35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:i zawsze mówi zebym pozdrowiła swoje kobity
wie, że w trudnych chwilach mi pomaga, mam wsparcie wśród kobiet, które rozumieją problem, bo w naszym otoczeniu o to raczej trudno w zasadzie.
a a propos: to dlaczego nas nie pozdrawiasz?
efcia, malgos741, Mega, Aasiula, Bursztyn, moremi, macduska, iwcia77, Krakonka, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:mój też wie, że mam to forum
wie, że w trudnych chwilach mi pomaga, mam wsparcie wśród kobiet, które rozumieją problem, bo w naszym otoczeniu o to raczej trudno w zasadzie.
a a propos: to dlaczego nas nie pozdrawiasz?
ups
no to pozdrawiammalgos741, ComeToMeBaby, Mega, Aasiula, moremi, SolarPolar, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mówicie że traz sezon ogórkowy i mało się na forum dzieje, a ja tu pot z czoła ocieram próbując nadgonić….
Moje dziecie wreszcie zasnęlo, ospa w odwrocie hip hip hura, a ja padam na twarz i zastanawiam si jak wydobyć siłe na kolejnego malucha… hmm… nie no odkładam to myślenie na czas kiedy mała będzie całkiem zdrowa a mąż wróci z wojaży…. to już 4 tydzień samodzielnego rodzicielstwa, i coś mi już w boku strzyka..efcia, ComeToMeBaby, malgos741, Mega, moremi, macduska, iwcia77, SolarPolar, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mimik wrote:i coś mi już w boku strzyka..
Przyszła kobieta do ginekologa:
- Panie doktorze, kiedy z mężem uprawiamy seks, to coś kłuje mnie w prawym boku...
Lekarz zbadał ją dokładnie:
- Wygląda na to, że wszystko z panią w porządku. Proszę zawołać męża.
Wchodzi mąż do gabinetu. Lekarz:
- Proszę się rozebrać!
Facet zdjął gacie, a lekarzowi aż dech zaparło, kiedy zobaczył, że interes facetowi zwisa gdzieś na wysokości kolan.
- Panie! Toć pan musi kobyły ruchać takim kutasem!
Na co facet:
- Próbowałem, panie doktorze. Zdychają.
A żonę - tylko w prawym boku kłuje..
malgos741, Mimik, Mega, Bursztyn, moremi, kapturnica, macduska, iwcia77, BISCA, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mimik wrote:Mówicie że traz sezon ogórkowy i mało się na forum dzieje, a ja tu pot z czoła ocieram próbując nadgonić….
Moje dziecie wreszcie zasnęlo, ospa w odwrocie hip hip hura, a ja padam na twarz i zastanawiam si jak wydobyć siłe na kolejnego malucha… hmm… nie no odkładam to myślenie na czas kiedy mała będzie całkiem zdrowa a mąż wróci z wojaży…. to już 4 tydzień samodzielnego rodzicielstwa, i coś mi już w boku strzyka..dobrze że mąż gotuje
Mimik, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
efcia wrote:Kapta Max juz człowieka przypomina
juz nie mam problemu z interpretacja zdjecia
super oby do terminu dociągnąć
wcześniejszych mogę nie rozgryźć.Mega, efcia, kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Kometa dobre ha ha ha ..
ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Laski, zostaly mi ciazowe spodnie i jakies bluzeczki, chciala je Magda, wiec trzymalam dla niej i nagle mi napisala, ze jednak ich nie chce, bo sie nie zmieszcza jej w bagazu...
Ja nie bede ich zabierac do No.
Ktora chce? Rozmiar 38.malgos741, efcia, kapturnica, moremi, macduska, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Laski, zostaly mi ciazowe spodnie i jakies bluzeczki, chciala je Magda, wiec trzymalam dla niej i nagle mi napisala, ze jednak ich nie chce, bo sie nie zmieszcza jej w bagazu...
Ktora chce? Rozmiar 38.hehehe
Dziobak, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Laski, zostaly mi ciazowe spodnie i jakies bluzeczki, chciala je Magda, wiec trzymalam dla niej i nagle mi napisala, ze jednak ich nie chce, bo sie nie zmieszcza jej w bagazu...
Ktora chce? Rozmiar 38.Dziobak, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:mąż ją nakrył i skasowała konto dostałam prv ale będę się z nią widziała pod koniec lipca
moj tam wie o forum, czasem mu niektóre historie czytam
ComeToMeBaby, efcia, moremi, Aasiula, Bursztyn, kapturnica, macduska, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Ta jedna kromeczka, a potem druga kromeczka to zdecydowanie za malo. Jesli zaczelas sie teraz wiecej ruszac, to potrzebujesz ok 1800 - 2000 kalorii. Poprzeliczaj sobie posilki. No i wazne, zebys nie chodzila glodna.
To co Dziobak pisze super! Popieram, też tak cały czas jem. Jak się nie chodzi głodnym, to się nie je słodyczy oprócz ciąży i karmieniaDziobak, efcia, Aasiula, moremi, iwcia77, SolarPolar, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o, słysze że jutro Komór poinformuje publikę czy podpisze ustawę o in vitro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 22:04
Sabina lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:mnie nie tyczy bo nie ma o wieku...nadal muszę bulić.
edit: aaa, teraz jasneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 22:05
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny