X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa a ja mam piękne wyniki a ciąży ni chuja.
    Przepraszam
    Uniosłam się. Przepraszam zapomnialam, że wyluzowalam i jest super.
    Idę szmacic lodówkę, to mi się polepszy

efcia, BISCA, Mega, macduska, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostało mi jeszcze prasowanie i pakowanie. Mąż dzwoni, że jednak będzie wcześniej 2 godz, wiec możemy wcześniej wyjechać. Ale jak to???? O.o
    muszę się chyba napić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 11:59

Sabina, dorbie, Bozia3, BISCA, Mega, macduska, ComeToMeBaby, Bliska 77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie dzieki, fajna strona :)

dorbie lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czy ja juz dzisiaj przepraszalam? Nie? A to pardon!
    A wezcie dajcie juz spokoj z tym przepraszaniem, jak zartowalam bylam z ta propozycja i do glowy mi nie przyszlo ze tak sie przyjmie ;)

Dzien dobry :)
    Mdli mnie, ale nie od przepraszania
    Nie, z powodu ciazy tez nie
    Wino czerwone pilam wczoraj na kolacje, jedyne po ktorym nie mam kaca i nie boli mnie glowa, a dzis jednak boli, i to po standardowych 2 lampkach, eh.

Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Burszta przepraszam
    Ssesese

Bursztyn, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dorbie, ja też mam problem z dobraniem kremu do twarzy. Kupuję krem i przez kilka dni jest ok a potem albo mnie skóra szczypie albo jest przesuszona. Był taki jeden krem jak byłam w ciąży z Marcelem, Bielenda dla mam w ciąży. Był w Rossmanie a teraz śladu po nim nie ma. Po nim nic mi nie wyskakiwało, miał też lekki filtr i przeciwdziałał powstawaniu przebarwień.
    Na te wypryski co masz teraz może pomóc sok z łopianu stosowany miejscowo, jest w aptece ale nie wiem czy łopian jest dozwolony w ciąży.
    Teraz jest taki Perfekta ale mi nie służy, od razu mnie twarz szczypie. Najlepszy Ziaja z wyciagiem z liści zielonej oliwki, ale szału nie ma. Też ok nagietkowy z Yves Roche tylko on mi służy z tej firmy.

ania.g lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a ja na Bałtyk :) - kto ma lepiej? ;)
    Sory Bozia. Bisca ma lepiej.

BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziobak - czy Ty wciąż swojego Adaśka karmisz cycem? I jak to teraz u Was wygląda w nocy?
    Cyc obecny. Jest do spania przed poludniem, troche w dzien, do usypiania na noc, raz w nocy. Ostatnio w dzien pil czesciej, bo byly upaly, wiec mam znowu cyc wiekszy. Noce jakby lepsze, ale Adas odtatnio spi niespokojnie, wije sie w lozku i najlepiej, kiedy czuje ktores z nas.
    Zamierzam karmic jeszcze jakis czas, bo nie mam mu co dac innego w zamian, w sensie, ze mleka.

Heretyczka, Bozia3, BISCA, dorbie, Sabina, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    a z jakiego względu? podaj co najmniej 3 powody :)

BISCA lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Zimno nad z Bałtykiem

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Zimno nad z Bałtykiem
    no to znaczy, ze wszystko gra i buczy ;D- zdziwilabym sie gdyby bylo inaczej :)

dzie dobry i zabieram sie za prasowanie...

Sabina, dorbie, moremi, efcia, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a z jakiego względu? podaj co najmniej 3 powody :)
    woda mokrzejsza, powietrze cieplejsze, piasek suchszy

moremi, Mega, Dziobak, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    je tu kto?

dorbie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaG, jest ten krem Bielenda, znalazlam go w aptekagemini.pl, ale na razie zakupilam z tej serii Palmer's co sa kosmetyki dla kobiet w ciąży z masłem kakaowym, sa rewelacyjne, więc spodziewam się tego tez po kremie do twarzy :-)

moremi, ania.g, ania.g, ania.g lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    woda mokrzejsza, powietrze cieplejsze, piasek suchszy
    jedynie Krym, Chorwacja, Bułgaria, Grecja, Turcja są mnie w stanie odciągnąć od porównań...no jeszcze może Malediwy - ale to Bisca ma doświadczenie...
    Morze włoskie dla mnie beznadziejne - ciepła lura z płaską plażą - idę kilometr tą plażą, a potem kolejny kilometr w morzu do kolan....w UK - w oceanie myślałam, że mi jaja urwie przysłowiowe, których nie mam - lodówka i wszyscy w piankach - więc żadna rewelacja...
    Więc nie jest tak źle z tym Bałtykiem- sosnowe lasy, piękne plaże, grzyby, ryby..mmmm :)

Heretyczka, Sabina, moremi, Arwena, paszczakin, macduska, efcia, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Bozia, we Włoszech co prawda bylam na zachodnim wybrzeżu MorzeTyrenskie ciemny wulkaniczny piach tak parzyl stopy, ze nawet w klapkach było niefajnie. Morze jak zupa, cudnie było na Lazurowym, chociaż waskie plaże przy szosie, ale i były też cudeńka zatoczki itp. Chorwacja boska do kapania, ale zwiedzanie mnie nie zauroczylo, wszystko z białego kamienia. Teraz na Malcie liczę na zwiedzanie ale plaże sa kamieniste, dużo nie oczekuję i nie potrzebuje

Heretyczka, Sabina, Bozia3, moremi, efcia, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jedynie Krym, Chorwacja, Bułgaria, Grecja, Turcja są mnie w stanie odciągnąć od porównań...no jeszcze może Malediwy - ale to Bisca ma doświadczenie...
    Morze włoskie dla mnie beznadziejne - ciepła lura z płaską plażą - idę kilometr tą plażą, a potem kolejny kilometr w morzu do kolan....w UK - w oceanie myślałam, że mi jaja urwie przysłowiowe, których nie mam - lodówka i wszyscy w piankach - więc żadna rewelacja...
    Więc nie jest tak źle z tym Bałtykiem- sosnowe lasy, piękne plaże, grzyby, ryby..mmmm :)
    a Szkocja?
    chodzi mnie o widoki...no powiedz że pienkna, no powiedz ;)

moremi lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a Szkocja?
    chodzi mnie o widoki...no powiedz że pienkna, no powiedz ;)
    kurcze nie byłam w Szkocji, więc nie będę wymyślać..na zdjęciach piękna - ale to są zdjęcia - wszystko trzeba samemu doświadczyć - jeśli się chce ocenić...

Heretyczka, moremi, dorbie lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie popoludniowo :) Ja juz na finiszu sprzatania, zostalo mi najgorsze czyli odkurzanie, a wieczorem grill, moze troszke poprasuje ? :)

stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Witajcie popoludniowo :) Ja juz na finiszu sprzatania, zostalo mi najgorsze czyli odkurzanie, a wieczorem grill, moze troszke poprasuje ? :)
    nie zapomnij o wieczornej modlitwie

moremi, Sabina, Mega, stara.krycha, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

‹‹ 10536 10537 10538 10539 10540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ