35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Hmmm.... To juz nie wiem jak Ci pomoc... Moze jakas lampka nocna chociaz? O! Albo telewizor! Tyz swieci!
telewizor u mnie gra jak najęty, to usypianka mojego małża
stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Przezierność karku 1,2 i uwidoczniona kość nosowa. Praca serca prawidłowa, są śliczne rączki i nóżki ( musiałam zdrobnić ). Maluch bardzo się panu doktorowi podobał pod względem rozwoju i parametrów. Powiedział że nie ma się o co przyczepić
Małe bardzo się wierciło i bafanie trwało dosyć długo.Krew na test pappa pobrana i w związku z tym opis usg i zdjęcia zostały u lekarza. Jak będzie wynik opisany to zadzwonią.
Dziękuję Wam za wszelkie kciuki, bardzo mi się przydały
Jednak się zdecydowalas na PAPPAMega, moremi, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Mojego tez! Blizniaki?
ten typ tak ma
Simba, stara.krycha, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Do rozowej zjadlam: plasterek sera z keczupem, dwa plasterki szynki z musztarda i garsc czeresni. Boje sie isc spac!
dobrze ze kibel niedaleko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 23:22
stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:gdzie jestem ?
ja nawet nie wiem ze zyjeprzemeczona jakas jestem, upaly mi dokuczaja, kolana mnie bola, gotuje papki, mam stos prasowania z 3 tygodni..praktycznie nie mamy juz w czym chodzic..., zapominam o wszystkim ...
witam siestara.krycha, Mega, moremi, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Ja na luziku w sypialni z fonem, a z kanapy dobiegaja dzwieki...
Simba ty nie spisz jeszcze? Prasujesz?stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
Kraaaaakonkaaaa! Gdzieś ty? Piątek jest, nocna zmiana potrzebna
kurka, dupsko trza umyć, seks jakiś był zaplanowany, a tu ta 3 koszulka mnie wykończyła totalnie....stara.krycha, Simba, moremi, megan8, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Chrapie? E, zdaje ci sie, oni nigdy nie chrapią, to na pewno sąsiad zapomniał wywiercić dziurę w ścianie, na pewno
Simba ty nie spisz jeszcze? Prasujesz?
Nie prasuje. Wyprasowalam jedno jasne pełne, ktore miało byc prawdopodobnie najlepszym piwem na świecie no i marne, marne naprawde. Buk mnie pokarał ze zdradziłam belgijskie browary.Mega, moremi, stara.krycha, macduska, Sabina, Dziobak, efcia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kraaaaakonkaaaa! Gdzieś ty? Piątek jest, nocna zmiana potrzebna
kurka, dupsko trza umyć, seks jakiś był zaplanowany, a tu ta 3 koszulka mnie wykończyła totalnie....Mega, stara.krycha, Sabina, moremi lubią tę wiadomość