X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A no wlasnie. Ja siedzę bo mi sie nie chce iść myć.
    Nie, no trzeba, chociaż dupsko ;)

stara.krycha, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Jelit? :P
    Robaczkowe. Uciekam! :-)

Mega lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nie, no trzeba, chociaż dupsko ;)
    Czyli bez całowania? :D

stara.krycha, Mega, Sabina, Bozia3, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie śpię, a powinnam bo moje dzieci nie rozumieją jeszcze niestety słowa weekend :)
    Nie prasuje. Wyprasowalam jedno jasne pełne, ktore miało byc prawdopodobnie najlepszym piwem na świecie no i marne, marne naprawde. Buk mnie pokarał ze zdradziłam belgijskie browary.
    A mój mąż teraz narzeka na wszystkie browary. Nie smakują mu, bo "te w Belgii..."

Simba, stara.krycha, Mega, Bliska 77, Sabina, Bozia3, BISCA, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A mój mąż teraz narzeka na wszystkie browary. Nie smakują mu, bo "te w Belgii..."
    Ja wiedziałam ze tak bedzie :)

stara.krycha, moremi, Mega, Sabina, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ja się już pytałam o Krakonkę, nie tylko zresztą ja.
    Ale co z taką osóbką Szczęśliwa? Była raz na chwilę i zniknęła. Na fb też jej ni ma.

Szczęśliwa na urlopie sobie jest ;D"

Mega, moremi, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Czyli bez całowania? :D
    Czasami szybki numerek wystarcza ;) ale ja już okąpana - cała, żeby nie było ;) ale mąż chce szoł, wiec moje drogie panie spadam ;) do jutra :)

moremi, megan8, malgos741, Bliska 77, Sabina, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 00:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa zapomniałabym, przepraszam, przepraszam bardzo :P

moremi, kapturnica, Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 01:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam panie starsze!
    Dopiero mam czas zajrzeć!

Co za spotkanie! :-) Przepraszam!
    Dziobak karmił Adasia publicznie w dżakuzi! :-) Sama widziałam!
    I Pana od Koparki też widziałam, i Adasia i Zosię.
    Pozdrawiam szanowne forum.
    Przepraszam, ze przeszkadzam!

malgos741, kapturnica, Sabina, Bozia3, moremi, Simba, Dziobak, Mega, BISCA, caffe, efcia, megan8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana!! Dziewczyny postawcie mnie do pionu, bo chyba zaraz zwariuje!! Obudziłam się dziś po 4 i długo nie mogłam zasnąć , oczywiście w głowie tylko jedna myśl... Ja już mam tego dość. Tak nie da się żyć. Ja idę spać i budzę się z jedną myślą, cały dzień myślę tylko o jednym. Nie wiem jak mam wyluzować??? Ten cykl zaczęłam z nowym lekarzem. Bardzo mi spasował bo jest konkretny, ale ja zastanawiam się czy nie dać sobie spokoju , bo przecież jak będę się dalej leczyć to się wykończę psychicznie. Wiadomo dalej monitoringi i myślenie o tym kiedy to robić z drugiej strony jak przestanę się leczyć to może nigdy się nie uda?? Teraz też nie mam zbyt dużej nadziei. Dziewczyny którym się udało pisały że zaraz po owulacji miały dużo śluzu, a u mnie sucho jak na pustyni :( Nie potrafię dać sobie z tym wszystkim rady. Nie pomyślałabym że będę to wszystko tak mocno przeżywać. Jak pogodzić się z tym wszystkim , zaakceptować i cieszyć się z tego co mam?????

Pozdrawiam i przepraszam za marudzenie.

efcia lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    U nas duszno i sine niebo ale pewnie rozejdzie siempo kosciach, jak zawsze....
    Maz ze starszą córka juz w sklepie, dzis robimy urodziny mlodszej dla najblizszych i trzeba cos w kuchni do żarcia stworzyć
    Yesenia, nie wkurzaj sie ale musisz wyluzować, naprawde, bo korby dostaniesz i Ci się poblokuje, wiesz, ze nasze organizmy lubia platac nam figle...
    Milego dnia laski

Sabina, stara.krycha, moremi, Mega, efcia, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, śliczny ten Twój brzuszek , tak właśnie BRZUSZEK :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 07:54

Sabina, Bozia3, moremi, Simba, Mega, BISCA, efcia, peppapig lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bry!Przepraszam ,że nie znosze upałów a u nas już lampa jak w solarium :)

Bliska 77, Sabina, stara.krycha, moremi, efcia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzień bry!Przepraszam ,że nie znosze upałów a u nas już lampa jak w solarium :)
    Ja tez nie znosze upałów! :-)

kapturnica, stara.krycha lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Przepraszam, że tak późno, ale wstalam o 7.
    Edith. Młoda wstała. Pisanie postu znacznie przesunęło się w czasie. Przepraszam <3

stara.krycha, Bliska 77, Bozia3, moremi, kapturnica, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Muszę wstać, dużo pracy mnie czeka. W chuj prasowania, ale takiego prasowania prasowalnikiem, bo trzeba się spakować. Muszę wykarczować moje boskie ciało, oheblować pięty, zamazać pazury jakimś fajoskim kolorem, iść po prowiant dla psa i zatyczki do uszu dla mnie. Tu macz.
    Muszę już wstać, bo nie zdążę, ale nie mogę, bo Pieseł śpi na mnie, a nie będę go budzić tak z rana co nie?
    Przepraszam

Bliska 77, Sabina, stara.krycha, moremi, macduska, Simba, kapturnica, Mega, BISCA, efcia, peppapig, Bursztyn, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, widzę, ze pracowity dzien przed Toba ale masz racje, pies przede wszystkim :-)

Sabina, moremi, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dzień dobry
    Muszę wstać, dużo pracy mnie czeka. W chuj prasowania, ale takiego prasowania prasowalnikiem, bo trzeba się spakować. Muszę wykarczować moje boskie ciało, oheblować pięty, zamazać pazury jakimś fajoskim kolorem, iść po prowiant dla psa i zatyczki do uszu dla mnie. Tu macz.
    Muszę już wstać, bo nie zdążę, ale nie mogę, bo Pieseł śpi na mnie, a nie będę go budzić tak z rana co nie?
    Przepraszam
    szczasz dziś czy nie?

Sabina, moremi, Simba, Mega, BISCA, efcia, Bursztyn, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia - jak nie wyluzujesz to zwariujesz....idź do psychologa - może Ci pomoże odnaleść jeszcze jakieś inne cele w życiu oprócz dziecka - bo u Ciebie to jak jakaś obsesja....

Bliska 77, Sabina, stara.krycha, moremi, Simba, Heretyczka, kapturnica, Mega, efcia, peppapig, Bursztyn, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jesli macie jakies pomysly na atopowa skore to chetnie poczytam, moje pomysly niestety juz sie skonczyly, masci przerobione, krochmal tez....ja srednio daje rade z moimi dlonmi a dlonie meza wygladaja jak u tredowaego czlowieka, doslownie

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 10531 10532 10533 10534 10535 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ