ciepła lura z płaską plażą - idę kilometr tą plażą, a potem kolejny kilometr w morzu do kolan....w UK - w oceanie myślałam, że mi jaja urwie przysłowiowe, których nie mam - lodówka i wszyscy w piankach - więc żadna rewelacja...
    Więc nie jest tak źle z tym Bałtykiem- sosnowe lasy, piękne plaże, grzyby, ryby..mmmm :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, efcia, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Bozia, we Włoszech co prawda bylam na zachodnim wybrzeżu MorzeTyrenskie ciemny wulkaniczny piach tak parzyl stopy, ze nawet w klapkach było niefajnie. Morze jak zupa, cudnie było na Lazurowym, chociaż waskie plaże przy szosie, ale i były też cudeńka zatoczki itp. Chorwacja boska do kapania, ale zwiedzanie mnie nie zauroczylo, wszystko z białego kamienia. Teraz na Malcie liczę na zwiedzanie ale plaże sa kamieniste, dużo nie oczekuję i nie potrzebuje

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, moremi, efcia, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jedynie Krym, Chorwacja, Bułgaria, Grecja, Turcja są mnie w stanie odciągnąć od porównań...no jeszcze może Malediwy - ale to Bisca ma doświadczenie...
    Morze włoskie dla mnie beznadziejne - ciepła lura z płaską plażą - idę kilometr tą plażą, a potem kolejny kilometr w morzu do kolan....w UK - w oceanie myślałam, że mi jaja urwie przysłowiowe, których nie mam - lodówka i wszyscy w piankach - więc żadna rewelacja...
    Więc nie jest tak źle z tym Bałtykiem- sosnowe lasy, piękne plaże, grzyby, ryby..mmmm :)
    a Szkocja?
    chodzi mnie o widoki...no powiedz że pienkna, no powiedz ;)

moremi lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a Szkocja?
    chodzi mnie o widoki...no powiedz że pienkna, no powiedz ;)
    kurcze nie byłam w Szkocji, więc nie będę wymyślać..na zdjęciach piękna - ale to są zdjęcia - wszystko trzeba samemu doświadczyć - jeśli się chce ocenić...

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie popoludniowo :) Ja juz na finiszu sprzatania, zostalo mi najgorsze czyli odkurzanie, a wieczorem grill, moze troszke poprasuje ? :)

nick nieaktualny, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Witajcie popoludniowo :) Ja juz na finiszu sprzatania, zostalo mi najgorsze czyli odkurzanie, a wieczorem grill, moze troszke poprasuje ? :)
    nie zapomnij o wieczornej modlitwie

moremi, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

‹‹ 10536 10537 10538 10539 10540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ