35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
yesenia wrote:Malgos dokładnie , mi się wydaje że u mnie w miarę jest ok, owulkę czuję co miesiąc i to bardzo dobrze, badania męża dobre , mam trochę za wysokie TSH i FSH 10 czy to bardzo źle??
efcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
yesenia wrote:Proszę napicie mi jak sobie radzicie ze staraniami, czy się leczycie , ile się staracie i jak to wszystko wytrzymujecie ?!!
Ale w końcu i dla nas zaświeci słońcestara.krycha, malgos741, efcia, Simba, macduska, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Proszę napicie mi jak sobie radzicie ze staraniami, czy się leczycie , ile się staracie i jak to wszystko wytrzymujecie ?!!
u mnie zaraz 44 cykl starań
z pól roku temu odpuścilam na maxa i niespodzinka - byla ciąża w marcu, ale krwiak mi ja zabrał
dalej mam luza i wierze ze w koncu sie udamalgos741, Mega, stara.krycha, megan8, Simba, macduska, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:stara.krycha
Mega mam nadzieję że szybciej się uda!efcia lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
stara.krycha wrote:A jak nie to pojdziemy na solarium
stara.krycha, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Ja tez prasuje, ale cos slabo u mnie z kondycja... Ledwo zaczelam, a juz jakies nogi ciezkie, musialam normalnie zalec na sofie...
wyszłaś z wprawy
ale nie mart sie Dziobaku my ci pomożemy odzyskać kondycjemalgos741, stara.krycha, Mega, Dziobak, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja tez prasuje, ale cos slabo u mnie z kondycja... Ledwo zaczelam, a juz jakies nogi ciezkie, musialam normalnie zalec na sofie...
efcia, stara.krycha, kapturnica, Mega, Dziobak, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
az wyciągnęłam 3 koszulkę z wrażenia
malgos741, stara.krycha, Dziobak, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dobra spadam do łoża bo trza jutro do roboty pobudka o 7mej .. dobrej nocki
ps, z Mankiem jest już superMega, stara.krycha, Dziobak, Simba, Aasiula, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Dobra spadam do łoża bo trza jutro do roboty pobudka o 7mej .. dobrej nocki
ps, z Mankiem jest już super
Ale ze w sobotę o 7 wstajesz? Toz to profanacja ogromna!malgos741, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Malgos to super
Ale ze w sobotę o 7 wstajesz? Toz to profanacja ogromna!Mega, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017