35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorbie, jak tylko pojawiła mi się druga broda to przestałam się ważyć. Podejrzewam, że mam jakieś 10 kg na plusie. No i chuj.
megan8, Heretyczka, kapturnica, Sabina, iwcia77, dorbie, Mega, efcia, macduska, stara.krycha, Bozia3, ComeToMeBaby, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:naprawde postzregasz to jako problem?
moremi, iwcia77, Mega, efcia, macduska, stara.krycha, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dorbie, jak tylko pojawiła mi się druga broda to przestałam się ważyć. Podejrzewam, że mam jakieś 10 kg na plusie. No i chuj.
Ciekawe gdzie Ty masz ta druga brodę. Do Belgii jej nie zabrałas..kapturnica, Sabina, iwcia77, dorbie, Mega, efcia, stara.krycha, ComeToMeBaby, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dorbie, jak tylko pojawiła mi się druga broda to przestałam się ważyć. Podejrzewam, że mam jakieś 10 kg na plusie. No i chuj.
brzuch- sama klasa i wdziekkapturnica, Sabina, iwcia77, dorbie, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Wszyscy tak mają?
moremi, Sabina, Mega, efcia, stara.krycha, ComeToMeBaby, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dorbie, jak tylko pojawiła mi się druga broda to przestałam się ważyć. Podejrzewam, że mam jakieś 10 kg na plusie. No i chuj.
Ja bym tak chciala jak w poprzedniej ciąży do 63kg dociagnac, ale zaczynalam wtedy od 50, teraz od 53, chociaż wiem, że zrzuce potem, bo mi zawsze szybko schodziło przy moim trybie życia i karmieniu piersią. Ale nie chcialabym byc kulką, nie te lata, juz jak się objem to mnie plecy w piersiowym bolą.
-
paszczakin wrote:No przecież pisze, ze no i chuj.. To chyba nie postrzega, ale mogę się mylić
Chociaż oczywiście wolałabym za dużo nie przytyc, bo wymieniać całą garderobę to jest przykre.dorbie, stara.krycha lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Naprawde? Ale chyba miałaś wcześniej niedowage
Ja bym tak chciala jak w poprzedniej ciąży do 63kg dociagnac, ale zaczynalam wtedy od 50, teraz od 53, chociaż wiem, że zrzuce potem, bo mi zawsze szybko schodziło przy moim trybie życia i karmieniu piersią. Ale nie chcialabym byc kulką, nie te lata, juz jak się objem to mnie plecy w piersiowym bolą.
Sabina, Mega, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Dorbie, miesiąc temu ważyłam 60. Startowałam od 56 (przytyłam tuż przed ciążą i miałam się właśnie ograniczać z jedzeniem). Teraz naprawdę wolę nie myśleć ile ważę. W każdym razie niedowagi nie miałam
i wyssie tuszcz
Sabina, Mega, efcia, dorbie, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:przeczytaj wszystkie
goraco, szczerze polecam!
ja ci tez moge troche swoich opowiedziec jezeli pozniej bedziesz chciała chociaz przy Monroe jestem przedszkolakiem jest jego nastepca róznież autor książek i jego przyjaciel - Bruce Moen
ale chcialabym tez pogadac o tym
to jak przyjedziecie do UKWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 21:23
Heretyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny