35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie mam pojęcia, Kapta w tym dobra jest...yesenia wrote:Malgos dokładnie , mi się wydaje że u mnie w miarę jest ok, owulkę czuję co miesiąc i to bardzo dobrze, badania męża dobre , mam trochę za wysokie TSH i FSH 10 czy to bardzo źle??
efcia lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Po 2 latach to już z górkiyesenia wrote:Proszę napicie mi jak sobie radzicie ze staraniami, czy się leczycie , ile się staracie i jak to wszystko wytrzymujecie ?!!

Ale w końcu i dla nas zaświeci słońce
nick nieaktualny, malgos741, efcia, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehehe dobremalgos741 wrote:czasami trzeba wyluzować a to pomaga

nick nieaktualny, malgos741, efcia, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Proszę napicie mi jak sobie radzicie ze staraniami, czy się leczycie , ile się staracie i jak to wszystko wytrzymujecie ?!!
u mnie zaraz 44 cykl starań
z pól roku temu odpuścilam na maxa i niespodzinka - byla ciąża w marcu, ale krwiak mi ja zabrał
dalej mam luza i wierze ze w koncu sie uda
malgos741, Mega, nick nieaktualny, megan8, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
I tego się trzymajmyyesenia wrote:stara.krycha

Mega mam nadzieję że szybciej się uda!
efcia lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Kurde, zawsze mam jakoś nie po drodze, no!stara.krycha wrote:A jak nie to pojdziemy na solarium

nick nieaktualny, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
Ja tez prasuje, ale cos slabo u mnie z kondycja... Ledwo zaczelam, a juz jakies nogi ciezkie, musialam normalnie zalec na sofie...
malgos741, efcia, nick nieaktualny, Mega, Simba, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Ja tez prasuje, ale cos slabo u mnie z kondycja... Ledwo zaczelam, a juz jakies nogi ciezkie, musialam normalnie zalec na sofie...
wyszłaś z wprawy
ale nie mart sie Dziobaku my ci pomożemy odzyskać kondycje
malgos741, nick nieaktualny, Mega, Dziobak, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Aquapark cię wydusiłDziobak wrote:Ja tez prasuje, ale cos slabo u mnie z kondycja... Ledwo zaczelam, a juz jakies nogi ciezkie, musialam normalnie zalec na sofie...
efcia, nick nieaktualny, kapturnica, Mega, Dziobak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
nick nieaktualny
-
Ej no co ty, ale myślisz ze ja na stojąco? W naszym wieku? Kobieto, ogarnij sie!Dziobak wrote:Ja tez prasuje, ale cos slabo u mnie z kondycja... Ledwo zaczelam, a juz jakies nogi ciezkie, musialam normalnie zalec na sofie...
az wyciągnęłam 3 koszulkę z wrażenia
malgos741, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dobra spadam do łoża bo trza jutro do roboty pobudka o 7mej .. dobrej nocki

ps, z Mankiem jest już super
Mega, nick nieaktualny, Dziobak, Simba, Aasiula, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Malgos to supermalgos741 wrote:Dobra spadam do łoża bo trza jutro do roboty pobudka o 7mej .. dobrej nocki

ps, z Mankiem jest już super
Ale ze w sobotę o 7 wstajesz? Toz to profanacja ogromna!
malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Na 8.00 mam klientkę cóż taka robotaMega wrote:Malgos to super

Ale ze w sobotę o 7 wstajesz? Toz to profanacja ogromna!
Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR