X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za wcześnie

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Za wcześnie
    to kiedy - żebym do tego czasu mogła spać spokojnie.....poniedziałek?

Sabina, moremi, Simba, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    yesenia - jak nie wyluzujesz to zwariujesz....idź do psychologa - może Ci pomoże odnaleść jeszcze jakieś inne cele w życiu oprócz dziecka - bo u Ciebie to jak jakaś obsesja....
    Dokladnie tak

stara.krycha lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aguś ja nie pomogę - bo nigdy nie miałam absolutnie żadnych problemów ze skórą i- no może czasami robi mi się łupież - jak kupię jakieś durne reklamowane szampony...no i tyle...a i 2 razy w życiu miałam wszy - raz na kolonii złapałam, a drugi raz - jak miałam praktyki w przedszkolu od dzieciaków...:)

Bliska 77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska współczuję bardzo. U mnie co prawda tylko pies ma atopie, ale ostatnio było tak źle, że płakałam jak go smarowalam. Teraz jest najgorszy czas
    Chyba pozostaje przeczekać.

Bliska 77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    aguś ja nie pomogę - bo nigdy nie miałam absolutnie żadnych problemów ze skórą i- no może czasami robi mi się łupież - jak kupię jakieś durne reklamowane szampony...no i tyle...a i 2 razy w życiu miałam wszy - raz na kolonii złapałam, a drugi raz - jak miałam praktyki w przedszkolu od dzieciaków...:)
    A ja lupiezu nigdy nie mialam, a wszy tez dwa razy :-)
    Raz zlapalam na basenie a drugi raz u fryzjera, fajowo bylo :-)

Bozia3, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska a biorezonanse? O takich wynalazkach też słyszałam, że pomagają

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia mam betę w piątek zrobić

stara.krycha, moremi, Simba, kapturnica, Mega, dorbie, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia mam betę w piątek zrobić
    czyli jeszcze tydzień? wa mać..na zawał zejdę..

moremi, Simba, Mega, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bliska współczuję bardzo. U mnie co prawda tylko pies ma atopie, ale ostatnio było tak źle, że płakałam jak go smarowalam. Teraz jest najgorszy czas
    Chyba pozostaje przeczekać.
    No my niestety wszyscy, maz najgorzej, starsza corka ma na udach ale tak do ogarniecia, mlodsza na brodzie a ja na rekach, popekana skorq to jest to, malina po prostu
    Kurde nie moge pisac, bo dziecko mnie lize po twarzy, chyba za duzo przebywa z psem...

Reni, Bozia3, stara.krycha, ania.g, macduska, moremi, Simba, Mega, Arwena, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bliska a biorezonanse? O takich wynalazkach też słyszałam, że pomagają
    Dzieki za podpowiedz, zorientuje sie

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Zero litości zero . My w końcu na kozetce u Burszty skończymy. Przez to czekanie.

Bliska 77, Bozia3, moremi, Simba, kapturnica, Mega, efcia, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Trzeba wytrzymac, zajac sie czyms i wytrzymac, a tak w ogole Ty kiedy?????

Sabina, stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    A ja lupiezu nigdy nie mialam, a wszy tez dwa razy :-)
    Raz zlapalam na basenie a drugi raz u fryzjera, fajowo bylo :-)
    taak też miło wspominam....ja mam bardzo dosyć gęste włosy i miałam długie....to był kosmos - mama nie chciała mi obciąć - więc po kuracji tymi śmierdzielami - co wieczór wyczesywała mi grzebieniem gnidy zdechłe...masakra...

Bliska 77, Sabina, moremi, kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Zero litości zero . My w końcu na kozetce u Burszty skończymy. Przez to czekanie.
    Tak tak, Reni nakreca interes dla Burszty, zyskami sie podziela :-)

Bozia3, Sabina, stara.krycha, moremi, kapturnica, Mega, BISCA, efcia, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    taak też miło wspominam....ja mam bardzo dosyć gęste włosy i miałam długie....to był kosmos - mama nie chciała mi obciąć - więc po kuracji tymi śmierdzielami - co wieczór wyczesywała mi grzebieniem gnidy zdechłe...masakra...
    U mnie bylo podobnie, pamietam ze ocet poszedl w ruch ale wlosy byly po nim cudownie smierdzace ale rowniez cudownie blyszczace, to byly czasy...

Bozia3, moremi, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Witam się dyzurowo :-) Małgos, mym kobiety pracujące ;-)
    Kapta, zamienię się na upały :-) u nas caly czas 20-23 i ten zimny wiatr. Wczoraj poszliśmy na Starówkę, niby gorące słońce, ale takie przeciągi, że zmarzlismy. Za to zjadłam sobie moja ulubiona zupę kukurydziana w Pueblo, fajnie tam :-)
    Mąż przywiózł z gór taki pyszny Bundz, wciągnęłam sporo i zaczęłam się zastanawiać czy on z mleka pasteryzowanego, ale K. mówi, że jak się robi ten bundz, jak twaróg przecież, to trzeba mleko doprowadzić do wrzenia, więc w tej temp szybciej dochodzi do wybicia bakterii.

Yesenia, wiem jak to jest, jak się bardzo chce i nic albo czekać trzeba. Poluzuj, ćwicz się, zaczęłas, skończ, nie możesz teraz się poddać, ale nie może to zawładnąć Twoim życiem, wpadniesz w obsesję i zostaniesz sama, poczujesz, że z bliskimi nic Cię nie łączy, oni będą mieli swoje sprawy. Myśl o swoim celu, ale zrób sobie plan, podziel miesiąc na części.
    Też miałam sucho po Clostilbegyt, uzywalam żelu Conceive tego w aplikatorze dowcipnym.
    Nie poddawaj się i nie wkręcaj

Bliska 77, Bozia3, macduska, moremi, kapturnica, Mega, efcia, megan8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Trzeba wytrzymac, zajac sie czyms i wytrzymac, a tak w ogole Ty kiedy?????
    jakoś nie mam parcia, no i wiara w gruzach....czekam na @ - jeśli nie dostanę, to w poniedziałek zatestuję - ale jakoś realnie nie liczę na wiele...no i strach mam w sobie - jak sobie pomyślę - jakby co - to co mnie czeka...

Bliska 77, macduska, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jakoś nie mam parcia, no i wiara w gruzach....czekam na @ - jeśli nie dostanę, to w poniedziałek zatestuję - ale jakoś realnie nie liczę na wiele...no i strach mam w sobie - jak sobie pomyślę - jakby co - to co mnie czeka...
    Bedzie dobrze, fajnie ze nie masz cisnienia ale sama wiesz, ze nigdy nic nie wiadomo, przyznam sie do czegos, tez coraz czesciej rozmyslam o kolejnej dzidzi ale niestety, musze twardo stapac po ziemi

Bozia3, Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Bedzie dobrze, fajnie ze nie masz cisnienia ale sama wiesz, ze nigdy nic nie wiadomo, przyznam sie do czegos, tez coraz czesciej rozmyslam o kolejnej dzidzi ale niestety, musze twardo stapac po ziemi
    no wiesz...u mnie to już nawet ostatnim dzwonkiem nie można nazwać....chyba ostatni oddech kaczuchy...;)

Bliska 77, Sabina, moremi, Simba, kapturnica, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 10532 10533 10534 10535 10536 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ