35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Nie śpię, a powinnam bo moje dzieci nie rozumieją jeszcze niestety słowa weekend
Nie prasuje. Wyprasowalam jedno jasne pełne, ktore miało byc prawdopodobnie najlepszym piwem na świecie no i marne, marne naprawde. Buk mnie pokarał ze zdradziłam belgijskie browary.Simba, stara.krycha, Mega, Bliska 77, Sabina, Bozia3, BISCA, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ComeToMeBaby wrote:Ja się już pytałam o Krakonkę, nie tylko zresztą ja.
Ale co z taką osóbką Szczęśliwa? Była raz na chwilę i zniknęła. Na fb też jej ni ma.
Szczęśliwa na urlopie sobie jest"
Mega, moremi, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czyli bez całowania?
ale ja już okąpana - cała, żeby nie było
ale mąż chce szoł, wiec moje drogie panie spadam
do jutra
moremi, megan8, malgos741, Bliska 77, Sabina, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam panie starsze!
Dopiero mam czas zajrzeć!
Co za spotkanie!Przepraszam!
Dziobak karmił Adasia publicznie w dżakuzi!Sama widziałam!
I Pana od Koparki też widziałam, i Adasia i Zosię.
Pozdrawiam szanowne forum.
Przepraszam, ze przeszkadzam!malgos741, kapturnica, Sabina, Bozia3, moremi, Simba, Dziobak, Mega, BISCA, caffe, efcia, megan8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam z rana!! Dziewczyny postawcie mnie do pionu, bo chyba zaraz zwariuje!! Obudziłam się dziś po 4 i długo nie mogłam zasnąć , oczywiście w głowie tylko jedna myśl... Ja już mam tego dość. Tak nie da się żyć. Ja idę spać i budzę się z jedną myślą, cały dzień myślę tylko o jednym. Nie wiem jak mam wyluzować??? Ten cykl zaczęłam z nowym lekarzem. Bardzo mi spasował bo jest konkretny, ale ja zastanawiam się czy nie dać sobie spokoju , bo przecież jak będę się dalej leczyć to się wykończę psychicznie. Wiadomo dalej monitoringi i myślenie o tym kiedy to robić z drugiej strony jak przestanę się leczyć to może nigdy się nie uda?? Teraz też nie mam zbyt dużej nadziei. Dziewczyny którym się udało pisały że zaraz po owulacji miały dużo śluzu, a u mnie sucho jak na pustyni
Nie potrafię dać sobie z tym wszystkim rady. Nie pomyślałabym że będę to wszystko tak mocno przeżywać. Jak pogodzić się z tym wszystkim , zaakceptować i cieszyć się z tego co mam?????
Pozdrawiam i przepraszam za marudzenie.efcia lubi tę wiadomość
-
Witajcie,
U nas duszno i sine niebo ale pewnie rozejdzie siempo kosciach, jak zawsze....
Maz ze starszą córka juz w sklepie, dzis robimy urodziny mlodszej dla najblizszych i trzeba cos w kuchni do żarcia stworzyć
Yesenia, nie wkurzaj sie ale musisz wyluzować, naprawde, bo korby dostaniesz i Ci się poblokuje, wiesz, ze nasze organizmy lubia platac nam figle...
Milego dnia laskiSabina, stara.krycha, moremi, Mega, efcia, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Muszę wstać, dużo pracy mnie czeka. W chuj prasowania, ale takiego prasowania prasowalnikiem, bo trzeba się spakować. Muszę wykarczować moje boskie ciało, oheblować pięty, zamazać pazury jakimś fajoskim kolorem, iść po prowiant dla psa i zatyczki do uszu dla mnie. Tu macz.
Muszę już wstać, bo nie zdążę, ale nie mogę, bo Pieseł śpi na mnie, a nie będę go budzić tak z rana co nie?
PrzepraszamBliska 77, Sabina, stara.krycha, moremi, macduska, Simba, kapturnica, Mega, BISCA, efcia, peppapig, Bursztyn, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Dzień dobry
Muszę wstać, dużo pracy mnie czeka. W chuj prasowania, ale takiego prasowania prasowalnikiem, bo trzeba się spakować. Muszę wykarczować moje boskie ciało, oheblować pięty, zamazać pazury jakimś fajoskim kolorem, iść po prowiant dla psa i zatyczki do uszu dla mnie. Tu macz.
Muszę już wstać, bo nie zdążę, ale nie mogę, bo Pieseł śpi na mnie, a nie będę go budzić tak z rana co nie?
PrzepraszamSabina, moremi, Simba, Mega, BISCA, efcia, Bursztyn, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
yesenia - jak nie wyluzujesz to zwariujesz....idź do psychologa - może Ci pomoże odnaleść jeszcze jakieś inne cele w życiu oprócz dziecka - bo u Ciebie to jak jakaś obsesja....
Bliska 77, Sabina, stara.krycha, moremi, Simba, Heretyczka, kapturnica, Mega, efcia, peppapig, Bursztyn, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jesli macie jakies pomysly na atopowa skore to chetnie poczytam, moje pomysly niestety juz sie skonczyly, masci przerobione, krochmal tez....ja srednio daje rade z moimi dlonmi a dlonie meza wygladaja jak u tredowaego czlowieka, doslownie