35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Dobrze ze to nie ja to powiedziałam - Ty w ciazy to Ci wybaczom
stara.krycha, macduska, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
stara.krycha wrote:Po pierwsze primo mam PMS wiec to nie ja, to hormony. A po drugie primo tylko w tym stanie jestem w stanie nie dokonac mezobojstwa
stara.krycha, Heretyczka, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Mysle ze sama sobie poradze z tym, musze to tylko przetrawic i zaczac cieszyc sie tym co mam. Mam przeciez dziecka dla ktorego musze zyc i je wychowac
Jak Paolo Coelho.moremi, Mega, BISCA, Sabina, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Po pierwsze primo mam PMS wiec to nie ja, to hormony. A po drugie primo tylko w tym stanie jestem w stanie nie dokonac mezobojstwa
Simba, stara.krycha, Dziobak, macduska, Mega, BISCA, Heretyczka, Sabina, efcia, Reni, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A po trzecie primo - jak pijesz przed dwunastą, to nie jesteś alkoholikiem, tylko piratem. Wysłać opaskę na oko?
moremi, stara.krycha, macduska, Mega, BISCA, Sabina, Bursztyn, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Pasuje sie jakos zabrac za sprzatanie ale nie chce mi sie... i lep mi dzis peka brr
Simba, stara.krycha, kapturnica, Mega, BISCA, efcia, Sabina, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jprdole ledwo żyje ./DorbiE!!!Chodź po to słońce, bier go w pizdu bo ono u mnie zabija. Na samochodzie marne 36 jest.A co będzie potem ?
kapturnica, Mega, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Dobra, ja się nie znam na atopii, ale się wypowiem.
Chyba do higienistki trzeba się udać. Ona tam jakieś swoje sposoby ma. Coś pisała o La Roche-Posay linia Lipikur (jak źle piszę, to mnie popraw Dziobak).
W każdym razie my taki żel do mycia kupujemy do mycia twarzy, mimo że atopowcami nie jesteśmy. Za to mężowi się bardzo cera poprawiła.
Morek, za uwazanie na lekcjach masz dodatkowa pigulke.
Seria Lipikar jest genialna. Na atopie balsam z tej serii Baume AP + jest rewelacyjny.
Do kapieli emolienty, my uzywamy Emolium, zelu do mycia albo olejku do kapieli.moremi, Mega, Simba, dorbie, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Kapturnica wczoraj dziewczyny pisaly ze znasz sie na wynikach badan, czy moje FSH 10 jest duze?
Poziom FSH na poziomie 10 moze oznaczac obniżona rezerwe jajnikowa. Ale nie musi.I jedno badanie nie przesądza o niczym bo FSH zmienia sie z wiekiem. Jeśli podwyższone FSH wychodzi Ci częściej to jest ono sygnałem ,że time is ticking away
Najlepiej FSH rozpatrywac razem z LH gdyz najwazniejszy jest stosunek LH:FSH i powinien wynosic w granicach 1.stara.krycha, Mega, Bozia3, BISCA, dorbie, efcia, Sabina, Bursztyn, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość