35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:no wiesz...u mnie to już nawet ostatnim dzwonkiem nie można nazwać....chyba ostatni oddech kaczuchy...
A u mnie to kwestia finansow, niestetySabina, Bozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry nie powiem i bede jojczec od rana. Bo mnie chlop wqrwia wszystkim, tym ze jest najbardziej. Nie mam cierpliwosci.... Prasowac mi sie chce! I bede. Bo tak!
Bliska 77, Sabina, Heretyczka, moremi, kapturnica, Mega, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Dzien dobry nie powiem i bede jojczec od rana. Bo mnie chlop wqrwia wszystkim, tym ze jest najbardziej. Nie mam cierpliwosci.... Prasowac mi sie chce! I bede. Bo tak!
i.mi pomozesz
stara.krycha, moremi, Simba, kapturnica, Mega, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Dzien dobry nie powiem i bede jojczec od rana. Bo mnie chlop wqrwia wszystkim, tym ze jest najbardziej. Nie mam cierpliwosci.... Prasowac mi sie chce! I bede. Bo tak!
i prasujstara.krycha, Simba, Sabina, Mega, BISCA, efcia, Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:yesenia - jak nie wyluzujesz to zwariujesz....idź do psychologa - może Ci pomoże odnaleść jeszcze jakieś inne cele w życiu oprócz dziecka - bo u Ciebie to jak jakaś obsesja....
Przepraszam
Bry
Ja też nie wstaje, bo kot na mnie leży. Jeden tylko. Ufffi letrox wzięłam przed chwilą, więc i tak jeść nie mogę.
Yasenia, nie wiem co Ty czytałaś. Ja tam żadnego śluzu nie pamiętam. Później w ciąży może być go dużo, ale dwa dni po owulacji? Weź się weź w garść i idź do tego psychologa.stara.krycha, macduska, Bozia3, Simba, kapturnica, Mega, BISCA, efcia, Bursztyn, Bliska 77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bliska 77 wrote:Bedzie dobrze, fajnie ze nie masz cisnienia ale sama wiesz, ze nigdy nic nie wiadomo, przyznam sie do czegos, tez coraz czesciej rozmyslam o kolejnej dzidzi ale niestety, musze twardo stapac po ziemi
Brzuszek jeszcze przeżyłam, ale "dzidzi"? I to tak z rana? Idź się kawy napij i wróć.stara.krycha, Bozia3, Simba, kapturnica, Mega, BISCA, efcia, Bursztyn, Bliska 77, megan8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra, ja się nie znam na atopii, ale się wypowiem.
Chyba do higienistki trzeba się udać. Ona tam jakieś swoje sposoby ma. Coś pisała o La Roche-Posay linia Lipikur (jak źle piszę, to mnie popraw Dziobak).
W każdym razie my taki żel do mycia kupujemy do mycia twarzy, mimo że atopowcami nie jesteśmy. Za to mężowi się bardzo cera poprawiła.stara.krycha, Simba, Dziobak, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry
Wiecie co moja najstarsza wczoraj odwaliła? Wróciła od babci( mojej byłej teściowej) z kotem. Wciskała mi kit że właśnie znalazła go na ulicy i ona wcale nie chce go zatrzymać ale przecież go nie wyrzuci. Od razu wyczułam ściemę bo kot był bardzo zadbany i ona wcześniej już odwalała takie numery tylko z psami. Jakiś czas temu chciała kota i jej powiedziałam że tylko wyłącznie wtedy kiedy przez min. miesiąc udowodni że potrafi odpowiedzialnie zajmować się zwierzakami które mamy. Nawet nie chciało jej się próbować więc ostatnio jej powiedziałam że nie mam mowy o kocie. W trakcie awantury okazało się że swojej babci powiedziała że ja się zgadzam na kota, babcia nie chciała powiedzieć skąd go mają. Argumentem babci było " no zgódź się, zobacz jaka teraz jest młodzież, pałęta się pijana po krzakach a L jest taka grzeczna..." Zadzwoniłam do jej ojca żeby interweniował i wymusił na swojej matce adres skąd kota wzięły. Mój były strasznie się wkurzył że córka tak nakłamała i że ze swoją babcią za naszymi plecami wykonała taki numer. Wszystko bardzo długo trwało, więc kazałam jej iść i zapytać sąsiadów czy nie chcą kota. A ona wysłała z tym kotem swoją młodszą 8 letnią siostrę. Zdążyliśmy zauważyć jak młoda sama z tym kotem wychodzi. W końcu poszły razem. Wróciły bez kota bo sąsiad go z chęcią wziął. Starsza córka mega foch i postanowiła się do babci po nocy ewakuować. Musiałam się z nią szarpać żeby jej nie wypuścić...
Trochę bez ładu i składu to opisałam ale jeszcze we mnie kipi. Kociak był cudowny jak z reklamy whiskasa i z ciężkim sercem kazałam go oddać. Musiałam bo wiedziałam że jak zostanie to córka niczego się w ten sposób nie nauczy a ja będę miała kolejnego zwierzaka na głowie. Jest mi przykro że mnie tak oszukała i jeszcze zrobiła z siebie biedną sierotkę bo mama jej kolejnej zachcianki nie chce spełnić...
stara.krycha, Simba, kapturnica, macduska, Mega, BISCA, Sabina, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnySpac mnie sie zachcialo, ale jednoczesnie chce mi sie tu byc z Wami. Bo Wy takie dobre i pomocne z rana, zwlaszcza Morek i Bozia. Tez bym pomogla kolezance, ale nie prowadze wolontariatu w lykendy. Niech sie zglosi w poniedzialek.
moremi, Simba, Dziobak, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ania, spokojnie. Dobrze zrobiłaś. Żadne zwierzę nie jest zabawką. Jak córka chce, to mogę jej białego pluszowego kotka wysłać.
Swoją drogą to babcia też nieodpowiedzialna. Dobrze, że chociaż były mąż stanął po Twojej stronie.stara.krycha, Simba, kapturnica, Dziobak, Mega, ania.g, BISCA, Sabina, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jaka to radocha odnaleźć coś z rana
Przepraszam
Bry
Ja też nie wstaje, bo kot na mnie leży. Jeden tylko. Ufffi letrox wzięłam przed chwilą, więc i tak jeść nie mogę.
Yasenia, nie wiem co Ty czytałaś. Ja tam żadnego śluzu nie pamiętam. Później w ciąży może być go dużo, ale dwa dni po owulacji? Weź się weź w garść i idź do tego psychologa.stara.krycha, moremi, Mega, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny