35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
stara.krycha wrote:Wezcie wstancie ktos i zelazko wlaczcie! Co tak sama bede? Az tak perfekcyjna nie chce byc!
Ale z tym wqrwem na chłopa to nie jestes sama. Tak mnie wczoraj wkurzył, ze poszłam spać, rano sie szybko zebrał do pracy, przynajmniej nie musze go oglądać.
U mnie szaro i grzmi, ale gorąco
Mam zamiar zrobic porządek w ciuchach u siebie i Młodej, trzeba poprzeglądać dokładnie i letnie, i zimowe
Miłego baby...stara.krycha, ania.g, efcia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Mysle ze sama sobie poradze z tym, musze to tylko przetrawic i zaczac cieszyc sie tym co mam. Mam przeciez dziecka dla ktorego musze zyc i je wychowac
stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Dobra, ja się nie znam na atopii, ale się wypowiem.
Chyba do higienistki trzeba się udać. Ona tam jakieś swoje sposoby ma. Coś pisała o La Roche-Posay linia Lipikur (jak źle piszę, to mnie popraw Dziobak).
W każdym razie my taki żel do mycia kupujemy do mycia twarzy, mimo że atopowcami nie jesteśmy. Za to mężowi się bardzo cera poprawiła.
Bliska, a tą serię kosmetyków Dexeryl przerobilas?moremi, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry bardzo
mimo iż o 5 rano zalało mnie morze czerwone to i tak mam dobry humor
nie mialam PMS
pierwszy raz od baaaaardzo dawna w pierwszy dzien @ nie potrzebuje ketanolu
no i cykl iście książkowy - 28dni
żyć nie umierać
miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 11:22
BISCA, dorbie, moremi, Sabina, Mega, megan8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyyesenia wrote:Kapturnica wczoraj dziewczyny pisaly ze znasz sie na wynikach badan, czy moje FSH 10 jest duze?
Poczytaj sobie. Bardzo fajnie napisane
Daje nadzieję
Co dla mnie też ważne, kobiety z niskim AMH mogą miec taki wynik całe życie i miec dzieci. No ja przy AMH 0,3 zaszłam w ciążę i ciąża rozwija się prawidłowoefcia, ania.g, Sabina, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Dzien dobry bardzo
mimo iż o 5 rano zalało mnie morze czerwone to i tak mam dobry chumor
nie mialam PMS
pierwszy raz od baaaaardzo dawna w pierwszy dzien @ nie potrzebuje ketanolu
no i cykl iście książkowy - 28dni
żyć nie umierać
miłego dniaefcia, dorbie, BISCA, moremi, kapturnica, Bursztyn, Mega, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorbie, ja też mam problem z dobraniem kremu do twarzy. Kupuję krem i przez kilka dni jest ok a potem albo mnie skóra szczypie albo jest przesuszona. Był taki jeden krem jak byłam w ciąży z Marcelem, Bielenda dla mam w ciąży. Był w Rossmanie a teraz śladu po nim nie ma. Po nim nic mi nie wyskakiwało, miał też lekki filtr i przeciwdziałał powstawaniu przebarwień.
Na te wypryski co masz teraz może pomóc sok z łopianu stosowany miejscowo, jest w aptece ale nie wiem czy łopian jest dozwolony w ciąży.Sabina, dorbie lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny