35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No własnie dziewczyny bic cieżarną ledwo tocząca się .A z tym żuczkiem to już przerabałyście!
No hał kudż ju!! Ja teraz bardziej jak waleń na brzegu lub orkaMega, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, ania.g, moremi, Krakonka, Sabina lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:No wlasnie jak nie jem chleba to jestem na glodzie. Staram sie unikac plus oczywiscie slodycze. Zobaczymy. Mam cel wiec moze bedzie latwiej choc perspektywa KD ( komorka dawczyni) ciagle jest dla mnie daleka ale pewnie bez tego sie nie da. Musze przetrawic takie rozwiazanie. Maz jest za jesli nie wyjdzie z moimi. Patrzylam na koszty min 15000 wlasne i 15000 z KD. Jesli udaloby sie wlasne to jeszcze badania genetyczne 10000. Czyli 40000 tys. Malo to nie jest na 5% powodzenia.
ale jak motywacja jest.. to koszty przestają mieć znaczenie -
Heretyczka wrote:no to zrobiłam 1szy step
w badaniu fiyzkalnym i usg wszystko ok
krew pobrana na poziom hormonóów
od 2go dnia cyklu mam brac Clomifen Ferring przez 5 dni i 12dc bedzie mi oglądał jajcolki...potem zdecydujemy co dalej
teraz już z górki- 2 step i kolejny- trzymam kciuki!Mega, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Polar, bierz zarcie w miseczki do pracy. Sniadanie w domu ( owsianki wszelakie, musli z jogurtami, kanapki pelnoziarniste z roznymi wedlinami i warzywami, jajka). Na lanczyki w pudeleczkach -salata z grilowana piersia kurczaka, awokado, krewetkami, feta, co tam lubisz + pomidor, ogorek, warzyw na maxa) . Obiad tez w pudeleczku ( ryba, ryz, makaron z sosem, miecho jakies) W domu juz podwieczorek -owoc, koktail. No i lekka kolacja - omlet, kanapka, resztka z lanczu czy obiadu. I pij duzo, nos butle z woda, popijaj i uzupelniaj stale.
SolarPolar, BISCA, ComeToMeBaby, efcia, Mega, iwcia77, dorbie, moremi, macduska, megan8, Krakonka, Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a jak to slysze to sikam ze smiechu
normalnie nie moge z tych slow, pierwszy raz to uslyszalam jakies pol roku temu u kolezanki w aucie
nie moglam sie uspokoic tak sie brechtalam
nie znałaś tego??!!
gdzieś ty się uchowała hyhyhyMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Wpadam na sekundo bo mam gosci.
Z Maksimusem wsio oki. Waży niecałe 1800gram i nie widac żadnego wpływu cukrzycy.Wręcz oczy facet zrobił jak mu powiedziałam ,ze mam cukrzyce .
Do później !!
super wieści -
Reni wrote:No to ten tego dzień dobry
W temacie diety
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb62b7add3d0.jpg
smacznego dziękuję
Bende go zjadł
smacznego!Mega lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nie bede Ci zalowac oddam 6 kg cyckow! Ale tak na minimum jak ty zaprezentowalas to bym odjechala w sina dal. Od samego czytania glowa z glodu mnie rozbolala. Czyli dzisiaj zjadlam za duzo.
2 kg i widać.
no i jeszcze coś- od napisania tamtego posta cały czas nadrabiam więc jeszcze nic w ustach nie miałam. zrobię sobie jakieś kanapki lepiej...Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kapta- super zdjęcia. Na tych to nawet ja widzę dziecko
Chociaż na tym pierwszym to... oczy ufoka widzę...
coś takiego:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/85044a640117.jpgmalgos741, Mimik, Mega, moremi, kapturnica, iwcia77, Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Nie pamietam:-) . Wiem ze nie umiem tak pod dyktando posilki ukladac tym bardziej ze z domu wychodze 6.50 a wracam o 18. Nie jest to proste. Bede dazyc do elminacji chleba. Na razie nie daje rady na samych warzywach.
przypomnialo mi sie jedno proste szybkie danie
serek wiejski ( ja kupuje firmy Piątnica- nie jest kwaśny) do tego wkrawasz pomidora, szczypta soli troche pieprzu i gotowe, mozna jeszcze wkroic cebuli , ale cebuli do pracy raczej nie polecamMega, Aasiula, moremi, Krakonka, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
-
właśnie miałam pisać co to za nowa ale suwak to mi się z Krychą skojarzył.
sprawdziłam- stara.krycha żyje, tylko ma dziunię w avatarze. coś tam nie stykło. pewnie zaraz będzie.
chociaż na forum nie ma nicka i jest postów 0 to w powiadomieniach mi się pokazuje jej nick i właściwa liczba postów.
Krycha, co jest??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 21:38
Mega, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Krycha ?? Co jest z Twoim kontem ?!?
Nie odchodz !!!!!!!!!!!!!!!!!efcia, ComeToMeBaby, Aasiula, iwcia77, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Kapta super wieści
a Wacia jak tam jajka?efcia, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:mąż ją nakrył i skasowała konto dostałam prv ale będę się z nią widziała pod koniec lipca
chyba, że dostała szlaban na internety...malgos741, Mega, moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A ja pisze takie madrosci o zywieniu do Polara i jednoczesnie wpierdzielam resztki ciasta z wczorajszego spotkania... O smutku...
czekaj na mnieDziobak, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:mąż ją nakrył i skasowała konto dostałam prv ale będę się z nią widziała pod koniec lipca
jak to nakrył? to dlatego zawsze uciekała jak mąż do domu wracał?
masakra jakaś, ze niby co? zdradza go z nami czy co?
nie rozumiem takich sytuacji w związku
mój to sie podśmiechuje ze ja mam swoje różowe stronyczasami nawet coś mu doniosę co sie dzieje
i zawsze mówi zebym pozdrowiła swoje kobity
ComeToMeBaby, Mimik, malgos741, Mega, dorbie, Aasiula, Bursztyn, moremi, kapturnica, macduska, Krakonka, SolarPolar, BISCA, kkisia, Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:jak to nakrył? to dlatego zawsze uciekała jak mąż do domu wracał?
masakra jakaś, ze niby co? zdradza go z nami czy co?
nie rozumiem takich sytuacji w związku
mój to sie podśmiechuje ze ja mam swoje różowe stronyczasami nawet coś mu doniosę co sie dzieje
i zawsze mówi zebym pozdrowiła swoje kobity
Jak spotkam się z nią to pogadamy....
ps. mój się cieszy że mam kobiety, które mnie rozumną...i prasują ze mną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 21:50
efcia, ComeToMeBaby, Mega, Reni, Aasiula, Bursztyn, moremi, kapturnica, macduska, iwcia77, megan8, Krakonka, SolarPolar, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017