35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zostało mi jeszcze prasowanie i pakowanie. Mąż dzwoni, że jednak będzie wcześniej 2 godz, wiec możemy wcześniej wyjechać. Ale jak to????
muszę się chyba napićWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 11:59
Sabina, dorbie, Bozia3, BISCA, Mega, macduska, ComeToMeBaby, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Czy ja juz dzisiaj przepraszalam? Nie? A to pardon!
Dzien dobry
Mdli mnie, ale nie od przepraszania
Nie, z powodu ciazy tez nie
Wino czerwone pilam wczoraj na kolacje, jedyne po ktorym nie mam kaca i nie boli mnie glowa, a dzis jednak boli, i to po standardowych 2 lampkach, eh.
Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dorbie, ja też mam problem z dobraniem kremu do twarzy. Kupuję krem i przez kilka dni jest ok a potem albo mnie skóra szczypie albo jest przesuszona. Był taki jeden krem jak byłam w ciąży z Marcelem, Bielenda dla mam w ciąży. Był w Rossmanie a teraz śladu po nim nie ma. Po nim nic mi nie wyskakiwało, miał też lekki filtr i przeciwdziałał powstawaniu przebarwień.
Na te wypryski co masz teraz może pomóc sok z łopianu stosowany miejscowo, jest w aptece ale nie wiem czy łopian jest dozwolony w ciąży.ania.g lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziobak - czy Ty wciąż swojego Adaśka karmisz cycem? I jak to teraz u Was wygląda w nocy?
Zamierzam karmic jeszcze jakis czas, bo nie mam mu co dac innego w zamian, w sensie, ze mleka.
Heretyczka, Bozia3, BISCA, dorbie, Sabina, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaG, jest ten krem Bielenda, znalazlam go w aptekagemini.pl, ale na razie zakupilam z tej serii Palmer's co sa kosmetyki dla kobiet w ciąży z masłem kakaowym, sa rewelacyjne, więc spodziewam się tego tez po kremie do twarzy
moremi, ania.g, ania.g, ania.g lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:woda mokrzejsza, powietrze cieplejsze, piasek suchszy
Morze włoskie dla mnie beznadziejne - ciepła lura z płaską plażą - idę kilometr tą plażą, a potem kolejny kilometr w morzu do kolan....w UK - w oceanie myślałam, że mi jaja urwie przysłowiowe, których nie mam - lodówka i wszyscy w piankach - więc żadna rewelacja...
Więc nie jest tak źle z tym Bałtykiem- sosnowe lasy, piękne plaże, grzyby, ryby..mmmmHeretyczka, Sabina, moremi, Arwena, paszczakin, macduska, efcia, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak Bozia, we Włoszech co prawda bylam na zachodnim wybrzeżu MorzeTyrenskie ciemny wulkaniczny piach tak parzyl stopy, ze nawet w klapkach było niefajnie. Morze jak zupa, cudnie było na Lazurowym, chociaż waskie plaże przy szosie, ale i były też cudeńka zatoczki itp. Chorwacja boska do kapania, ale zwiedzanie mnie nie zauroczylo, wszystko z białego kamienia. Teraz na Malcie liczę na zwiedzanie ale plaże sa kamieniste, dużo nie oczekuję i nie potrzebuje
Heretyczka, Sabina, Bozia3, moremi, efcia, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:jedynie Krym, Chorwacja, Bułgaria, Grecja, Turcja są mnie w stanie odciągnąć od porównań...no jeszcze może Malediwy - ale to Bisca ma doświadczenie...
Morze włoskie dla mnie beznadziejne - ciepła lura z płaską plażą - idę kilometr tą plażą, a potem kolejny kilometr w morzu do kolan....w UK - w oceanie myślałam, że mi jaja urwie przysłowiowe, których nie mam - lodówka i wszyscy w piankach - więc żadna rewelacja...
Więc nie jest tak źle z tym Bałtykiem- sosnowe lasy, piękne plaże, grzyby, ryby..mmmm
chodzi mnie o widoki...no powiedz że pienkna, no powiedzmoremi lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:a Szkocja?
chodzi mnie o widoki...no powiedz że pienkna, no powiedzHeretyczka, moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Witajcie popoludniowo
Ja juz na finiszu sprzatania, zostalo mi najgorsze czyli odkurzanie, a wieczorem grill, moze troszke poprasuje ?
moremi, Sabina, Mega, stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość