35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya wiesz że to estetyczne postzreganie ludzi możźe cie bardzo unieszczęśliwić za jakies 20 lat ?Bursztyn wrote:lubie estetyke
nie napisze, ze lubie otaczac sie pieknymi przemiotami bo w tym kontekscie wywolaloby to burze
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
no, a poza tym, kiedy ide sobie ulica badz jade autobusem moge ich postrzegac tylko w taki sposob, bo raczej duchowe poznanie byloby niewykonalneHeretyczka wrote:a wiesz że to estetyczne postzreganie ludzi możźe cie bardzo unieszczęśliwić za jakies 20 lat ?

wiec chcialabym chociaz oko nacieszyc, ale niestety....
Reni, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynieważne , kompletnie niewazne jak dla mnieBursztyn wrote:no, a poza tym, kiedy ide sobie ulica badz jade autobusem moge ich postrzegac tylko w taki sposob, bo raczej duchowe poznanie byloby niewykonalne
wiec chcialabym chociaz oko nacieszyc, ale niestety....
..to poznawanie innych osobników, czy to duchowo czy nieduchowo
-
ojej, no przeciez wiadomo ze nie ma bezposredniego zwiazku, chodzilo mi o to ze wydajesz mi sie ostatnio troche "zdechla" i przygnebiona, szczescie od Ciebie nie bije a do tego brak zainteresowania sexemHeretyczka wrote:to nie ma nic wspólnego z poczuciem szczęścia

tak po prostu, ogolnie zauwazam roznice
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
to, zejestem na scislej diecie- bedac mzezatkaHeretyczka wrote:nieważne , kompletnie niewazne jak dla mnie
..to poznawanie innych osobników, czy to duchowo czy nieduchowo
nie oznacza ze ludzie nie istnieja dookola, ja bardzo lubie poznawac- zostaje mi tylko duchowo badz jedynie wizualnie
Heretyczka, megan8, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno cóz , mam problemy z którymi musze sie borykaćBursztyn wrote:ojej, no przeciez wiadomo ze nie ma bezposredniego zwiazku, chodzilo mi o to ze wydajesz mi sie ostatnio troche "zdechla" i przygnebiona, szczescie od Ciebie nie bije a do tego brak zainteresowania sexem
tak po prostu, ogolnie zauwazam roznice
ale jestem szczęśliwa mimo wszystko..
byle do przodu!
Bursztyn, Sabina, moremi, Mega, efcia, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysiostro, nie ściemniaj tylko gadaj - prasujesz czy nie tunajt?Bursztyn wrote:to, zejestem na scislej diecie- bedac mzezatka
nie oznacza ze ludzie nie istnieja dookola, ja bardzo lubie poznawac- zostaje mi tylko duchowo badz jedynie wizualnie 
bo zbliza sie osiemnasta na zegarku jak w pysk szczelił
Bursztyn, Sabina, Dziobak, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Możesz mi wytłumaczyć o co chodzi? Za krótko tu jestem i jeszcze nie bardzo kumata ?

jak to o co jak wiadomo o co
o pacierz osób religijnych
obowiązkowy
myślisz że jak posiedzisz dłużej to coś sie zmieni?
BISCA, Sabina, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny